Sony: Teaser video για το press event στην MWC 2016

Το μόνο βέβαιοι είναι ότι οι δυο star της MWC 2016 θα είναι LG και Samsung που θα ανακοινώσουν επίσημα τις ναυαρχίδες τους και μονοπωλούν τα leaks. Εκεί όμως θα βρεθεί και η Sony πραγματοποιώντας το δικό της press event.

Η Sony έδωσε σήμερα το δικό της teaser video για press event, το οποίο θα γίνει στις 22 Φεβρουαρίου, μια ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση των LG G5 και Samsung Galaxy S7.

Δυστυχώς από το video δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι θα ανακοινώσει, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην δούμε ναυαρχίδα διότι δεν έχει διαρρεύσει σχεδόν τίποτα. Οι μόνες ενδείξεις είναι ένα δερμάτινο υλικό που δείχνει στην αρχή του video και στο τέλος αναφέρει “see what else we can predict”.

Το Techblog βρίσκεται στη Βαρκελώνη για να καλύψει όλες τις επίσημες ανακοινώσεις που θα γίνουν στην μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας, με τα πρώτα hands on videos και φωτογραφίες.

Το λέτε να μας επιφυλάσσει η Sony;

Δείτε το video:

sony mwc 2016 press event, Sony: Teaser video για το press event στην MWC 2016

sony mwc 2016 press event, Sony: Teaser video για το press event στην MWC 2016

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vkrd

Το βρήκε!!! Έβαλα έναν αριθμό στο νου μου και έπεσε διάνα.
Α ρε Σόνι, φτιάξε μας.

Xperiakias

Τρέλανε μας μωρή SONY!

Ιωάννης jb

Λίγο δύσκολο το βλέπω να μας τρελάνει όπως έγινε πριν 5 μήνες με την σειρά z5…
Πάντως η επλίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και θα είχε πλάκα να βλέπαμε ένα z5 ultra στις 6,5 ιντσες με αναλογία οθόνης συσκευής πάνω απο 75%… 4k ανάλυση οθόνης, sd 820 και όλα τα υπόλοιπα που μας συνηθίζει… κορυφαίο design, στερεοφωνικά ηχεία, μπαταριάρα, καμεράρα και αδιάβροχο…. πολλά ζητάω???

Nick

Για tablet το βλέπω η ρολόι…θα δούμε

One

Εγω βλέπω Μ6 Αqua ή Ζ6 tablet. Ειδικά αμα το tablet ειναι 4Κ θα γίνει χαμός!

Nick

Μακάρι να παρουσιάσει κάτι καλό αλλά πλέον με τις διαρροές που έχουν καταντήσει πέρα από πολλές και αξιόπιστες σε μεγάλο βαθμό, δεν ελπίζω σε κάτι “μεγάλο”. Ίσως κάποια φαντεζί έμπνευση κάποια κίνηση εντυπωσιασμου από τα πάντα πρωτοπόρα Τζαπόνια 😉

Panos7GR

Ίσως αντικαταστήσει το παλιό SmartWatch 4, αλλά ηγέτη ακόμα στα Android Wear. Η υφή του δέρματος που έχει το background αυτό μου “δείχνει”, δερμάτινο λουράκι.
Καμμιά gadgetιά τύπου επόμενης γενιάς SmartBand και SmartBand Talk θα είναι πιστεύω, αλλά ΜΑΚΑΡΙ να δούμε διάδοχο του Z Ultra (αν και “εξωγήινο” με τόσες πολλές ίντσες είναι ίσως το μόνο Ζ που αγαπήθηκε τόσο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.