SeaChange International | Συνεργάζεται με την AirTies για ασύρματες λύσεις και IPTV

, SeaChange International | Συνεργάζεται με την AirTies για ασύρματες λύσεις και IPTVΗ SeaChange International ηγετική εταιρεία στον τομέα εφαρμογών λογισμικού, υπηρεσιών και λύσεων IPTV, Video-On-Demand (VOD), ψηφιακής διαφήμισης, και παροχής περιεχομένου ανακοίνωσε σήμερα ότι συνεργάζεται με την AirTies, διεθνή κατασκευαστή προϊόντων ασύρματου δικτύου και λύσεων ευρυζωνικού Internet με πελατειακή βάση που φτάνει τα 2,6 εκατομμύρια οικιακούς χρήστες.

Η SeaChange και η Airties συνεργάζονται για τη δημιουργία υπηρεσιών ασύρματης διανομής δεδομένων και υψηλής ποιότητας video επόμενης γενιάς. Οι λύσεις που θα δημιουργηθούν θα επιταχύνουν την ανάπτυξη προηγμένων υπηρεσιών IPTV, εξαλείφοντας τα truck rolls και θα δώσουν τη δυνατότητα σε κάθε οικιακό χρήστη να έχει ασύρματες εφαρμογές δεδομένων και video στην τηλεόραση και τον υπολογιστή του.

«Οι πάροχοι διεθνώς έχουν ανάγκη υπηρεσιών ΙPTV που μπορούν να διατεθούν στην αγορά γρήγορα, αποδοτικά και κερδοφόρα. Ο συνδυασμός του TV Navigator middleware της SeaChange με τα set-top-boxes M-140 της AirTies δημιουργεί την πρώτη ασύρματη λύση IPTV που είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι. Έτσι, σύγχρονες εφαρμογές, όπως αναγνώριση κλήσεων (Caller-ID) και παιχνίδια είναι διαθέσιμα σε πολλαπλές τηλεοράσεις και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στο σπίτι μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού» αναφέρει ο Bill Styslinger, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SeaChange. «Η εγκατάσταση της υπηρεσίας γίνεται από τον οικιακό χρήστη, που απολαμβάνει επίσης αυτόματες αναβαθμίσεις του λογισμικού μέσω της ευρυζωνικής σύνδεσής του» πρόσθεσε.

SeaChange TV Navigator
Το TV Navigator είναι η client πλατφόρμα επόμενης γενιάς για παρόχους τηλεπικοινωνιών και εταιρείες καλωδιακής τηλεόρασης. Επιταχύνει τη δημιουργία και προσφορά κερδοφόρων υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα, εφαρμογές Time-Shifted TV, παιχνίδια, DVD on Demand, αναγνώριση κλήσεων (Caller-ID) και IMS/Converged εφαρμογές. Οι εφαρμογές αυτές μπορούν να εξατομικευτούν πλήρως και να αναπτυχθούν από την αρχή με βάση τις ανάγκες του κάθε παρόχου και τις δυνατότητες του set-top box.

AirTies M-140
Το Μ-140 είναι ένα κομψό, μικρό, χωρίς ανεμιστήρα MPEG2 και H.264 set-top box για εφαρμογές IPTV και Video On Demand. Με ασύρματο interface (802.11g), είναι ένα ευέλικτο μέσο παροχής IPTV στο σπίτι σε πολλαπλές συσκευές τηλεόρασης χωρίς την ταλαιπωρία του περάσματος καλωδίων μέσα από τοίχους μπετόν, που είναι κατασκευασμένα συνήθως τα σπίτια στην περιοχή. Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει αυτόματα από τον ίδιο τον χρήστη μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι πελάτες επίσης απολαμβάνουν αυτόματες αναβαθμίσεις του λογισμικού μέσω της ευρυζωνικής τους σύνδεσης.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική και Καθημερινή. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Meta

Η Apple απουσιάζει από τα μέλη του Metaverse Standards Forum

Η Apple απουσιάζει από το metaverse standard forum, στο οποίο συμμετέχουν οι Meta, Microsoft, Sony, Epic Games, Nvidia, Adobe και άλλες.

Business Apple iPhone 14 Samsung Display

iPhone 14: H Apple θα προμηθευτεί 80 εκατ. πάνελ OLED από τη Samsung Display

Η Samsung Display θα παρέχει 80 εκατομμύρια πάνελ για όλα τα μοντέλα της σειράς iPhone 14, μεταδίδει το ΕΤ Νews.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung έχει 50 εκατ. απούλητα smartphone σε stock

Τα τελευταία δύο χρόνια, κατασκευαστές smartphone αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την εφοδιαστική αλυσίδα, γεγονός που δυσκολεύει την παραγωγική διαδικασία. Η Samsung, ωστόσο, φαίνεται πως είχε το αντίθετο πρόβλημα.

Business Elon Musk featured Twitter

Elon Musk: Θέλει να φέρει συνδρομή στο Twitter

Το όραμά του για το μέλλον του Twitter αποκάλυψε ο Elon Musk, ο οποίος, εκτός από το να ξεπεράσει το φράγμα του 1 δισ. χρηστών, θέλει να φέρει και συνδρομή.