Samsung: Ζητάει την προσοχή των εργαζομένων ώστε να μειωθούν τα leaks

Αυτή την στιγμή, το internet έχει γεμίσει πληροφορίες και φήμες για το επερχόμενο Samsung Galaxy S8. Τα leaks, όπως συνήθως τα ονομάζουμε, είναι ένα πρόβλημα το οποίο πολλές εταιρείες αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση, αλλά η Samsung θέλει να κάνει κάτι για να τα πατάξει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο επικεφαλής του Mobile τμήματος, Koh Dong-jin, έστειλε ένα email στου εργαζόμενους με το οποίο ζητούσε να είναι πιο προσεκτικοί. Στο email αναφέρει, “Αισθάνομαι βαθιά λυπημένος που άκουσα νέα για πρόσφατες απόπειρες παραβίασης δεδομένων και διαρροές πρωτοτύπων”.

Επιπλέον, αναφέρει ότι οι διαρροές έχουν βλάψει τον σχεδιασμό των προϊόντων της Samsung, και ότι αυτές είναι υπεύθυνες για την αποκάλυψη επιχειρηματικών στρατηγικών στους ανταγωνιστές. Συγκεκριμένα ο Koh αναφέρει, “Η Samsung είχε μια πικρή εμπειρία εξαιτίας διαρροών σημαντικών δεδομένων, σχετικά με τον σχεδιασμό και την στρατηγική της επιχείρησης, στην Κίνα και κατά συνέπεια είχαμε ζημίες στο παρελθόν”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung κάλεσε τους υπαλλήλους της να είναι πιο προσεκτικοί. Το αν η παράκληση αυτή του Koh φέρει επιτυχία, αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το δούμε, αλλά από την στιγμή που η γραμμή παραγωγής και εφοδιασμού είναι αρκετά μεγάλη, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες διαρροών και από εξωτερικές πηγές. Ακόμη και η Apple, που στο παρελθόν ήταν γνωστή για την μυστικοπάθειά της, τα τελευταία χρόνια δεν τα καταφέρνει πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι.

Koh Dong-jin Samsung Mobile leaks data employers careful, Samsung: Ζητάει την προσοχή των εργαζομένων ώστε να μειωθούν τα leaks

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.