Η Wacom, αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής γραφίδων και digitizers ιδιαίτερα γνωστών σε επαγγελματίες γραφίστες, μηχανικούς και αρχιτέκτονες υπέγραψε συμφωνία με τη Samsung ώστε η δεύτερη να έχει εξασφαλισμένη τη διαθεσιμότητας γραφίδων για smartphones και tablets της σειράς Galaxy Note που διαθέτει σήμερα και που θα παρουσιάσει και διαθέσει στο άμεσο μέλλον. Ετοιμαστείτε λοιπόν για πολύ πενάκι σε tablets και tabletόφωνα από τη Sammy.
Συνεργασία Samsung και Wacom, Θα παίξει πολύ πενάκι και φέτος!
Τετάρτη, 30/01/2013 · Κώστας Βλαχάκης
Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Samsung Galaxy M13 5G: Ανέβηκε η σελίδα υποστήριξης
Παρασκευή, 20/05/2022 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Η επίσημη σελίδα υποστήριξης του επερχόμενου Galaxy M13 5G ανέβηκε στον ιστότοπο της Samsung στην Ιρλανδία, ενώ αναρτήθηκε για λίγο στη σελίδα του Ηνωμένου Βασιλείου.
Samsung Galaxy Z Flip4: Στο Geekbench με υποτιθέμενο chipset Snapdragon 8 Gen 1+
Πέμπτη, 19/05/2022 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Πλησιάζοντας στην κυκλοφορία των νέων foldable της Samsung, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για το Galaxy Z Flip4 έρχονται στο φως.
To Samsung Galaxy A22 αναβαθμίζεται σε Android 12 με One UI 4.1
Τετάρτη, 18/05/2022 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Ένα ακόμα mid-ranger της Samsung, το Galaxy A22, αναβαθμίζεται τώρα σε Android 12 με την ενημέρωση OneUI 4.1.
Galaxy Z Fold4/ Z Flip4: Έχει ξεκινήσει η μαζική παραγωγή εξαρτημάτων
Τρίτη, 17/05/2022 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
H Samsung Electronics έχει ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή βασικών εξαρτημάτων για τα Samsung Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4,
Σώστη κίνηση..
Αυτά είναι πολύ καλά νέα!! Οπότε μάλλον δεν αξίζει να πάρω το note 10.1 που έλεγα να πάρω…
Επίσης η Wacom νομίζω ότι είναι ιαπωνική εταιρία
Μια χαρούλα…πιστεύω ότι το πενάκι είναι πολύ καλό feature. Μπορεί από κάποιους να φαίνεται περιτό αλλά η αλήθεια είναι ότι με το δάχτυλο δε μπορείς να γράψεις λεπτά. Επίσης γεμίζεις δαχτυλιές την οθόνη και είναι σπαστικό. Ελπίζω να μπει και η SONY στο παιχνίδι με τη γραφίδα όπως διάβασα σε πρόσφατο άρθρο για να μας έρθουν γρήγορα και βελτιώσεις από τον ανταγωνισμό μεταξύ των δύο