Steve Jobs, 1 χρόνος από τον θάνατό του

Σήμερα συμπληρώνεται ένα χρόνος από το θάνατο του Steve Jobs ιδρυτή της Apple (μαζί με τον Steve Wozniak) και δημιουργό υπολογιστών, smartphones, tablets και gadgets που έμειναν στην ιστορία ενώ με την εξέλιξή τους πρωταγωνιστούν και σήμερα στα χέρια εκατομμύρια ευχαριστημένων χρηστών. Εσείς έχετε κάποια συσκευή Apple στα χέρια σας;

, Steve Jobs, 1 χρόνος από τον θάνατό του
Steven Paul “Steve” Jobs (24 Φεβρουαρίου 1955 – 5 Οκτωβρίου 2011)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos Panousis A

iPhone 4

Κοσμας

iPad 2 16GB

αγγελος χυτηρογλου

Απο τους ανθρωπους που καταλαβε οτι το να βαλεις ενα ξερο δυνατο hardware δεν θα τραβηξει 100% τον κοσμο αλλα και ο τροπος που θα παρουσιασεις μια συσκευη.Η πρωτη εταιρειεα που εφτιαξε ενα ολοκληρωμενο οικοσυστημα(itunes,appstore,icloud).Η εταιρεια που οταν οι αλλες σκεφτοντουσαν συσκευες με μεγαλη οθονη αφης,αυτη το εβγαλε.Μετα απο αυτα πολλες εταιρειες βαδισαν στα ιδια μονοπατια δινοντας μας πολλες επιλογες.Για να μην παρεξηγειθω με την ”παρουσιαση” που γραφω δεν υποτιμω την Apple.Καλη συνεχεια σε ολους.

kostas

iPhone 5 , iphone 4

MEDS

iPhone 7, α sorry, Samsung 2ετίας έχω! 😛

George PAOK

ipod nano 6th gen

Wolf

Μεγάλη ιδιοφυΐα, οραματιστής και τεράστια προσωπικότητα…!! Κρίμα πού έφυγε γιατί ίσως να είχε και άλλα πράγματα να δώσει στον χώρο της τεχνολογίας το οποίο συμφέρει όλους μας είτε είμαστε fan της apple είτε όχι..! Είμαι πρώην κάτοχος iPhone 4 και η αλήθεια είναι ότι δεν προτιμώ τα προϊόντα της apple άλλα πέρα από αυτό… μεγάλο respect στο όνομα Steve jobs…!

Δημητρης

Ipad 2 32 gb ,airport express,ipod nano 6th generation

alex

Ipad 1 32 gb 3g ,ipod shuffle 4 gen,ipod touch 4 g 8 gb

@l3xandros JRMS*

Είμαι κατοχος iPhone 4s το έχω κατα ευχαριστηθεί 100% αυτο που προσφέρει η Apple με καλύπτει ,αλλα δεν μπορω να πω ότι και το Android δεν είναι super.Κρίμα Steve μας αφησες νωρίς γιατι πιστεύω είχες να δώσεις πολλά ακόμη και ο χώρος της τεχνολογίας θα κέρδιζε πολλα ,ελπίζω να δίνεις θετική ενέργεια απο έκει που είσαι στο παιδι σου την Apple γιατι την έχεις αφήσει μονη και τα γεγονοτα δεν θα είναι καλα είδη δείχνει εσθητα τα σημάδια της απουσίας σου!!

Think Different!!!!!

azriel84

iPhone 5. R.I.P.

Λάζαρος

iPhone 5, the new iPad 64 gb + 4g, iMac 27″, MacBook Pro retina.

Teo

Έχω ένα iPad 32Gb (1ης γενιάς), που το λατρεύω.
Ας ελπίσουμε ότι η Apple δεν θα χάσει τον προσανατολισμό της χωρίς τον Jobs, αν και προσωπικά δεν πιστεύω, ότι χωρίς μια τέτοια χαρισματική προσωπικότητα, μπορεί να επαναληφθεί η δημιουργία επαναστατικών προϊόντων όπως το iPod και το iPhone.

Αποστόλης

iPad 2 32gb 3g … & R.I.P. στον Steve Jobs.
Μπορεί να μην τιμησα ποτέ το iPhone αλλά ήμουν θαυμαστής του και στην κυριολεξία ρουφουσα τα video του.
Ήμουν από τους πρώτους Έλληνες που αγόρασα το βιβλίο της βιογραφίας του στο iPad. Ο άνθρωπος αυτός ήταν το κάτι άλλο.

nick-Ch

ipod nano 6th gen Και εγώ

Πανος Σομπολος

Αυτός και ο Gates έκαναν την πληροφορική προσιτή σε όλους ! Σημαντική προσωπικότητα και θα λείψει γενικά απο την τεχνολογία!
Είναι κρίμα να περιορίζονται τα σχόλια σας μόνο στο iphone
Εξάλλου ήταν και είναι ο μόνος CEO σταρ, μια προσωπικότητα που προηγείται των προϊόντων.
ελάχιστοι γνωρίζουν τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από τη Sony την HP τη Samsung,ούτε η κόρη του Bruce Lee* δεν ξέρει ότι ο μπαμπάς σχεδίασε το Galaxy…
Αυτό που θέλω να πω για να καταλήξω είναι οτι ακόμα και αν αύριο πάψει να υπάρχει Apple τον Steve Jobs θα τον γνωρίζουμε και θα τον θυμόμαστε όσο θα υπάρχει ψηφιακή ζωή

*τυχαίο όνομα με δόση χιούμορ

angelos

Κιόλας 1 χρόνος ? R.I.P
Το νέο iPad έχω και το λατρεύω. Σήμερα η ΕΤ3 είχε ντοκιμαντέρ στη μνήμη του.

Tony

@MEDS

Τελικα οπου και αv βλεπετε την λεξη Apple,με οτι και αν εχει να κανει το αρθρο εσεις με τα Samsung θα την πεταξετε την μ@λ@κι@ σας!

kostas

@tony
+100000

azriel84

@Tony

+1, Samytrolling.

kala

Τι λες ρε παιδί μου. Πέθανε; Κι εγώ νόμιζα ότι ήταν αθάνατος. Με τόσα λεφτά δεν μπορούσε να εξαγοράσει τον χάρο; Και δημιούργησε την apple που δημιούργησε ipad & iphone; Ευχαριστώ δεν θα πάρω, ούτε ενδιαφέρομαι ούτε καν με νοιάζει και περαστικά που πετάτε όλοι τα λεφτά σας (όσοι τα πετάτε) σε… δαγκωμένα μηλαράκια και ακολούθως να αγοράζετε τα version 2 3 4 ->άπειρον. Υπάρχουν καλύτερα και φθηνότερα και στο κάτω κάτω μεγαλύτερη φυσιογνωμία είναι ο τεστ-ΠΑΠ. Αντε με τις αμερικανιές

Enzo

iMac και macbook

Tolis

Μεγαλο κεφαλι

MANOS

Έβγαλαν συλλεκτική έκδοση MacBook Pro Retina προς τιμήν του.
3 “Steve Jobs Tribute MacBook” με τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας 9.500€ και όλα τα χρήματα από τις πωλήσεις θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Το φωτισμένο μηλαρακι στην πλάτη θα έχει την σκιά της σιλουετας του στο δαγκομενο σημείο!!!
Πολυ όμορφο αλλα για πολυ βαθιές τσέπες.

https://mashable.com/2012/10/05/steve-jobs-tribute-macbook/

MEDS

@Tony – Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012 στις 2:27
Ρούφα το αυγουλάκι σου, iPhone 5 έχω. Χιουμοράκι έκανα και αμα δε σ’αρέσει κάνε παράπονα στο φίλο σου.

Tony

Α ναι;εγω έχω το επόμενο ρε σύ,το 6! Αντε να τρολλαρεις αλλού τώρα!

MEDS

@Tony
μαγκάκι του πληκτρολογίου, καλή εβδομάδα να έχεις και να μην επιτίθεσαι σε κόσμο που δε γνωρίζεις. Δε ξέρω αν μπορείς, αλλά αν δεις προηγούμενα σχόλιά μου στο blog ίσως να καταλάβαινες το χιούμορ ή τουλάχιστον να καταλάβαινες ότι έχω και iPhone 5, και Samsung λόγο δουλειάς (developer). Έμαθες μια λέξη και τη λες, χαλάρωσε. Α, δε μένω Ελλάδα αν ακόμα ξενυχτάς για να καταλάβεις πως γίνετε να έχω το 5.

jdm

το θεμα δεν αναφερει ουτε iphone ουτε καν για τα προιοντα της apple .. που κολαει τωρα η κοντρα apple vs …. δεν μπορω να καταλαβω…

στο θεμα …

κριμα γιατι ηταν τεραστια πρωσοπικοτητα!
πρπει παντα να υπαρχη ανταγωνισμος και το Iphone 5 ηταν το τελευταιο πραγμα που αφησε ο jobs απο το επομενο βλεπουμε τη θα γινει .. και μακαρι !!! ο ανταγωνισμος να υπαρχει ακομα..

Tony

@MEDS

εγιωε ρε συ,ραντεβου στο Madison Square Garden να τα πουμε απο κοντα.Θα ειναι και ο θειος μου,ο Tim Cook μαζι!

MEDS

@Tony

χέρι

Tony

@MEDS

χέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Steve Jobs Steve Wozniak

Επιταγή της Apple υπογεγραμμένη από τον Steve Jobs πουλήθηκε για 46.063$

Μια επιταγή υπογεγραμμένη από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο και συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs, πωλήθηκε για 46.063 δολάρια σε δημοπρασία.

Business Apple Steve Jobs Steve Wozniak

Σε δημοπρασία επιταγή της Apple με την υπογραφή του Steve Jobs – Αναμένεται να πιάσει πάνω από 25.000 δολάρια

Αναμνηστικά αντικείμενα του Steve Jobs και των πρώτων ημερών της Apple συνηθίζουν να πιάνουν υψηλά ποσά στις δημοπρασίες.

Gear Apple featured Steve Jobs

Apple-1: Διαφήμιση χειρόγραφη από τον Steve Jobs πωλείται για πάνω από 175.000 $

Μια διαφήμιση της Apple-1 γραμμένη από τον ίδιο τον Steve Jobs πουλήθηκε πρόσφατα για 175.759 $ σε δημοπρασία.

Business Apple featured Steve Jobs

Επιταγή υπογεγραμμένη από τον Steve Jobs πουλήθηκε για πάνω από 100 χιλιάδες δολάρια

Μια επιταγή της Apple Computer Company, υπογεγραμμένη από τον Steve Jobs, πουλήθηκε για 106.985 δολάρια μέσω δημοπρασίας.