Steve Jobs η ταινία, Στιγμιότυπα

H USA Today δημοσίευσε στιγμιότυπα από την επερχόμενη ταινία “Jobs”. Τον ρόλο του Steve Jobs ενσαρκώνει, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, ο ηθοποιός Ashton Kutcher και τον ρόλο του συνιδρυτή της Apple, Steve Wozniak, θα υποδυθεί ο Josh Gad. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου στο Sundance Film Festival και στην μεγάλη οθόνη τον Απρίλιο.

Steve Jobs η ταινία, Steve Jobs η ταινία, Στιγμιότυπα

Steve Jobs η ταινία, Steve Jobs η ταινία, Στιγμιότυπα

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lazaros

Θα το δω σίγουρα!Πολυ σπουδαίος άνθρωπος ο Steve Jobs

P@NOS

Οποίος αγαπάει την τεχνολογία θα την δει σίγουρα την ταινία…respect….

Notis

fail…Aston Kutcher as S.J??? no thx

Panos7GR

Λαμπρός επιχειρηματίας, διορατικος, δημιουργικός, κατείχε την πειθώ και επιτυχημένος με ότι κι αν καταπιάστηκε. Είτε στα θέματα λειτουργικού, είτε στο θέμα της μουσικής (τα πρώτα iPods και το iTunes), είτε σε θέματα Animation (Pixar) κτλ. Ίσως ήταν ο μοναδικός superstar CEO που υπήρξε. Του χρωστάμε αρκετά πράγματα, όμως δεν μου αρέσει καθολου ότι τον εκμεταλλεύονται, ακόμα και τώρα που είναι πεθαμένος για να βγάλουν φράγκα. Τι την θέλουν την ταινία; Το βιβλίο του έφτανε και περίσσευε… Ίσως να είναι υπερβολικό αυτό που θα πω, αλλά όλο αυτό με την ταινία το θεωρώ ανήθικο!

Paris

Καθε λατρης της τεχνολογιας θα ειθελε να δει αυτη την ταινια!!!
ο steve jobs οντως εφερε μεγαλες αλλαγες στην τεχνολογια αλλα ηταν και το πιο δυνατο οπλο της apple.. συστηχως η apple χωρις αυτον (πιστευω) πως παει για χρεωκοπια!!!

MEDS

Θα τη δω φυσικά, όχι γιατί τον είχα σε εκτίμηση σαν άνθρωπο σύμφωνα με αυτά που έλεγαν για αυτόν, αλλά γιατί κατάφερε να πάει από το μηδέν στο 1000 από μόνος του. Μας δίνει ελπίδα 🙂

Εγώ πάντως συμφωνώ με το να γίνει και ταινία η ζωή του. Όταν πουλάνε ένα κινητό 800 ευρώ, φίλε @Panos7GR, δε το κάνουν για τα φράγκα; Όλα για τα φράγκα γίνονται. Συμφωνώ ότι είναι λίγο ανήθικο, είναι σχετικά φρέσκος ο θάνατός του.

Techfan

Παιδια θα κανω εμετο…

Ειναι δυνατον να κανουν ταινια εναν διασημο που πεθανε μονο και μονο για να βγαλουν περισσοτερα χρηματα;

Το ιδιο εκαναν και με τον m. Jackson. Αυτα ειναι προσβολη και πληρης ασεβεια.

Η ειρωνια ειναι πως η ιδια η εταιρια που εργαζοταν τον ανακυκλωσε μετα τον θανατο του για λεφτα. Δυστυχως σε ολες τις διασημοτητες γινεται εκμεταλλευση φιρμας μετα θανατον.

spyros

Το “Θα κανω οτι περνει απο το χερι μου για να καταστρεψω το android” θα παιξει στην ταινια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Steve Jobs Steve Wozniak

Επιταγή της Apple υπογεγραμμένη από τον Steve Jobs πουλήθηκε για 46.063$

Μια επιταγή υπογεγραμμένη από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο και συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs, πωλήθηκε για 46.063 δολάρια σε δημοπρασία.

Business Apple Steve Jobs Steve Wozniak

Σε δημοπρασία επιταγή της Apple με την υπογραφή του Steve Jobs – Αναμένεται να πιάσει πάνω από 25.000 δολάρια

Αναμνηστικά αντικείμενα του Steve Jobs και των πρώτων ημερών της Apple συνηθίζουν να πιάνουν υψηλά ποσά στις δημοπρασίες.

Gear Apple featured Steve Jobs

Apple-1: Διαφήμιση χειρόγραφη από τον Steve Jobs πωλείται για πάνω από 175.000 $

Μια διαφήμιση της Apple-1 γραμμένη από τον ίδιο τον Steve Jobs πουλήθηκε πρόσφατα για 175.759 $ σε δημοπρασία.

Business Apple featured Steve Jobs

Επιταγή υπογεγραμμένη από τον Steve Jobs πουλήθηκε για πάνω από 100 χιλιάδες δολάρια

Μια επιταγή της Apple Computer Company, υπογεγραμμένη από τον Steve Jobs, πουλήθηκε για 106.985 δολάρια μέσω δημοπρασίας.