Samsung, στρέφεται στην BlackBerry να ενισχύσει την ασφάλεια του Android

Η Samsung και η BlackBerry ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα συνεργαστούν για να ενισχύσουν την ασφάλεια του Android. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, ο BlackBerry Enterprise Server 12 (BES12) θα ενσωματωθεί μαζί με την KNOX security πλατφόρμα της Samsung, στα Galaxy smartphones και tablets από τις αρχές του 2015.

Αυτό θα επιτρέψει στη Samsung να προσφέρει στις εταιρείες πιο ασφαλείς λύσεις. Συνδυασμένα τα Samsung KNOX και BES12 δίνουν πολλά προνόμια συμπεριλαμβανομένων διαφόρων βελτιώσεων ασφαλείας, καλύτερη εμπειρία χρήσης και πλήρη διαχωρισμό προσωπικών και επιχειρηματικών δεδομένων.

Πριν από λίγο καιρό υπήρχαν αναφορές ότι το Samsung KNOX ήταν πολύ εύκολο να χακαριστεί ενώ και ο ίδιος ο CEO της BlackBerry, John Chen είχε αναφέρει ότι το KNOX δεν είναι αρκετά ασφαλές για να μπορεί να προστατέψει πραγματικά το Android. Όπως φαίνεται την ίδια άποψη είχε και η Samsung και στράφηκε στη συνεργασία με την Blackberry.

Παρά το γεγονός ότι έχουν συνάψει συνεργασία για την mobile ασφάλεια, οι δυο εταιρίες είναι ανταγωνιστές όσον αφορά στις συσκευές και σε μεγάλο ποσοστό η Samsung θεωρείται μια εκ των εταιριών που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να χάσει η BlackBerry σημαντικό μερίδιο της αγοράς τα τελευταία χρόνια.

samsung συνεργάζεται με blackberry, Samsung, στρέφεται στην BlackBerry να ενισχύσει την ασφάλεια του Android

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΠΙΝΕ

επιτέλους

Chris

Άντε γεια ρε βαζελάκο αποτυχημένε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.