Samsung: Θα ενώσει όλα τα foldable μοντέλα κάτω από το όνομα Galaxy Z;

, Samsung: Θα ενώσει όλα τα foldable μοντέλα κάτω από το όνομα Galaxy Z;

Με την έλευση του Galaxy Fold, η Samsung παρουσίασε μία νέα σειρά μοντέλων, η οποία δεν ανήκε ούτε στην οικογένεια S ούτε στην οικογένεια Note. Λίγους μήνες αργότερα, η εταιρεία κυκλοφόρησε το Galaxy Z Flip, μία ακόμα νέα σειρά foldable. Φαίνεται όμως πως η Samsung ετοιμάζεται να ενώσει όλα τα foldable κάτω από την ίδια σειρά.

Σαν χρήστες μας φαίνεται λογικό ότι η σειρά Z και η σειρά Fold είναι διαφορετικά πράγματα, καθώς η μία πρόκειται για clamshell προσέγγιση των foldable και η άλλη για ένα κινητό που unfolded προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη οθόνη. Όμως για τη Samsung ίσως δεν είναι αυτή η πιο λογική κίνηση, καθώς πέραν των ονομάτων των σειρών την περιορίζει σε μόνο ένα form factor ανά σειρά, δηλαδή το Z πρέπει να είναι clamshell και το Fold πρέπει να είναι μόνο Fold.

, Samsung: Θα ενώσει όλα τα foldable μοντέλα κάτω από το όνομα Galaxy Z;

Πληροφορίες της ιστοσελίδας PhoneArena αναφέρουν πως η δεύτερη γενιά του Galaxy Fold θα έρθει με την ονομασία Galaxy Z Fold 2, ενώνοντας όλα τα fold μοντέλα της εταιρείας κάτω από την ίδια σειρά συσκευών. Αυτό θα βοηθήσει την εταιρεία στην κυκλοφορία και άλλων μοντέλων fold, όπως ένα τριπλού στυλ fold ή οποιαδήποτε άλλη σχεδιαστική καινοτομία σκεφτεί η εταιρεία.

Το Galaxy Fold 2 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 5 Αύγουστο στο online event Unpacked 2020, μαζί με τα Galaxy Z Flip 5G και τα Note 20. Οι πληροφορίες αναφέρουν 120Hz οθόνη 7,7 ιντσών στο εσωτερικό του και μεγαλύτερη οθόνη από το αρχικό μοντέλο στο εξωτερικό, ενώ θα τελικά δε θα υποστηρίζει το S-Pen.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.

Business Apple iOS

Απόλυση και μήνυση σε μηχανικό της Apple που έστελνε leaks με το iPhone του στα μέσα

Όταν ο μηχανικός της Apple έτρεχε στο διάλειμμά του στην τουαλέτα, το έκανε όχι γιατί τον καλούσε η φύση αλλά για να διαγράψει εφαρμογές,

Business Samsung

Η Samsung θέλει να μπει στο mobile banking με «super app» τύπου WeChat

H Samsung εργάζεται στο να ξεκινήσει ένα «super app» για mobile banking σε συνεργασία με μια μεγάλη τράπεζα της Νότιας Κορέας