Schneider Electric Innovation Summit World Tour: Με επίκεντρο τις δράσεις βιωσιμότητας

, Schneider Electric Innovation Summit World Tour: Με επίκεντρο τις δράσεις  βιωσιμότητας

Η Schneider Electric διοργάνωσε το Innovation Summit World Tour 2022, κατά τη διάρκεια του οποίου, τόνισε την ανάγκη συμμετοχής στην αντιμετώπιση της «τριπλής» κρίσης – ενέργεια, οικονομία και κλίμα – που αντιμετωπίζουν οι κυβερνήσεις, οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο και καθόρισε την προσέγγιση και τις λύσεις για το πώς θα επιτευχθεί αυτό.

«Σε μια εποχή παγκόσμιας κρίσης, πρέπει να γνωρίζουμε ξεκάθαρα το ταξίδι και τον προορισμό μας. Η τρέχουσα ενεργειακή κρίση είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου», δήλωσε ο Jean-Pascal Tricoire, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Schneider Electric. «Με τη ζήτηση της ενέργειας να αναμένεται να τριπλασιαστεί τα επόμενα 30 χρόνια παγκοσμίως, είναι ζωτικής σημασίας να αναπτύξουμε όλες τις τεχνολογίες που είναι ήδη διαθέσιμες για να επιταχύνουμε τον εξηλεκτρισμό, την ψηφιοποίηση και τη βιωσιμότητα».

Ο κ. Tricoire είναι ο κεντρικός ομιλητής στη σειρά των εμβληματικών ετήσιων εκδηλώσεων της Schneider Electric που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια των οποίων η εταιρεία θα αποκαλύψει πολλά καινοτόμα νέα προϊόντα, λογισμικά, υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις που θα αντιμετωπίζουν τα κρίσιμα περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα που προκύπτουν από την ενεργειακή κρίση και την κλιματική αλλαγή.

Τα σχόλιά του έπονται της εκδήλωσης Climate Week NYC, όπου η Chief Strategy and Sustainability Officer της Schneider Electric, Gwenaelle Avice-Huet, επέστησε την προσοχή για τη συχνά υποτιμημένη πλευρά της ζήτησης της ενεργειακής κρίσης – πιο συγκεκριμένα, στην κατανάλωση ενέργειας εξαρχής.

Η ομάδα του Schneider Electric Research Institute εξέδωσε μια πρώτη στο είδος της ποσοτική μελέτη, που παρουσιάζει τις δυνατότητες των διαθέσιμων τεχνολογιών, οι οποίες, εάν συνδυαστούν και αναπτυχθούν κλιμακωτά, έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν τις εκπομπές άνθρακα κατά 2/3 έως το 2030, δημιουργώντας παράλληλα τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας για τους κατοίκους των κτιρίων (έως και 70%).

Η Schneider υποστηρίζει εδώ και καιρό την ανάληψη επείγουσας, συντονισμένης δράσης για τη μείωση της σπατάλης ενέργειας, την επένδυση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τον εξηλεκτρισμό και την ψηφιοποίηση των ενεργειακών οικοσυστημάτων και τη διασφάλιση, ότι όλα αυτά γίνονται με γνώμονα την ευημερία των ανθρώπων και την οικονομία. Η εταιρεία αναγνωρίζεται ευρέως ως ηγέτης σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και διακυβέρνησης (ESG) ενώ παράλληλα τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και οι άλλες δραστηριότητές της βοηθούν με την σειρά τους, τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες και τις κοινότητες να προοδεύσουν σε αυτά τα πεδία.

Η Schneider θα ανακοινώσει μια σειρά καινοτομιών στο Innovation Summit World Tour. Λεπτομέρειες και τα νέα από το τμήμα Διαχείρισης Ενέργειας μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ σχετικά με τις καινοτομίες στον χώρο του Βιομηχανικού Αυτοματισμού εδώ.

Μετά από τις εκδηλώσεις στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Σιγκαπούρη, την Κίνα και το Βέλγιο, το Innovation Summit World Tour ξεκινά στις 12 Οκτωβρίου με μια παγκόσμια κεντρική ομιλία και συνέντευξη τύπου και στη συνέχεια προχωρά:

ΗΠΑ (Las Vegas) 12 -13 Οκτωβρίου
Ηνωμένο Βασίλειο & Ιρλανδία (Λονδίνο, Coventry, Leeds, Galway) 20 Οκτωβρίου
Αργεντινή 25 – 26 Οκτωβρίου
Ινδονησία (Τζακάρτα) 2-3 Νοεμβρίου
Χονγκ Κονγκ 8 Νοεμβρίου

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Schneider Electric

Schneider Electric: Νέα προωθητική ενέργεια για συστήματα UPS

Η Schneider Electric πραγματοποιεί μια μοναδική προωθητική ενέργεια έως και τις 30 Απριλίου 2023, με κάθε αγορά ενός UPS, συμπεριλαμβάνεται η σειρά Easy UPS 1 Ph BVS.

Reviews Schneider Electric Hands-on Unboxing

Schneider Electric APC Smart-UPS Ultra 5kW hands-on

Το APC Smart-UPS Ultra 5KW της Schneider Electric είναι το μικρότερο και πιο προηγμένο μονοφασικό UPS 2U που παρέχει ευελιξία εγκατάστασης και εξοικονόμησης κόστους ιδιοκτησίας.

Gear Schneider Electric

Schneider Electric APC Smart-UPS Ultra: Το πιο μικρό και ελαφρύ μονοφασικό UPS 3kW & 5kW

Με έως και 2,5 φορές μεγαλύτερη πυκνότητα ισχύος και το μισό βάρος και μέγεθος σε σχέση με παρόμοιες λύσεις, το APC Smart-UPS Ultra παρέχει περισσότερη ισχύ σε λιγότερο χώρο, απελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο IT για εφαρμογές edge computing.

Business Schneider Electric

Schneider Electric: Πώς να προσελκύσετε τον σωστό τύπο επενδυτή αν είστε πάροχος υπηρεσιών colocation

Webcast του Διεθνούς Club Colocation (International Colocation Club) με θέμα: «Attracting Investors: What Colocation Providers Need to Know» φιλοξένησε η Schneider Electric στις 14 Μαρτίου.