Samsung: Πρώην στελέχη θεωρούν ότι το πρόβλημα είναι στο software

Είναι σαφές ότι η Samsung αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις πωλήσεις των smartphones της, αλλά για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να πούμε ότι δεν είναι η μόνη. Πολύ μεγάλα ονόματα στον χώρο αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τους αριθμούς των πωλήσεων. Φαίνεται πως υπάρχει ένας κορεσμός στη συγκεκριμένη αγορά, ο οποίος γίνεται όλο και πιο εμφανής.

H Samsung προσπάθησε με τα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge να κάνει μια στροφή στο design, προκειμένου να τονώσει τις πωλήσεις της ναυαρχίδας ενώ έριξε ακόμη και τις τιμές για να ανταγωνιστεί τους φθηνούς Κινέζους. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κάνει πολλά αν και συνεχίζει να παραμένει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones. Το πρόβλημα της Samsung είναι όμως το hardware;

Με ανώνυμες δηλώσεις τους στο πρακτορείο Reuters, πρώην στελέχη της Samsung δηλώνουν ότι το πρόβλημα της εταιρείας είναι το software. Πρώην υπάλληλοι και στελέχη θεωρούν ότι η Samsung ανησυχεί περισσότερο για τις βραχυπρόθεσμες πωλήσεις hardware, παρά για το πως θα κρατήσει τους πελάτες της με μια μοναδική πλατφόρμα software. Οι αναλυτές θεωρούν ότι χωρίς ένα δυνατό software, δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίσει τους χρήστες από το να αγοράσουν τα πιο οικονομικά Android smartphones.

To Samsung Pay θα μπορούσε να θεωρηθεί μια υπηρεσία που κάνει τα κινητά της να ξεχωρίζουν, καθώς έχει υποστήριξη NFC και MST (Magnetic Secure Transmissions). Αυτό σημαίνει ότι το Samsung Pay είναι συμβατό με πάνω από το 90% των καταστημάτων ανά τον κόσμο. Αρκεί όμως ένα σύστημα πληρωμών για να κάνει τα κινητά της να ξεχωρίζουν;

Η απάντηση είναι όχι. Όμως, ο Dongjin Koh, ο άνθρωπος που βοήθησε στην ανάπτυξη του Samsung Pay, αντικατέστησε πρόσφατα τον J.K. Shin ως επικεφαλής στο τμήμα Samsung Mobile, κάτι που δείχνει τις προθέσεις της Samsung να μετατοπίσει το βάρος από το hardware στο software.

Πρώην υπάλληλος της Samsung δηλώνει χαρακτηριστικά ότι η Samsung δεν δίνει προτεραιότητα στο software, το οποίο θεωρεί απλώς ένα εργαλείο marketing. “Τα ανώτατα στελέχη της Samsung, εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να κατανοήσουν το software. Καταλαβαίνουν το hardware καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Αλλά το software είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι”.

samsung software is the problem, Samsung: Πρώην στελέχη θεωρούν ότι το πρόβλημα είναι στο software

Πηγή: 1,2,3

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Και γιαυτό θα πέφτει σταδιακά… όπως έγραψα και στο άλλο θέμα, θεωρώ προσβολή να με αντιμετωπίζουν με τέτοιο τρόπο στο θέμα software. Γιατί δεν γίνεται κάθε φορά που επιλέγω συσκευή της Samsung να τραβάω τα μαλλιά μου με την υποστήριξη. Σίγουρα σε θέμα hardware είναι εξαιρετική και γιαυτό την επιλέγουμε. Αλλά αν ήθελα σκέτο hardware θα αγόραζα κινέζικο. Επιτρέπεται να πουλάς συσκευές σε τιμές iphone και έπειτα από ένα χρόνο να τις αφήνεις στο έλεος του Θεού επειδή θες να πουλήσεις την επομενη;;; Κάθε χρόνο διαφορετικό interface… το οποίο δίνει αυτούσιο σε φτηνιάρικο Core (που φέτος έχει ίδιο touch wiz με το S6) ενώ το S5 και το S4 πήραν μια αναβάθμιση που το έκανε πιο χάλια οπτικά και από το παλιό που είχε το S2!!! Τα θέματα πότε δεν θα τα δούμε στο S5, τάχα δεν θα τρέχει ομαλά, ενώ στο A5 με τον sd 400 είναι οκ… Το μόνο θετικό που έχει αυτή τη στιγμή το S5 στην έκδοση 5.0 είναι ότι δουλεύει άψογα και σε υπέροχο transition effect. Αλλά από εμφάνιση χάλι μαύρο. Ελπίζω με την αναβάθμιση σε 6 να δούμε και το νεότερο TW…

Panos

Με αυτα που λένε γιαυτό ειναι….. ΠΡΩΗΝ στελέχη ολοι

Βαγγέλης

δε θα ειναι η πρωτη ή η τελευταία εταιρία κινητής με πτώση πωλήσεων, ο καταναλωτής ξέρει τι αγοράζει πλέον ειδικά αυτός έχει πάθει και εχει μάθει

Darth

ναι software φταίει… αλλά…. όχι υπό την μορφή που παρουσιάζουν

ουσιαστικά εμείς θέλουμε ένα ΚΑΘΑΡΟ λογισμικό.. χωρίς bloatware και χωρίς καμία υπηρεσία της samsung η και κάθε samsung… και το μόνο πράγμα που θα βάζει από αυτήν θα είναι… το samsung store στο οποίο θα κατεβάζουμε όποια δυνατότητα θέλουμε και δεν θα επιβαρύνουν την ram και την μπαταρια από την αρχή
(στελέχη από την άλλη λένε το αντίθετο.. να φορτώσει η samsung μπόλικο bloatware το οποίο δεν έχει άλλος για να το κάνει μοναδικό το κινητό… yes sure οτι πρέπει να μας αποτρέψει για την αγορά)

ππππππππππ

Γελάνε και οι πέτρες με την samsung.Όταν μου βγαζεις κινητα με τιμη 800 ευρώ λογικό ειναι να μην πας καλά.Με 800 ευρώ πάιρνεις πλεον 55αρα τηλεόραση ή φτιαχνεις εναν δυνατό υπολογιστή…κινητό θα πας να πάρεις?
S6 και S6 edge μέσα σε 9 μήνες που κυκλοφόρησαν έχουνε πέσει οι τιμές τους γύρω στα 350-400 ευρω. Και ακόμα βέβαια είναι τσιμπημένες οι τιμες για 540 το edge και 450 το s6 .
Το design το ιδιο ακριβως εδω και χρόνια με εξαιρεση το edge που είναι όντως κάτι το διαφορετικό.Μια φορά αγόρασα samsung πριν απο χρόνια και δύσκολα θα ξαναπάρω.Πρώτον το λογισμικό είναι βαρετό φουλ και δεύτερον αν αγοραζα θα διάλεγα το s6 edge αλλα σε τιμή γύρω στα 400 ευρω όχι παραπάνω.

VasilisA3

Η Samsung εδώ και ένα χρόνο προσπαθεί πολύ στο κεφάλαιο Software και αυτό φαίνεται. Τώρα ότι το software θέλει συνεχή βελτίωση αυτό είναι αλήθεια. Επίσης είναι από εκεί που βγαίνει το χρήμα και όχι από το hardware και δεν νομίζω να μην τον γνωρίζουν αυτό στην Samsung.

Nikolakis

Παιδιά, πραγματικά έχει μεγάλο θέμα σου λογισμικό. Πάνω που νόμιζα ότι μετά το s5 έκανε επιτέλους τις βελτιώσεις που έπρεπε..
Ειχα δύο μήνες το g4 και είπα να ξεφύγω από lg λίγο, δύο χρόνια g2 k g4 είναι αρκετά. Βρέθηκα σε ευκαιρία και πήρα το Samsung galaxy s6 edge plus.
Με τέτοια χαρακτηριστικά….. Λέω δε γίνεται.. Θα πήγαινει σφαίρα.
Απογοήτευση μεγάλη!!! Έδωσα 580€ για κινητό αφού πούλησα το g4 και το μετάνιωσα.
Κάνει πολύ περισσότερα κολληματα και σέρνεται αδικαιολογητα σε απλά πράγματα. Όσο για τη κάμερα που την Sam την βγάζουν συνέχεια πρώτη μέχρι Τρίτη σε όλα τα high and κινητά…. Επιβεβαιωνω είναι μουφα!!!! Η κάμερα του g4 είναι ότι καλύτερο υπάρχει και είναι δύο σκαλοπάτια πάνω από της Samsung. Το εχω τρεις μέρες τώρα και…. Χάλι.. Μαύρο για τα λεφτά που δίνεις.
Δε καταλαβαίνω πως είναι τόσο δύσκολο να φτιάξουν ένα σοβαρό λογισμικό. Άσε που στο ρολαρισμα έχει κλέψει από Apple και πάλι…. Δεν…. Με τίποτα δε τη φτάνει. Παιδιά το κινητό σέρνεται πολλές φορές και κολλάει. Και μάλλον θα το πουλήσω δυστυχώς. 3.6giga ελεύθερα μνήμη από τα 4 και καταναλώνει χωρίς ΤΊΠΟΤΑ τα 2giga. Έλεος… Κλείστε το αν δε μπορείτε!!!!απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!

Nick

Είναι τόσες πολλές οι εταιρείες που είναι στο παιχνίδι που σε έναν βαθμό ήταν αναπόφευκτο να οδηγηθουμε σε έναν κάποιο κατακερματισμό – τα καλά (ή κακά) του Android – αλλά σίγουρα η Samsung έχει μικρότερο θέμα από ότι οι επώνυμοι ανταγωνιστές της. Φάουλ μεγάλο για μένα (αν και ποτέ δεν ήμουν φαν των προϊόντων της γενικά) η έλλειψη πραγματικού και ταχιστου multitasking στις ναυαρχιδες της με τον τόσο διαφημισμενο θηρίο επεξεργαστή της. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και όχι τα σκορ στα benchmarks, ο κόσμος θέλει αλαγκάριστα τηλέφωνα που τρέχουν νερό σταθερά όταν πρόκειται για premium 700€+ προϊόντα.

Animamundi

Για εμένα όσον αφορά τη sammy πρέπει να γίνουν τα εξής:
1) Να φύγουν τα capacitive buttons
2) Να μικρύνουν τα bezels σε επίπεδα Huawei και LG
3) Να φύγει το μεγάλο και άσχημο ”samsung” logo που χρησιμοποιεί σε κάθε πρόσοψη των smartphone της
4) Να φύγει εντελώς το touch wiz
5)Να φτιάξει δική της προσωπικότητα και να σταματήσει να ανταγωνίζεται την Apple
και 6 και κυριότερο να σταματήσει να βγάζει 100 smartphone την εβδομάδα!
Από τα 100 τα 98 είναι σχεδόν ίδια και πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα σε ποιόν απευθύνονται!?
Γι αυτό έχει χασούρα!

Απο κει και πέρα προσφέρει πάντα το καλύτερο hardware,τις καλύτερες κάμερες και τις καλύτερες οθόνες!!

Android & Windows User

Η Samsung με το hardware που έχει δεν χρειάζεται να βγάζει συνέχεια μοντέλα αρκεί να φτιάξει το software και μετά ποίος την φτάνει ούτε iPhone ούτε LG ούτε τίποτα αλλά αυτό που εμποδίζει την Samsung είναι το Software γιατί όσο και τέλειο να είναι το hardware αν το software είναι κακογραμμένο δεν θα έχει αποτέλεσμα. Φαντάζεστε το Samsung Galaxy S6 να τρέχει iOS θα ήταν 5 φορές ανώτερο και πιο γρήγορο από το iPhone 6s που έχει σχεδιαστεί για το iOS !! Δυστυχώς το Λειτουργικό σύστημα Android παρόλο που είναι βασισμένο στο Linux θέλει δύναμη επιτραπέζιου υπολογιστή για να τρέξει λόγω του κακογραμμένου με σχεδιαστικά λάθη κώδικα της Java ενώ το iOS είναι καθαρά γραμμένο στην γλώσσα C++ την βασικότερη και σημαντικότερη γλώσσα προγραμματισμού χωρίς την C οι υπολογιστές θα ήταν σαν τον ENIAC με καλώδια και λυχνίες, στην C γράφτηκε το UNIX-LINUX και τα Windows καθώς και ότι έχουμε σήμερα στον τομέα του software. Η Java είναι η γλώσσα προγραμματισμού του διαδικτύου με σχεδιαστικά λάθη παρόλο που είναι γραμμένη στην C. Το android που είναι linux based είναι γραμμένο αρκετό μέρος του κώδικα στην Java γι ‘αυτό έχει αυτά τα προβλήματα και τις απαιτήσεις ενώ είναι και πιο ευπαθή… Συνέχεια »

Gpapa

@Nikolakis
Τελείως αποτυχημένη η προσπάθεια τρολινγκ , το S6 Edge έχω και εγώ και σε ταχύτητα πετάει , μάλιστα έχει και φίλος μου το G4 και δεν υπάρχει σύγκριση ούτε σε κάμερα (μόνο στην μπροστινή για σελφιες είναι λίγο καλύτερο το LG , το παραδέχεται ακόμη και αυτός).
Γράψε λιγότερα ψέματα την επόμενη φορά γιατί κάνει μπαμ ότι είναι στημένα αυτά που γράφεις.

jimbach

Nikolakis# εάν εσύ έχεις το s6 edge+ εγώ έχω ήδη το s7 edge + ……κάποιοι δεν ξέρετε τι σας γίνετε!!κάντε καμιά αίτηση στη samsung να σας πάρουν μην χαθούν τέτοια μυαλά
.

Thanos s6

@andoid&windows user φίλε μου τα είπες όλα έτσι είναι. Αν το hardware της Samsung έτρεχε ios απλά οι άλλες θα έκλειναν 👍🔝

παπαροκάς tiamat

Σε Ποσα και ποσα μοντελα εχει αφησει ξεκρεμαστους τους κατοχους απο updates… βεβαια τα στελεχη ρε παιδια αλλο θεμα θιγουν!

Δε μιλανε για λαγκ και τετοια αν καταλαβα καλα, αλλα για εναν touchwiz που θα εχει πραγματα που δε τα βρισκεις αλλου

Υγ. Κωστα λυπαμαι γι αυτο που σου καναν. Βρες τους και ΓΔΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ (ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ.)

Android & Windows User

@Ο/Η Thanos s6: και να σκεφτείς δεν είμαι fanboy της Samsung είχα Galaxy S3 τώρα όμως έχω το LG G3, όμως η αλήθεια να λέγεται.

νικος77777

Τι λετε ρε παιδια εγω εχω το note 4 και ρολαρει απροβληματιστα .. ο καθενας λεει οτι του κατεβει εδω μεσα..

parisX

καλα ενταξει οποιος λεει οτι η καμερα του s6 ειναι καλυτερη απο του G4 προφανως και ειναι sammyδακης!! Χρηστης s3 2 χρονων με φουλ προβληματα απο αποψη software. εκανα αμεσα root και ψυλοσωθηκε η κατασταση!!! Εδω και 3 μηνες εχω το G4 και εχω σωθει !!! και επειδη εχω συγκρινει την καμερα το s6 με του G4, σας λεω G4. Ασχετως που εχει 6 πυρηνες!! δοκιμαστε να παιξετε το GTA SAN ANDREAS σε s6 και θα καταλαβατε!!! κοληματα καθε 3ης και λιγο!! Στο G4 νερακι τρεχει!!! ποιοτικα στο χερι το σαμσουνγ ειναι καλυτερο, πιο premium feel αλλα το G4 γενικα ειναι ανωτερο και πιο λειτουργικο!!!

Android & Windows User

@Ο/Η parisX: Έχω LG G3 και όντως παρόλο ποίο παλιό από το LG G4 τρέχει νεράκι, χώρια την 2K οθόνη, χώρια την κάμερα.
Πριν από αυτό είχα το Galaxy s3 δεν λέω καλό κινητό αλλά όχι σαν το LG G3 !!!!!!!!!

forneverarrow

@Android&Windows user: επειδή είχα G3 για κάτι μήνες, μόνο νεράκι δεν τρέχει, τουλάχιστον στα transitions και στη home screen. Πολύ stuttering ακόμα και όταν πήγαινες στις ρυθμίσεις. Το G3 είναι πολύ δυνατή συσκευή αλλά όπως φάνηκε ο 801 δεν τραβάει QHD ανάλυση. Στο S5 που είναι 1080p να δεις ποσό νεράκι πάει!

ππππππ

Λίγο search να κάνεις στο youtube…….εχει απειρα βιντεακια με συγκριτικο τεστ g4 vs s6 samsung. To s6 τραβαει καλύτερο βιντεο απ το g4 ξεκάθαρα ενώ στις φωτογραφίες και τα κινητα είναι πολύ καλά και τα 2 κονταροχτυπιούνται,ενώ με φλας το βράδυ βγάζει οριακά καλύτερα το g4.

hatzipanos

Παιδιά η πραγματικότητα είναι μια όλες οι εταιρείες έχουν μπλεχτεί στο ποίος θα βγάλει τον πιο γρήγορο επεξεργαστή και κάμερα κ.α. ενω έχουν παρατήσει τα βασικά, που σε όποια ψηφοφορία και να δεις βγαίνουν πρώτα, που είναι η διάρκεια της μπαταρίας και η απροβλημάτιστη λειτουργία του λογιστικου. Ενημερώσεις σε παλιά μοντέλα δεν έρχονται και οι μπαταρίες γίνονται όλο και πιο μικρές. Το δικό μου περιστατικό με την Samsung ήταν με το tablet και θα καταλάβέτε τι εννοώ. Έχω το Samsung galaxy note 10.1 του 2013.Με jelly bean φορτωμένη το tablet δεν πήγαινε μια. Η μπαταρία τελείωνε μέχρι το μεσημέρι. Χώρια από αυτό μου χάλασε μέσα σε έναν χρόνο το καλώδιο του φορτιστή 2 φορές. Την πρώτη φορά μου το αντικαταστήσανε την δεύτερη φορά επειδή πέρασε ημερολογιακό το πρώτο έτος όχι. Την δεύτερη φορά όμως εκτός από τον έλεγχο που κάνανε μου πέρασαν την κιτ κατ που εγώ ota δεν μπορούσα. Λοιπόν όταν πήρα στα χέρια μου το tablet ήταν λες και μου δώσανε αλλο. Η μπαταρία είναι σούπερ και το tablet ρολάρει απίστευτα. Αν με ρωτήσουν αν θα αγόραζα ξανά Samsung, θα απαντούσα μάλλον οχι. Γιατί μέχρι πέρσι τον Οκτώβριο ένιωθα σαν το κορόιδο που του φάγανε 380.

Nikolakis

Ghapa kai Jimpach…
Πρέπει να είστε ανοητοι εάν πιστεύετε ότι κάποιος που δίνει τόσα λεφτά για ένα κινητό το κάνει μόνο και μόνο για να βγει να πει ψέματα και να τρολαρει τον εαυτό του ουσιαστικά τον ίδιο!!!!! Μακάρι να ήταν καλύτερο από το g4 που είχα, να μην έκλαιγα τα λεφτά που έδωσα!!!
Ειχα δύο μήνες το g4 και τέσσερις μέρες το Samsung galaxy s6 edge plus τώρα!!! Πηγαίνετε να δείτε διάφορες σε κάμερα. Δεν φτάνει να κάνει κανείς ένα παίξιμο στο κινητο στη βιτρίνα ενός μαγαζιού, πρέπει να το κρατήσει λίγες μέρες να το δουλέψει. Χθες μου κολλησε ολόκληρο ενώ πήγα να το ξεκλείδωσω και αναγκαστηκα να κάνω επανεκκίνηση. Κάτι που ούτε το g2 ούτε το g4 ειδικά μου είχαν κάνει ποτέ!! Κάμερα σαν του g4 μπορεί να συγκριθεί μόνο με τη κάμερα του νέου Microsoft 950xl, που δοκίμασα δίπλα δίπλα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Έχω το Samsung galaxy note 3 εδώ και δύο χρόνια και το είχα αγοράσει τότε 440 ευρώ στο skroutz όταν το iPhone 5s είχε 600 ευρώ. Έχει πάρει από το καλοκαίρι την lolipop και το κινητό πετάει στην κυριολεξία. Δίπλα δίπλα με κινητά δύο χρονών ανάμεσά τους και το iPhone 5s κανένα μα κανένα δεν φτουράει. Γιατί λοιπόν λέτε για αναβαθμίσεις την στιγμή που το κινητό μου είναι δύο χρονών και πάει μπάλα. Πραγματικά θέλω να το αλλάξω γιατί το βαρέθηκα αλλά δεν ξέρω τι να πάρω που να είναι αρκετά καλύτερο από αυτό που έχω.

parisX

.

parisX

φιλε ππππ !!! το g4 δε χρειαζεται το βραδυ φλας για να βγαλει καλη φωτο!! Στις 12 τα μεσανυχτα βγαζω φωτο γυαλι χωρις φλας!! και που το s6 εχει καλυτερο σταθεροποιητη εικονας τι εγινε?? απλα οταν τραβαω βιντεο δε περπαταω σαν κατσικι!! Μπορει το s6 να βγαλει νυχτερινη φωτο ωστε εσυ μετα να μπορεσεις να δεις τα αστερια που υπαρχουν στον ουρανο που ακομη και το ματι σου δε βλεπει, να βγαλει τετοια φωτο ωστε να δεις το πιατο του γαλαξια ?? Το g4 κοντευει αποδοση dslr!!! εχει το s6 color spectrum sensor, η σας αρκει μονο το oversaturate που κανει η οθονη σας στο κινητο? οταν μεταφερετε τις φωτο στο pc εχουν ακομη την ιδια ζωντανια οσο στο κινητο?! πριν παρω το g4 εκανα παρα πολυ ερευνα. 2 μηνες εψαχνα το θεμα, γιατι 400 ευρα δεν ειναι και λιγα. Γι αυτο λιγο youtube, περισσοτερο research, οπως και περισσοτερη προσωπικη δουλεια σε συγκρισεις!! Δεν ειναι τυχαιο που το G4 πηρε βραβειο για την καλυτερη καμερα σε κινητο το 2015!!

parisX

φιλε ππππ !!! το g4 δε χρειαζεται το βραδυ φλας για να βγαλει καλη φωτο!! Στις 12 τα μεσανυχτα βγαζω φωτο γυαλι χωρις φλας!! και που το s6 εχει καλυτερο OIS τι εγινε?? απλα οταν τραβαω βιντεο δε περπαταω σαν κατσικι!! Μπορει το s6 να βγαλει νυχτερινη φωτο ωστε εσυ μετα να μπορεσεις να δεις τα αστερια που υπαρχουν στον ουρανο που ακομη και το ματι σου δε βλεπει, να βγαλει τετοια φωτο ωστε να δεις το πιατο του γαλαξια ?? Το g4 κοντευει αποδοση dslr!!! εχει το s6 color spectrum sensor, η σας αρκει μονο το oversaturate που κανει η οθονη σας στο κινητο? οταν μεταφερετε τις φωτο στο pc εχουν ακομη την ιδια ζωντανια οσο στο κινητο?!

alex

@ParisX να μας πεις που ειναι τα βιντεακια αυτα να τα δουμε κ μεις γιατι σε οσα εχω δει λενε το ιδιο π λεει ο φιλος ππππ…και δν στο λεω ειρωνικα γραψε μας εδω τα λινκ να τα δουμε κ μεις

parisX

να δεις τι ακριβως ?? τις φωτο ?? γιατι εγω οτι σας λεω, το λεω βαση εμπειριας και οχι μονο youtube. λοιπον ανεβαζω κανα 4-5 φωτο και σας προσθετω παρακατω και τα λινκ για του λογου το αληθες!! γιατι εγω μιλαω με δεδομενa και οχι αερολογιες τριτων απο youtube!! φωτο 1 ( νυχτερινη ληψη χωρις τριποδα, 10-15 δευτερολεπτα εμεινε το ”κλειστρο” ανοιχτο, χειροκινητη λειτουργια ) https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=21007335901 φωτο 2 ( νυχτερινη ληψη, χωρις τριποδα, 30 δευτερολεπτα εμεινε το ”κλειστρο” ανοιχτο, χειροκινητη λειτουργια ) στην αριστερη πλευρα διακρινεται το πιατο του γαλακια μας. https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=21007337387 φωτο 3 ( νυχτερινη ληψη, χωρις τριποδα,30 δευτερολεπτα εμεινε το ”κλειστρο” ανοιχτο, χειροκινητη λειτουργια ) επισης και εδω βλεπουμε το πιατο του γαλαξια μας https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=21007338971 φωτο 4 ( νυχτερινη ληψη, χωρις τριποδα, χειροκινητη λειτουργια ) καστορια!! https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=21007340730 φωτο 5 ( νυχτερινη ληψη, χωρις τριποδα, 10-15 δευτερολεπτα εμεινε το ”κλειστρο” ανοιχτο χειροκινητη λειτουργια ) ωρα περιπου 23.30 χωρις καποιους φωτισμους τριγυρω παραμονο του φεγγαριου. https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=21007334771 —————————— αν σε αυτες τις φωτο ειχα χρησιμοποιησει τον τριποδα που παρελαβα πριν λιγο καιρο, η φωτο θα ηταν πολυ πιο καθαρες. Το τονιζω διοτι η θολοτητα οφειλεται στο οτι οι φωτο τραβηχτηκαν μεσα απο αμαξι ( δουλευε) , οσο πιο σταθερα γινοταν. Τα… Συνέχεια »

Alex

@parisx Για καποιο λογο δν μου τις εμφανιζει απο το κινητό θα δοκιμαςω απο το λαπτοπ..φυσικα εγω δν ειχα καταλαβει οτι εννουουσες με χειροκινητες ρυθμισεις και συγκεκριμενα να περιμενεις 15 δευτερολεπτα για να βγαλεις μια φωτο κ τριποδο…μιλαμε για καθημερινη χρηση γιατι αμα το παμε εχεισ δοκιμασει να βγαλεις με το huawei p8 την νυχτα με την λειτουργια super night πανω σε τριποδο?την νυχταα μερα κανει….αλλα σε καθημερινη χρηση κ μερα κ νυχτα στην λειτουργια αυτοματο η καμερα του ειναι χειροτερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.