Siemens: Αύξηση κερδών και εσόδων – Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις

Siemens Αύξηση κερδών, Siemens: Αύξηση κερδών και εσόδων – Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις

Με εντυπωσιακό τρόπο εξελίχθηκε το δ’ τρίμηνο για την Siemens, που ανακοίνωσε αύξηση κερδών και εσόδων ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των αναλυτών, με τον γερμανικό κολοσσό να εμφανίζεται αισιόδοξος για την πορεία των δραστηριοτήτων του το επόμενο διάστημα.

Ειδικότερα, ανακοίνωσε αύξηση 38% στα κέρδη του στα 3,16 δισ. ευρώ για το τρίμηνο που ολοκληρώθηκε στο τέλος του Σεπτεμβρίου, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις για 2,79 δισ. ευρώ σε δημοσκόπηση αναλυτών. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 18% στα 20,57 δισ. ευρώ, έναντι της εκτίμησης για 19,13 δισ. ευρώ. Οι παραγγελίες επίσης αυξήθηκαν στα 21,82 δισ. ευρώ.

Η Siemens ανακοίνωσε ότι το τελευταίο τρίμηνο οι δραστηριότητες της αναπτύχθηκαν σε πολλές αγορές “παρά το πολύπλοκο μακροοικονομικό περιβάλλον”, προσθέτοντας ότι περιμένει τα έσοδα της να αναπτυχθούν κατά 6% με 9% το έτος χρήσης του 2023.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.