Schneider Electric HyperPod Rack Ready: Ταχύτητα και ευελιξία στα Data Center

Το περιβάλλον των Data Centers αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση καθώς μεταβάλλεται διαρκώς και έτσι απαιτεί μεγαλύτερη υπολογιστική χωρητικότητα και πιο ευέλικτη αρχιτεκτονική. Το σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον απαιτεί τη δυνατότητα προεγκατάστασης υποδομών οι οποίες είναι ανεξάρτητες από τα racks.

Αυτό το πρόβλημα έρχεται να επιλύσει το HyperPod της Schneider Electric, ένα έξυπνο κι ευέλικτο rack ready σύστημα το οποίο έχει σχεδιαστεί για την εγκατάσταση εξοπλισμού IT σε 8 έως 12 racks.

Το HyperPod αποτελεί κομμάτι της αρχιτεκτονικής του EcoStruxture για τα Data Center και χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό του, υποστηρίζει όλους τους διαθέσιμους τύπους rack που υπάρχουν στην αγορά. Ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει ενσωματωμένη διαχείριση λογισμικού, καλωδίωση, ψύξη, τροφοδοσία και containment. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα σε κάθε εξοπλισμό ΙΤ να εγκατασταθεί, όπως σε έναν σταθμό σύνδεσης (docking station), σε ελάχιστο χρόνο και με απλό τρόπο.

H γρήγορη προσαρμογή του HyperPod έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των colocation και enterprise data centers. Έρχεται με προεγκατεστημένη υποδομή για τροφοδοσία, ψύξη και καλωδίωση για pod scale εφαρμογές ΙΤ ενώ η προσαρμογή του είναι ιδιαίτερα ευέλικτη, υποστηρίζοντας όλους τους τύπους rack.

Schneider Electric HyperPod Rack Ready

Ο Steven Carlini, Senior Director, Innovation της Schneider Electric αναφέρει σχετικά: «Οι πελάτες μας επιθυμούσαν έναν πιο ορθολογικό και οικονομικό τρόπο για την εγκατάσταση εφαρμογών πληροφορικής και υποδομών, μια λύση που θα ακολουθεί τους ρυθμούς των επιχειρήσεών τους». Ο ίδιος συμπληρώνει ότι το το HyperPod εξοικονομεί χρόνο και κόστος από 15 έως και 20%, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα καθώς η εγκατάστασή του γίνεται μέχρι και 21% γρηγορότερα.

Ταυτόχρονα, η Schneider Electric προσφέρει στους συνεργάτες της μια online εφαρμογή σχεδιασμού, η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να δομήσουν και να προσαρμόσουν γρήγορα το δικό τους pod. Κατ’αυτόν τον τρόπο μειώνουν το συνολικό κόστος και τον χρόνο που δαπανούν ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μεγαλύτερη αξία στους πελάτες τους. Οι επιλογές περιλαμβάνουν: σύστημα περιορισμού αέρα-θερμότητας (containment only), μικρά και μεγάλα υποστηρίγματα καναλιών, σχάρες καλωδίων, ερμάρια διανομής, πολλαπλές επιλογές για την οροφή, παράθυρα, blanking panels, πόρτες, κιτ φωτισμού, και power raceways. Το HyperPod έχει τη δυνατότητα εγκατάστασης είτε ως single pod ή σε εκτεταμένες pod εφαρμογές. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμες οι υπηρεσίες εκπαίδευσης και συναρμολόγησης στον χώρο της επιχείρησης.

Το EcoStruxure για Data Centers της Schneider Electric είναι ένα διαλειτουργικό IoT σύστημα ανοιχτής αρχιτεκτονικής, που έρχεται να προσφέρει ενισχυμένη αξία σχετικά με την ασφάλεια, την αξιοπιστία, την αποδοτικότητα, τη βιωσιμότητα και τη συνδεσιμότητα στους πελάτες. Αξιοποιεί τεχνολογίες ΙοΤ, mobility, ανίχνευσης, cloud, analytics και κυβερνοασφάλειας και προσφέρει καινοτομία σε κάθε επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των διασυνδεμένων προϊόντων, του edge control, των εφαρμογών και των analytics και υπηρεσιών. Το EcoStruxure υποστηρίζεται από 9.000 εταιρείες «ενοποίησης» συστημάτων πληροφορικής και έχει εγκατασταθεί περισσότερες από 450.000 φορές, συνδέοντας πάνω από 1 δισ. συσκευές.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το HyperPod Rack Ready και το EcoStruxure στο Schneider Electric HyperPod Rack Ready.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Samsung Qualcomm Verizon 5G

Samsung, Qualcomm και Verizon σπάνε τα κοντέρ του 5G

H συνδυαστική προσπάθεια των Samsung, Qualcomm και Verizon στις ΗΠΑ έφερε ταχύτητες ρεκόρ στη σύνδεση 5G.

Business Samsung

Samsung Life Unstoppable: Μια ξενάγηση στο “house of surprises”

Η Samsung παρουσίασε το “Life Unstoppable 2021”, μια εξελιγμένη ψηφιακή εμπειρία μέσω μίας ταινίας μικρού μήκους γεμάτης χρώμα και στυλ, που ξεναγεί τους θεατές στο “house of surprises”.

Business

Ανοίγει τις πύλες η BEYOND 4.0, η 1η διεθνής έκθεση για την τεχνολογία και την καινοτομία

Το κύριο ζήτημα που θα απασχολήσει την τεχνολογική έκθεση Beyond 4.0 είναι “Το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης”, με workshops από startup και μεγάλες εταιρείες του χώρου.

Business

Sitecore: Λανσάρει το πρώτο πακέτο επιχειρηματικών υπηρεσιών SaaS

H Sitecore, ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λογισμικού πλατφόρμας ψηφιακής εμπειρίας, παρουσιάζει το Experience Manager Cloud, την πρώτη, εξολοκλήρου cloud-native λύση.