Sony, ανοίγει το πρώτο υποβρύχιο κατάστημα όπου θα πουλά τα Xperia

θέλετε να αγοράσετε τα νέα αδιάβροχα Sony Xperia Z3 και Sony Xperia Z3 Compact αλλά η αγορά από ένα κοινό κατάστημα ή online σας φαίνεται πολύ mainstream; Η Sony έρχεται να δώσει τη λύση με το νέο της κατάστημα που θα κάνει εγκαίνια στις 3 Δεκεμβρίου στο Ντουμπάι. Πρόκειται για ένα νέο κατάστημα το οποίο κάθε άλλο παρά κοινό είναι.

Η Sony το ονομάζει Xperia Aquatech Store και θα βρίσκεται στον βυθό της θάλασσας, συγκεκριμένα τέσσερα μέτρα κάτω από το νερό. Ειδικά εκπαιδευμένοι οδηγοί θα πηγαίνουν τους επίδοξους αγοραστές και όσους θέλουν απλά να ρίξουν μια ματιά στα νέα smartphones και tablets της Sony, κάτω από την επιφάνεια όπου θα ζήσουν μια ομολογουμένως διαφορετική εμπειρία και θα δουν με άλλο μάτι τις αδιάβροχες συσκευές και αξεσουάρ της Sony.

Ο Vice President της Sony Mobile Middle East and Africa, Rüediger Odenbach, αναφέρει ότι οι επισκέπτες θα βιώσουν μια μοναδική εμπειρία και στόχος του νέου concept store είναι να δείξει τη σημασία που δίνει η Sony στην καινοτομία.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για το νέο υποβρύχιο κατάστημα της Sony, αλλά από θέμα marketing η εταιρεία έχει αποδείξει ότι μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα. Το ίδιο επιχειρεί να κάνει και πάλι σε μια προσπάθεια να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στον τομέα των mobile συσκευών όπου δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά τον τελευταίο καιρό. Η νέα στρατηγική της είναι να στραφεί σε περισσότερο high-end συσκευές και όχι τόσο στις mid-range.

sony aquatech store, Sony, ανοίγει το πρώτο υποβρύχιο κατάστημα όπου θα πουλά τα Xperia

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
RigoMS

Στον βυθο της θαλλασας 4 μετρα κστω απ το νερο….στην κορυφη του κοσμου πανω σ ενα δεντρο….

man7

Θα πάθουν τίποτα απο την πολύ πίεση σε τόσο βάθος…

Olgr

@man7χαχααχχααχαχχαχαα

aris

Είναι τόσες οι πωλήσεις πλέον που δεν της φτάνουν τα καταστήματα στη στεριά και χρειάζεται και τα υποθαλάσσια χαχαχα……..🙈

Αργύρης

Τα τηλέφωνα και τα αξεσουάρ δεν είναι για 4 μέτρα κάτω από το νερο

mikro g

Ελπιζω στα εγκαίνια να μην τους τα χαλάσει ο καιρος. Είναι κριμα να κανουν τοσες ετοιμασίες και να βρεχει.

Panos7GR

Έχει εμμονή με το αδιάβροχο η Sony. Θέλει να το θέσει ως σημείο αναφοράς για το τμήμα Mobile. Θυμάμαι πως πριν ένα χρόνο που πουλούσε τα αδιάβροχα Walkman της σε μπουκαλάκια νερό σε “ειδικούς” αυτόματους πωλητές Sony.

Γιωργος Τσ.

Ελπίζω στα εγκαίνια να υπάρχει κάπου ταμπέλα που να λέει: “Απαγορεύονται οι καρχαρίες”…

Κώστας Ζ.

@Γιωργος τσ. Μα τι χιουμορ θεε μου….
Παιζει και να ειμαι ο μονος που ‘παω’ την Sony σε ολοκληρο το techblog… Σκεφτηκε κατι που δεν εχει κανει κανεις αλλος, και στο οποιο εχει δωσει σημασια περισσότερη απ’οσο ολες οι υπολοιπες εταιρίες μαζι, και παλι, κραζουν ολοι… Τι να πω….

Ιωάννης jb

Κώστας Ζ κι εγώ μαζί σου φίλε μου, Sony κορυφή!!!!!
Όσο για το post που σχολιάζουμε λίγο χαζομάρα μου φαίνεται αλλά άλλες εταιρίες έχουν κάνει και πολύ χειρότερα!! οπότε μια χαρά είναι

djfapples

Sony εταιρεία κορυφή

Τσαγκαρογιωργης

Sony Forever….αλλά… δεν γίνετε μια εταιρία σαν την SONY να βγάζει αυτές τις χάλια συσκευές…έχει προϊόντα σε όλους τους τομείς…βγάζει δικές της κάμερες , τις οποίες τις δίνει σε άλλες εταιρίες..και αυτές οι εταιρίες καταφέρνουν και τις αξιοποιούν καλύτερα..δηλαδή έλεος… δεν μπορεί να βγάλει ένα κινητό με πιο καλή κάμερα( να έχει πλήρη δυνατότητες και όχι πχ hdr σε 8 mp), ηχεία με πιο πολύ μπασαδουρα και να μην κολλάει σε τίποτα…όλα τα xperia έχουν θέμα.. το ένα ζεσταίνεται εύκολα, το άλλο στα βίντεο κτλ….ένα κινητό το χρόνο με σοβαρά χαρακτηριστικα και τους αφήνει όλους πίσω…και αυτα με αδιάβροχα και άλλα τέτοια είναι περιττά…ένα ανθεκτικό στα χτυπήματα και τέλος…

giota

To Z3 και Ζ3 compact βγάζουν φοβερές φωτογραφίες που έχουν ζωντανά και καθαρά χρώματα και χωρίς να έχουν υπερθέρμανση κατά την εγγραφή 4κ video . To είναι και αδιάβροχα και ανθεκτικά στη σκόνη σίγουρα είναι κάτι πολύ θετικό που η sony το έχει ξεκινήσει από την αρχή της σειράς Ζ

Tom

Συγγνωμη να ρωτησω κατι σαν αθωος και ολιγον τι χαζος αναγνωστης σχολων στο techblog? Επειδη η sony δινει σημασια στο αδιαβροχο τι ακριβως σημαινει; Οτι το αδιαβροχο ειναι καλο; Η οτι δινει πολυ σημασια σε κατι που δεν νοιαζει πρακτικα κανεναν. Οκ η samsung δινει σημασια σε μετρια δουλεμενα software features που κανενας δεν προκειται να χρησιμοποιησει. Μας αρεσει; Οχι. Η Sony εχει εμμονη με την αδιαβροχοποιηση συσκευων. Μας νοιαζει; Οχι. Σιγουρα μας νοιαζει η ποιοτητα των Z (παρα τα προβληματα τους) και στο γεγονος οτι βελτιωνονται συνεχεια. Το ζ3 το ειδα απο κοντα μου αρεσε πολυ. Ειναι πιο μαζεμενο και ομορφο απο τα αλλα και υπαρχει σε ενα χρωμα (αυτο το πρασινο-ασημι) που μου αρεσει πολυ. Θα το ρισκαρα να παρω sony για το z3 σε μια καλη τιμη αλλα αυτο ειναι το κακο. Μιλαω υποθετικα. Μπορει να μην το ρισκαρω τελικα και επισης αν η sony δεν φεροταν τοσο μπαμπεσικα τοσο καιρο, πιθανως να ειχα τσιμπησει ηδη απο σειρα z. Σχετικα με το ποιοι παμε ποια brands καλο ειναι ο καθενας να στηριζει την αποψη του σε γεγονοτα. Μεχρι στιγμης απο smartphone ειχα 2 brands. Samsung>>>>Sony. Σορρυ αλλα ειναι γεγονος. Το sony μου εκανε μια αναβαθμιση σε ICS… Συνέχεια »

Ανδρέας Τσάφος

SONY FOR EVER!!!!!!!!!!!!!

Κώστας Ζ.

@Tom, θα ηταν καλυτερο να αναφερεις ποια συσκευη ειχες πριν το S3 σου προκειμένου να εισαι πιο ακριβής. Εγω εχω ενα Xperia S που ειναι 2+ χρονων και δεν εχει βγαλει ουτε μισο προβλημα(ειλικρινά)…. Οσο για το service που ειπες οτι σε αναλογη φαση με Sony στο σερβις ακομη θα περιμενες…. Ειχα ενα Xperia mini που χρειάστηκε σερβις λογω υπερθερμανσης, αλλαξαν 6 εξαρτήματα, τωρα τι και πως μη με ρωτησεις, δε θυμαμαι να σου πω, αλλα μεσα σε λιγοτερο απο 24 ωρες το ειχαν ετοιμο και μου εστειλαν μηνυμα να το παραλαβω…anyway, αποψη σας, αποψη μου, γι”αυτο υπαρχουν και τοσες εταιρειες εξάλλου, για να ικανοποιούν τον καθενα απο εμας

gianna

Στο θέμα software η sony έδωσε σε πάνω από 10 συσκευές αναβάθμιση android 5.0. Lollipop όταν οι άλλες εταιρείες έδιναν σε ελάχιστα μοντέλα ή και καθόλου την συγκκριμένη αναβάθμιση

Will

O Tom exei polu swsta shmeia, omws tha sumfwnisw me t kwsta oti k t diko m Xperia S (t phra molis bghke) de m xe bgalei kanena problhma enw apo th kakh xrhsh k tis toumpes eixan spasei oi epikalipseis hdmi, mini USB k eixe ksethoriasei (t klepsane apo th kopela m prin 2 mhnes). T Xperia Z1 mia mera m ekleise k de ksananoikse, alla mia mera t xa petaksei apo ta neura m k eixe strabwsei oloklhro. T phga me thn egguhsh (den eixa kamoia elpida na me kaliptei) k omws meta apo mia bdomada m dwsane kainourgio. T problhma p briskw sta kinita pou eixa einai oti trwgane flasies.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.