SeaChange International | Συνεργάζεται με την AirTies για ασύρματες λύσεις και IPTV

, SeaChange International | Συνεργάζεται με την AirTies για ασύρματες λύσεις και IPTVΗ SeaChange International ηγετική εταιρεία στον τομέα εφαρμογών λογισμικού, υπηρεσιών και λύσεων IPTV, Video-On-Demand (VOD), ψηφιακής διαφήμισης, και παροχής περιεχομένου ανακοίνωσε σήμερα ότι συνεργάζεται με την AirTies, διεθνή κατασκευαστή προϊόντων ασύρματου δικτύου και λύσεων ευρυζωνικού Internet με πελατειακή βάση που φτάνει τα 2,6 εκατομμύρια οικιακούς χρήστες.

Η SeaChange και η Airties συνεργάζονται για τη δημιουργία υπηρεσιών ασύρματης διανομής δεδομένων και υψηλής ποιότητας video επόμενης γενιάς. Οι λύσεις που θα δημιουργηθούν θα επιταχύνουν την ανάπτυξη προηγμένων υπηρεσιών IPTV, εξαλείφοντας τα truck rolls και θα δώσουν τη δυνατότητα σε κάθε οικιακό χρήστη να έχει ασύρματες εφαρμογές δεδομένων και video στην τηλεόραση και τον υπολογιστή του.

«Οι πάροχοι διεθνώς έχουν ανάγκη υπηρεσιών ΙPTV που μπορούν να διατεθούν στην αγορά γρήγορα, αποδοτικά και κερδοφόρα. Ο συνδυασμός του TV Navigator middleware της SeaChange με τα set-top-boxes M-140 της AirTies δημιουργεί την πρώτη ασύρματη λύση IPTV που είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι. Έτσι, σύγχρονες εφαρμογές, όπως αναγνώριση κλήσεων (Caller-ID) και παιχνίδια είναι διαθέσιμα σε πολλαπλές τηλεοράσεις και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στο σπίτι μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού» αναφέρει ο Bill Styslinger, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SeaChange. «Η εγκατάσταση της υπηρεσίας γίνεται από τον οικιακό χρήστη, που απολαμβάνει επίσης αυτόματες αναβαθμίσεις του λογισμικού μέσω της ευρυζωνικής σύνδεσής του» πρόσθεσε.

SeaChange TV Navigator
Το TV Navigator είναι η client πλατφόρμα επόμενης γενιάς για παρόχους τηλεπικοινωνιών και εταιρείες καλωδιακής τηλεόρασης. Επιταχύνει τη δημιουργία και προσφορά κερδοφόρων υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα, εφαρμογές Time-Shifted TV, παιχνίδια, DVD on Demand, αναγνώριση κλήσεων (Caller-ID) και IMS/Converged εφαρμογές. Οι εφαρμογές αυτές μπορούν να εξατομικευτούν πλήρως και να αναπτυχθούν από την αρχή με βάση τις ανάγκες του κάθε παρόχου και τις δυνατότητες του set-top box.

AirTies M-140
Το Μ-140 είναι ένα κομψό, μικρό, χωρίς ανεμιστήρα MPEG2 και H.264 set-top box για εφαρμογές IPTV και Video On Demand. Με ασύρματο interface (802.11g), είναι ένα ευέλικτο μέσο παροχής IPTV στο σπίτι σε πολλαπλές συσκευές τηλεόρασης χωρίς την ταλαιπωρία του περάσματος καλωδίων μέσα από τοίχους μπετόν, που είναι κατασκευασμένα συνήθως τα σπίτια στην περιοχή. Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει αυτόματα από τον ίδιο τον χρήστη μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι πελάτες επίσης απολαμβάνουν αυτόματες αναβαθμίσεις του λογισμικού μέσω της ευρυζωνικής τους σύνδεσης.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Facebook Meta

Facebook: Πρόστιμο 265 εκατ. ευρώ από την DPC της Ιρλανδίας

Η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων (DPC) της Ιρλανδίας επέβαλε στο Facebook πρόστιμο 265 εκατ. ευρώ για δημόσια έκθεση προσωπικών δεδομένων.

Business China ISS

Κίνα: Σχεδιάζει νέα αποστολή πληρώματος στον Διαστημικό Σταθμό

Η Κίνα σχεδιάζει εκ νέου την αποστολή πληρώματος στον Διαστημικό Σταθμό, που θα αποτελείτε από τρία μέλη.

Business Elon Musk Twitter

Twitter: Οριστικό λουκέτο στο γραφείο των Βρυξελλών

Τίτλοι τέλους έπεσαν στο γραφείο του Twitter στις Βρυξέλλες, πυροδοτώντας ανησυχίες μεταξύ των αξιωματούχων της ΕΕ σχετικά με το εάν η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης θα συμμορφωθεί με τους νέους αυστηρούς κανόνες.

Business Gear PC

Πτωτική πορεία για τις πωλήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών – Μείωση πωλήσεων 19,5%

Τις χειρότερες επιδόσεις από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 καταγράφει η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών, η οποία σημειώνει συνεχή αρνητικά ρεκόρ.