Samsung Universal Print Driver, Ένας driver για όλους τους εκτυπωτές

H Samsung παρουσιάζει το Universal Print Driver, ένα λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα είδη εκτυπωτών, που υπάρχουν σε ένα εκτυπωτικό σύστημα γραφείου, χωρίς να χρειάζεται η εγκατάσταση διαφορετικού λογισμικού για κάθε εκτυπωτή. Χάρη στην αυξημένη δυνατότητα ελέγχου που παρέχει, ο driver της Samsung βελτιστοποιεί και απλοποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τη χρήση και τη διαχείριση όλων των συσκευών ενός εκτυπωτικού συστήματος γραφείου.

samsung anyweb print

Με το Universal Print Driver οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώνουν σε οποιαδήποτε συσκευή Samsung χωρίς προηγουμένως να χρειάζεται να εγκαταστήσουν ξεχωριστό driver, ενώ είναι συμβατό με οποιονδήποτε εκτυπωτή ή πολυμηχάνημα (MFP) χρησιμοποιεί PCL ή γλώσσα PostScript. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην πλειοψηφία των εκτυπωτών διαφόρων κατασκευαστών, χρησιμοποιώντας ένα μόνο driver. Παράλληλα, η έξυπνη τεχνολογία αναγνώρισης της κατάστασης των εκτυπωτών που ενσωματώνει, επιτρέπει τον αυτόματο εντοπισμό των συμβατών συσκευών που είναι συνδεδεμένες με το δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο μειώνονται σημαντικά το κόστος και ο χρόνος που απαιτούνται για την εγκατάσταση και τη συντήρηση των διαφόρων εκτυπωτών του δικτύου.

Με το Universal Print Driver της Samsung, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν λίστες με τους εκτυπωτές που χρησιμοποιούν συχνότερα και να ελέγχουν την κατάστασή τους εύκολα και γρήγορα. ‘Ετσι μπορούν να στέλνουν εντολές εκτύπωσης μόνο στους εκτυπωτές του δικτύου που είναι διαθέσιμοι, μειώνοντας το χαμένο χρόνο.

Με την έξυπνη διαχείριση των εκτυπωτικών συσκευών που προσφέρει το Universal Print Driver της Samsung, μειώνονται αισθητά οι κλήσεις στο τμήμα IT για τεχνική βοήθεια, γεγονός που ελαχιστοποιεί τη σπατάλη ανθρώπινων πόρων και το κόστος συντήρησης. Επίσης, το driver περιέχει ειδικό link, για την εύκολη παραγγελία αναλωσίμων, με αποτέλεσμα να μειώνεται αισθητά ο χρόνος που ο εκτυπωτής μένει εκτός λειτουργίας.

Το Universal Print Driver δίνει τη δυνατότητα σε καθε εταιρεία να ελέγξει το κόστος εκτύπωσης, μέσω της υπηρεσίας SyncThru Web Admin της Samsung. Η εν λόγω υπηρεσία επιτρέπει στους ΙΤ managers να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται ακόμα και από απόσταση το σύνολο των εκτυπωτών που είναι συνδεδεμένοι στο εταιρικό δίκτυο. Επιπρόσθετα, η υπηρεσία αυτή παράγει ξεχωριστές αναφορές για τη χρήση των εκτυπωτών από τον κάθε μεμονωμένο χρήστη, διευκολύνοντας έτσι τη διαχείριση του κόστους των εκτυπώσεων.

Τέλος, η εφαρμογή AnyWeb Print – που προσφέρεται δωρεάν από τη Samsung – απλοποιεί και διευκολύνει την εκτύπωση των ιστοσελίδων, δίνοντας τη δυνατότητα στο χρήστη να εκτυπώσει μόνο το κείμενο ή τις πληροφορίες που θέλει. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείται χαρτί και χρόνος, που διαφορετικά θα καταναλωνόταν στις άχρηστα εκτυπωμένες σελίδες .

To Universal Print Driver της Samsung διατίθεται δωρεάν από την κατηγορία “Support & downloads” της ενότητας των εκτυπωτών στη διεύθυνση www.samsung.com, όπως επίσης και η εφαρμογή AnyWeb Print στο https://solution.samsungprinter.com/personal/anywebprint/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jimmy

Πολυ καλο νεο αυτο! Φτανει μονο οι drivers να ειναι πληρως λειτουργικοι γιατι γενικως με τους drivers των εκτυπωτων χρειαζεται υπομονη..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Samsung

Samsung Life Unstoppable: Μια ξενάγηση στο “house of surprises”

Η Samsung παρουσίασε το “Life Unstoppable 2021”, μια εξελιγμένη ψηφιακή εμπειρία μέσω μίας ταινίας μικρού μήκους γεμάτης χρώμα και στυλ, που ξεναγεί τους θεατές στο “house of surprises”.

Business

Ανοίγει τις πύλες η BEYOND 4.0, η 1η διεθνής έκθεση για την τεχνολογία και την καινοτομία

Το κύριο ζήτημα που θα απασχολήσει την τεχνολογική έκθεση Beyond 4.0 είναι “Το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης”, με workshops από startup και μεγάλες εταιρείες του χώρου.

Business

Sitecore: Λανσάρει το πρώτο πακέτο επιχειρηματικών υπηρεσιών SaaS

H Sitecore, ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λογισμικού πλατφόρμας ψηφιακής εμπειρίας, παρουσιάζει το Experience Manager Cloud, την πρώτη, εξολοκλήρου cloud-native λύση.

Business ΙΒΜ

IBM CodeNet: O προγραμματισμός σε φυσική γλώσσα έρχεται

Το project CodeNet της IBM θέλει να αλλάξει την εικόνα μας για το πώς γίνεται ο προγραμματισμός.