Skroutz Plus: Ετήσια συνδρομή 17 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά για παραγελίες 20 ευρώ και άνω

, Skroutz Plus: Ετήσια συνδρομή 17 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά για παραγελίες 20 ευρώ και άνω

Το Skroutz παρουσιάζει το Skroutz Plus, τη νέα υπηρεσία στην ελληνική αγορά που αλλάζει και αναβαθμίζει σημαντικά την εμπειρία των ηλεκτρονικών αγορών. Το Skroutz Plus είναι η νέα συνδρομητική υπηρεσία που φέρνει τα δωρεάν μεταφορικά στις online αγορές μέσω του Skroutz. Η νέα υπηρεσία δίνει λύση στο ζήτημα του κόστους των μεταφορικών στις online αγορές και κάνει την εμπειρία αγορών ακόμα πιο εύκολη.

Συγκεκριμένα, το Skroutz Plus, με ετήσια συνδρομή 17€, προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για αγορές μέσω Skroutz, αξίας άνω των 20€ και βάρους έως και 14 κιλών.

Ταυτόχρονα, οι συνδρομητές στο Skroutz Plus θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα και οφέλη που προσφέρει κάθε αγορά μέσω του Skroutz, όπως είναι η ασφάλεια αγορών Skroutz με αξιόπιστες συναλλαγές, οι δωρεάν επιστροφές, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων, η άμεση εξυπηρέτηση πριν και μετά την παραλαβή της παραγγελίας, αλλά και η απεριόριστη ποικιλία επιλογών από περισσότερα από 10 εκατ. προϊόντα σε 9.500 καταστήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Skroutz Plus μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δελτίο Τύπου

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

αναμενόμενη κίνηση ειδικα με την εκτιναξη του ηλεκτρονικου εμποριου απο την αρχη της πανδημιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Spotify

Spotify: Kατηγορείται για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων από μουσικούς εκδότες

H NMPA έστειλε επιστολή διακοπής στο Spotify, κατηγορώντας το ότι χρησιμοποιεί το περιεχόμενο των μελών της χωρίς την κατάλληλη άδεια.

Business Apple featured

Αυτός είναι ο οδικός χάρτης της Apple μέχρι το 2027: Αναδιπλούμενο iPhone, γυαλιά AR και αναδιπλούμενο iPad

Ο γνωστός leaker του Χ @Revegnus1 δημοσίευσε έναν οδικό χάρτη της Apple που μας οδηγεί μετά το 2027 και φαίνεται να προέρχεται από τον κορεατικό ιστότοπο Samsung POP.

Business

Pure Storage: Πλατφόρμα αποθήκευσης δεδομένων διαθέσιμη στην Ελλάδα

Συνεργασία της Pure Storage με την ASBIS για την παροχή σύγχρονης πλατφόρμας αποθήκευσης δεδομένων στην ελληνική αγορά.

Business

Στην τελική ευθεία η διοργάνωση της ECDM Expo SE Europe 2024

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η διοργάνωση της φετινής eCommerce & Digital Marketing Expo, Southeastern Europe, που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Μαΐου 2024.