Singapore Airlines: Προσφέρει τη δυνατότητα για ηλεκτρονικές αγορές εν πτήσει.

, Singapore Airlines: Προσφέρει τη δυνατότητα για ηλεκτρονικές αγορές εν πτήσει.

Τη δυνατότητα να κάνουν ηλεκτρονικές αγορές την ώρα της πτήσης τους έχουν από τις 28 Ιουνίου 2021 οι επιβάτες της Singapore Airlines. Πρόκειται για την πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που δίνει στους επιβάτες πρόσβαση σε υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου εν πτήσει.

Η υπηρεσία θα προσφέρεται μέσα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου KrisShop και θα είναι διαθέσιμη μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας εν πτήση KrisWorld.

Για να προσφέρει αυτήν την καινούργια εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών κατά την πτήση, η Singapore Airlines και το KrisShop συνεργάζονται με τις εταιρείες AirFree, Thales και Panasonic Avionics. Χρησιμοποιείται μια πρωτοποριακή τεχνολογία συνδεσιμότητας αέρος-εδάφους, η οποία συνδέει το KrisShop απευθείας με το σύστημα ψυχαγωγίας του αεροσκάφους και επιτρέπει ζωντανές ενημερώσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και την εξουσιοδότηση πιστωτικών καρτών.

Η υπηρεσία ηλεκτρονικών αγορών θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε επιλεγμένα αεροσκάφη Airbus A350 και θα διατεθεί σταδιακά σε όλο το δίκτυο της SIA .

Οι επιβάτες της Singapore Airlines θα μπορούν να πραγματοποιούν τις ηλεκτρονικές αγορές τους ενόσω απολαμβάνουν την πτήση τους. Η υπηρεσία ηλεκτρονικών αγορών περιλαμβάνει μια γκάμα 4.000 προϊόντων όπως είδη σπιτιού, προϊόντα για παιδιά, αρώματα, προϊόντα ομορφιάς, ηλεκτρονικά είδη, ποτά, καθώς και προϊόντα με το σήμα της Singapore Airlines. Εάν οι επιβάτες επιλέξουν να παραλάβουν την παραγγελία τους στην επόμενη πτήση τους με την Singapore Airlines, οι τιμές θα είναι αφορολόγητες. Επίσης, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το σπίτι τους ως τόπο παράδοσης της παραγγελίας.

Δελτίο Τύπου

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.