Sitecore: Λανσάρει το πρώτο πακέτο επιχειρηματικών υπηρεσιών SaaS

, Sitecore: Λανσάρει το πρώτο πακέτο επιχειρηματικών υπηρεσιών SaaS

H Sitecore, ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λογισμικού πλατφόρμας ψηφιακής εμπειρίας, παρουσιάζει το Experience Manager Cloud, την πρώτη, εξολοκλήρου cloud-native, λύση που προσφέρει στους επιχειρηματικούς χρήστες την σχεδιαστική ευελιξία, την φιλικότητα στην ενσωμάτωση και την συγγραφική εμπειρία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν και να προσφέρουν προσωποποιημένες ψηφιακές εμπειρίες.

Με αυτή τη νέα προσθήκη στην Digital Experience Platform (DPX) η Sitecore προσφέρει πλέον την πρώτη σουίτα SaaS του είδους της, που έρχεται να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που το περιεχόμενο, η ενορχήστρωση εμπειριών, το εμπόριο και τα analytics υποστηρίζουν τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Η εταιρεία ανακοινώνει επίσης μια σειρά από νέες ενημερώσεις προϊόντων που ενσωματώνουν τις πρόσφατες εξαγορές, καθώς και το λανσάρισμα συνδρομητικών προγραμμάτων εκμάθησης.

Το λανσάρισμα της λύσης έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για τις εταιρείες που επιθυμούν να ενισχύσουν τη δέσμευση των πελατών, να διατηρήσουν τους ψηφιακούς πελάτες που κέρδισαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και να ενδυναμώσουν την ψηφιακή τους παρουσία. Τα νέα προϊόντα και οι υπηρεσίες που ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο του Sitecore Symposium, επιλύουν την πρόκληση μάρκετινγκ που καλείται να αντιμετωπίσει καθολικά η βιομηχανία υπό τις συνεχώς εξελισσόμενες ψηφιακές συμπεριφορές των καταναλωτών.

Η νέα SaaS DXP της Sitecore, η οποία είναι διαθέσιμη προς τους πελάτες από σήμερα σις περισσότερες περιοχές παγκοσμίως, έχει χτιστεί πάνω σε μια scalable αρχιτεκτονική, έτσι ώστε οι τελικοί χρήστες να μπορούν να προμηθεύονται τα καλύτερα δυνατά προϊόντα ή μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που προσαρμόζεται για να υποστηρίξει τις ανάγκες από τον υψηλό όγκο περιεχομένου, επισκεπτών και επεξεργασίας περιεχομένου. Η επεκτάσιμη προσέγγιση δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να αξιοποιήσουν το οικοσύστημα συνεργατών της Sitecore που μετρά πάνω από 1.200 συνεργασίες, το εκτεταμένο δίκτυο προγραμματιστών και την μακρά εμπειρία της Sitecore στο να βοηθά τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται και να βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών σε όλους τους κλάδους και τις περιοχές.

Αυτή η νέα κατεύθυνση για την Sitecore, επιβεβαιώνει τα φιλόδοξα σχέδια που ανακοινώθηκαν νωρίτερα φέτος, όταν η εταιρεία εξασφάλισε επένδυση ύψους 1,2 δισ. δολαρίων – τη μεγαλύτερη επένδυση που έχει πραγματοποιηθεί στο χώρο της τεχνολογίας μάρκετινγκ, η οποία οδήγησε στις εξαγορές των Boxever, Four51, Moosend και Reflektion.

Για πρώτη φορά, οι εταιρείες μπορούν να ακολουθήσουν μια σπονδυλωτή προσέγγιση για την επίτευξη των στόχων ψηφιακής εμπειρίας, καθώς η Sitecore έχει ενσωματώσει το χαρτοφυλάκιό της μέσω μιας scalable αρχιτεκτονικής στο cloud. Οι πελάτες μπορούν πλέον να διαμορφώνουν και να συνδέουν τα προϊόντα μέσω APIs ανάλογα με τις ανάγκες τους, για να επιτύχουν ταχύτερη απόδοση και να έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους για να διαφοροποιηθούν στην αγορά γρηγορότερα από τον ανταγωνισμό. Τέλος, με την micro-services based, cloud-native τεχνολογία είναι δυνατή η κλιμάκωση ή αποκλιμάκωση της δραστηριότητας, και η άμεση αλλαγή περιεχομένου στα διαφορετικά κανάλια.

Ο Στηβ Τζικάκης, CEO της Sitecore σχολίασε: «Η σημερινή ανακοίνωση επιβεβαιώνει τη φιλοδοξία μας να ταράξουμε τα νερά στην αγορά και να βοηθήσουμε τις εταιρείες να προπορευτούν αξιοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Οι πρόσφατες εξαγορές έπαιξαν θεμελιώδη ρόλο στην οικοδόμηση της εξαιρετικά προηγμένης, scalable πλατφόρμας που διαθέτουμε σήμερα, κάτι που θεωρούμε ως το μέλλον της DXP. Οι προσδοκίες των πελατών αλλάζουν διαρκώς, επομένως είναι σημαντικό οι εταιρείες να μπορούν να εργάζονται σε πραγματικό χρόνο, προσαρμόζοντας τις εμπειρίες ώστε να συμβαδίζουν με τη ζήτηση. Εμείς τις υποστηρίζουμε με την τεχνολογία που θα το καταστήσει αυτό δυνατό. Με τη συγκέντρωση του χαρτοφυλακίου μας στο cloud, οι εταιρείες μπορούν να επιτύχουν ακριβώς αυτό και να απολαύσουν μια πραγματικά ενοποιημένη, ευέλικτη και κλιμακούμενη πλατφόρμα – παρέχοντας εξατομικευμένες εμπειρίες για τους πελάτες τους, ανεξάρτητα από το κανάλι.»

Η λίστα με τις ενημερωμένες υπηρεσίες της Sitecore

Sitecore Discover

Μετά την εξαγορά της Reflektion τον Σεπτέμβριο, το Sitecore Discover αποτελεί τη μόνη λύση στην αγορά που ενσωματώνει την αναζήτηση με δυνατότητες μάρκετινγκ και εμπορίου. Δεδομένου ότι το 93% όλων των διαδικτυακών εμπειριών ξεκινά από την αναζήτηση, πρόκειται για μια σημαντική ενημέρωση που δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να προσφέρουν ολοκληρωμένες, εξατομικευμένες εμπειρίες, χρησιμοποιώντας τεχνολογία με τεχνητή νοημοσύνη που κατανοεί και προβλέπει τα πρότυπα, το πλαίσιο και τις ανάγκες των πελατών.

Sitecore Personalize

Η Sitecore παρουσιάζει σήμερα το νέο SaaS Personalization Engine, που βασίζεται σε τεχνολογία που προέκυψε από την εξαγορά της εταιρείας Boxever. Το Sitecore Personalize επιτρέπει στις εταιρείες να πειραματίζονται και προσαρμόζονται στις εξελισσόμενες ψηφιακές συμπεριφορές των πελατών. Η τεχνολογία που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη δίνει τη δυνατότητα στους ψηφιακούς ηγέτες να παρέχουν προηγμένες εμπειρίες σε πραγματικό χρόνο, να βελτιστοποιούν το conversion και να προσελκύουν τους πελάτες με σχετικό περιεχόμενο και προσφορές.

Sitecore Health Cloud

Το Sitecore Health Cloud είναι μια υπηρεσία του Sitecore Experience Platform στο Microsoft Azure που απευθύνεται στις ιδιαιτερότητες της αμερικανικής αγοράς υγειονομικής περίθαλψης. Η τεχνολογία, η οποία αναμένεται να συμμορφωθεί πλήρως με το Health Insurance Portability and Accountability Act την άνοιξη του 2022, θα δώσει τη δυνατότητα στους παρόχους να προσφέρουν ελκυστικές και εξατομικευμένες εμπειρίες ασθενών με τη χρήση δεδομένων, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης με ασφαλή και συμβατό τρόπο.

Sitecore Learning

Η Sitecore ανακοινώνει επίσης τρια νέα συνδρομητικά πρόγράμματα εκμάθησης – Essentials, Professionals και Advanced – για να βοηθήσει περισσότερους επαγγελματίες στον κλάδο να αποκτήσουν πιστοποίηση από την Sitecore. Προορισμένο για να καλύψει τη ζήτηση για εκμάθηση που συμβαδίζει με την ταχύτητα των ενημερώσεων και των προσθηκών DXP της Sitecore, το πρόγραμμα αυτό θα επιτρέπει στους χρήστες να μαθαίνουν για τα προϊόντα από online μαθήματα και σεμινάρια υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών. Επίσης, θα δώσει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να ανακαλύψουν περισσότερα προϊόντα της Sitecore, διευρύνοντας και βελτιώνοντας έτσι τις ικανότητές τους και επιλύοντας την πρόκληση των απομονωμένων ομάδων.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προγράμματα εκμάθησης της Sitecore δείτε εδώ. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τελευταίες ενημερώσεις προϊόντων μπείτε εδώ.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI

To Figure 01 της OpenAI είναι πολύ πιο προηγμένο από το Optimus της Tesla

O Elon Musk έχει έναν επιπλέον λόγο να μισεί την OpenΑΙ, αφού το δικό της ρομπότ φαίνεται πολύ καλύτερο από το δικό του.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.

Business Apple Apple Car featured

Πώς το Apple Car μπορούσε να αλλάξει το πρόσωπο της βιομηχανίας αυτοκινήτων

Τον περασμένο μήνα, η Apple αποφάσισε να σταματήσει το project για την κατασκευή του Apple Car, μετά από εργασίες δέκα ετών.