Schneider Electric APC Smart-UPS: Έξυπνη διαχείριση UPS μέσω Cloud

Το Smart-UPS της Schneider Electric αποτελεί το πρώτο cloud enabled UPS για περιβάλλον distributed IT. To Smart-UPS έρχεται με την εφαρμογή APC SmartConnect, η οποία παρέχει αξιοπιστία και ασφάλεια, τα οποία είναι απαραίτητα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMBs), ούτως ώστε να παραμένουν συνδεδεμένες με τις απαραίτητες για τη λειτουργία τους πληροφορίες.

Η αστοχία της μπαταρίας ενός UPS είναι ανεπιθύμητη σε οποιοδήποτε εξοπλισμό. Όταν όμως αναφερόμαστε σε επιχειρήσεις, αυτό θα μπορούσε να έχει ως επίπτωση κρίσιμες καθυστερήσεις και απώλεια εσόδων. Είναι γεγονός ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (SMBs) έχουν περιορισμένο αριθμό πόρων και ΙΤ δυναμικού για να μπορούν να διαχειριστούν με αποτελεσματικότητα τα συστήματα UPS που διαθέτουν. Αυτόν τον περιορισμό έρχεται να επιλύσει το APC Smart UPS.

Η εφαρμογή SmartConnect, διατίθεται ως στάνταρ λειτουργία σε επιλεγμένα μοντέλα της κορυφαίας σειράς APC Smart UPS και αξιοποιεί την ανοιχτή και διαλειτουργική, cloud-enabled αρχιτεκτονική EcoStruxure της Schneider Electric για:
• Συλλογή και αποστολή δεδομένων σχετικά με την υγεία και την κατάσταση του UPS του πελάτη. Σε αυτά περιλαμβάνεται η ενημέρωση για την αντικατάσταση της μπαταρίας και την ανανέωση της εγγύησης.
• Παροχή μιας ασφαλούς cloud-based διαδικτυακής πύλης όπου οι πελάτες μπορούν να δουν την κατάσταση του UPS από οποιαδήποτε συσκευή η οποία είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.
• Αποστολή αυτόματων προσαρμοσμένων ειδοποιήσεων, ενημερώσεων για νέες εκδόσεις και υποστήριξη αντιμετώπισης προβλημάτων για προχωρημένους χρήστες μέσα από συσκευή απομακρυσμένου ελέγχου.
• Άμεση και εύκολη εγκατάσταση ακόμα και για χρήστες που δεν έχουν εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις.

Schneider Electric APC Smart-UPS

Να σημειωθεί ότι η SmartConnect δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες παροχής υπηρεσιών πληροφοριών (MSPs) να προσθέσουν στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών τους τον απομακρυσμένο έλεγχο UPS για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMBs).Το SmartConnect συνδέεται εύκολα με κορυφαίες λύσεις απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης (RMM) όπως το ConnectWise Automate και το Kaseya ή μέσω μιας mobile ready-διαδικτυακής πύλης. Με αυτόν τον τρόπο οι MSPs μπορούν να ελέγχουν εύκολα το πελατολόγιο τους μέσα μιας μόνο πλατφόρμας. Έτσι, μπορούν να αναπτύξουν γρήγορα τις υπηρεσίες τους και να αρχίσουν να δημιουργούν έσοδα, χωρίς να χρειάζεται η ανάπτυξη ειδικού κώδικα, ή μηνυμάτων λειτουργίας απλού πρωτόκολλου διαχείρισης δικτύων (SNMP).

Η σύνδεση του APC Smart-UPS με το SmartConnect αποτελεί ένα από τα τελευταία διαθέσιμα προϊόντα που ανήκουν στo οικοσύστημα EcoStruxure IT Data Center Management της Schneider Electric. Το EcoStruxure IT έχει αναπτυχθεί πάνω σε έξυπνες, διασυνδεδεμένες λύσεις που αξιοποιούν πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα οι οποίες απλοποιούν τη συντήρηση και τη λειτουργία της IT υποδομής βελτιώνουν τις επιδόσεις και τη λειτουργία και επιτρέπουν τον απομακρυσμένο έλεγχο και παρέχουν υπηρεσίες εξειδικευμένου προσωπικού.

Για να μάθετε περισσότερα για το APC Smart UPS και την τεχνολογία SmartConnect επισκεφτείτε το smartconnect.apc.com/welcome

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business SpaceX

DearMoon: Ιάπωνας επιχειρηματίας μας καλεί σε ταξίδι στο φεγγάρι

Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Yusaku Maezawa ανακοινώνει το DearMoon με σκοπό να βρει τα μέλη του πληρώματος που θα τον συνοδεύσουν στη Σελήνη.

Business China

O Jack Ma χάνει τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στην Κίνα

Ο λόγος είναι ότι οι κινεζικές Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο την οικονομική δραστηριότητα του Jack Ma.

Business Amazon

H Amazon αλλάζει το εικονίδιο της εφαρμογής για τις iOS και Android συσκευές

Έντονη ήταν η αντίδραση με τον παραλληλισμό του εικονιδίου λόγω της παρομοίωσης με τον Αδόλφο Χίτλερ γεγονός που συνοδεύτηκε με την αλλαγή του εικονιδίου.

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.