SpaceX: Νέος γύρος χρηματοδότησης 750 εκατ. δολαρίων – Στα 137 δισ. δολάρια η αξία της

SpaceX, SpaceX: Νέος γύρος χρηματοδότησης 750 εκατ. δολαρίων – Στα 137 δισ. δολάρια η αξία της

H SpaceX προχώρησε σε νέο γύρο χρηματοδότησης όπου και κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 750 εκατ. δολαρίων, με τη συνολική αξία της εταιρείας να αγγίζει πλέον τα 137 δισ. δολάρια.

Η εταιρεία συγκέντρωσε πάνω από 2 δισ. δολάρια σε γύρους χρηματοδοτήσεων για το 2022, με την κεφαλαιοποίηση της να ανέρχεται στα 127 δισ. στο μέσο του προηγούμενου χρόνου. Μεταξύ των επενδυτών που συμμετείχαν στον τελευταίο γύρο χρηματοδότησης της SpaceX ήταν ο Andeersen Wolovich, που είχε συμμετάσχει στη συγκέντρωση των 44 δισ. δολαρίων με τα οποία ο Elon Musk εξαγόρασε την Twitter.

Άλλα σχήματα που έχουν συμμετάσχει με κεφάλαια στην SpaceX περιλαμβάνουν τα Founders Fund, Sequoia, Gigafund και άλλους επενδυτές.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.

Internet IoT SpaceX

SpaceX: Η δορυφορική υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας της Starlink έρχεται το 2024

Ο ιστότοπος της Starlink μας ενημερώνει για τα σχέδιά της για μια υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας που παρέχεται μέσω δορυφόρου.

Internet Elon Musk featured SpaceX

Starlink: Το δορυφορικό ίντερνετ δεν αφορά ακόμα τους Έλληνες

Το δορυφορικό ίντερνετ της Starlink, το οποίο ανήκει στο SpaceX και έχει επικεφαλής τον Elon Musk, φαίνεται πως δεν ενδιαφέρει τους Έλληνες.

Internet Elon Musk SpaceX Tesla

Ο Alex Gibney ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με θέμα τον Elon Musk

O σκηνοθέτη Alex Gibney, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το “Steve Jobs: The Man in the Machine, Zero Days” ετοιμάζει ένα αυστηρό πορτρέτο του Elon Musk.