Symantec, Νέες σουίτες προστασίας και ασφάλειας διαδικτύου

Η Symantec ανακοίνωσε τη διάθεση του διευρυμένου portfolio λύσεων Protection Suites για μικρές επιχειρήσεις και εταιρικούς πελάτες με την προσθήκη της τεχνολογίας Web security, μετά την απόκτηση της Mi5 Networks. Οι ολοκληρωμένες λύσεις Symantec Protection Suite Small Business Edition και Symantec Protection Suite Enterprise Edition είναι σχεδιασμένες για να διασφαλίζουν τις επιχειρήσεις από τους κινδύνους ασφαλείας και τις εισβολές, εξασφαλίζοντας την διαθεσιμότητα των συστημάτων και των κρίσιμων πληροφοριών.

Η σουίτα Symantec Protection Suite Small Business Edition αποτελεί μία εύκολη στη χρήση λύση προστασίας κρίσιμων εταιρικών δεδομένων, μέσω της εξασφάλισης τους απέναντι στις σύγχρονες απειλές malware και spam και μέσω της ταχύτατης ανάκτησης των υπολογιστικών συστημάτων. Η συγκεκριμένη σουίτα παρέχει πλήρη προστασία, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου οι αστοχίες του υπολογιστικού συστήματος και οι κίνδυνοι malware και spam προσδιορίζονται και αντιμετωπίζονται άμεσα. Η εύκολη στη χρήση, αποτελεσματική και ασύγκριτη προστασία που προσφέρει, επιτρέπει στις μικρές επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο και χρήμα με μία σουίτα που απαιτεί ελάχιστη διαχείριση κατά την εγκατάσταση, ανάπτυξη και διαχείριση της.

Η σουίτα Symantec Protection Suite Enterprise Edition περιλαμβάνει τις λύσεις Symantec endpoint security, messaging security και την τεχνολογία ανάκτησης συστήματος, οι οποίες επιτρέπουν στον πελάτη να μειώσει το κόστος ασφάλειας του εταιρικού περιβάλλοντος και της αποτελεσματικής διαχείρισης των κινδύνων της σημερινής ΙΤ υποδομής. Πολλαπλά επίπεδα προστασίας διασφαλίζουν ότι οι πελάτες είναι πλέον σε θέση να εντοπίζουν και να αντιμετωπίζουν τους κινδύνους, ενώ παράλληλα διαθέτουν συνεχή προστασία σε όλες τις πλατφόρμες. Σε ενδεχόμενη αστοχία του συστήματος, οι χρήστες μπορούν να ανακτήσουν μεμονωμένα αρχεία σε διάστημα δευτερολέπτων ή να ολοκληρώσουν την επαναφορά των συστημάτων Windows σε λίγα μόνο λεπτά, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο downtime του συστήματος. Με τον συνδυασμό ασφάλειας, με τεχνολογίες backup και ανάκτησης, η Symantec επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προστατεύουν, να διαχειρίζονται εύκολα και να ελέγχουν με αυτοματοποιημένες διαδικασίες τα πολύτιμα δεδομένα τους.

Σύμφωνα με το Symantec Internet Security Threat Report Volume XIV κατά τη διάρκεια του 2008, αναγνωρίστηκαν 60% περίσσότερα νεα malware σε σχεση με το 2007 . Η συνεχόμενη εξέλιξη του διαδικτύου, προσδίδει μία σειρά από στόχους καθώς και διάφορα μέσα με τα οποία μπορεί να ξεκινήσει μία κακόβουλη δραστηριότητα. Η Symantec παρατήρησε ένα μέσο όρο 75,158 ενεργών bot-infected υπολογιστών την ημέρα κατά τη διάρκεια του 2008, μία αύξηση 31% από την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Το 2008, τα bot δίκτυα ήταν υπεύθυνα για την διανομή περίπου του 90% όλης της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που χαρακτηρίστηκε ως spam. Η Symantec επισήμανε αύξηση 192% στο spam που εντοπίζεται στο διαδίκτυο, από 119.6 δισεκατομμύρια μηνύματα το 2007 σε 349.6 δισεκατομμύρια το 2008.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isidorosr20595

Γιατί λέγονται σουίτες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Samsung Qualcomm Verizon 5G

Samsung, Qualcomm και Verizon σπάνε τα κοντέρ του 5G

H συνδυαστική προσπάθεια των Samsung, Qualcomm και Verizon στις ΗΠΑ έφερε ταχύτητες ρεκόρ στη σύνδεση 5G.

Business Samsung

Samsung Life Unstoppable: Μια ξενάγηση στο “house of surprises”

Η Samsung παρουσίασε το “Life Unstoppable 2021”, μια εξελιγμένη ψηφιακή εμπειρία μέσω μίας ταινίας μικρού μήκους γεμάτης χρώμα και στυλ, που ξεναγεί τους θεατές στο “house of surprises”.

Business

Ανοίγει τις πύλες η BEYOND 4.0, η 1η διεθνής έκθεση για την τεχνολογία και την καινοτομία

Το κύριο ζήτημα που θα απασχολήσει την τεχνολογική έκθεση Beyond 4.0 είναι “Το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης”, με workshops από startup και μεγάλες εταιρείες του χώρου.

Business

Sitecore: Λανσάρει το πρώτο πακέτο επιχειρηματικών υπηρεσιών SaaS

H Sitecore, ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λογισμικού πλατφόρμας ψηφιακής εμπειρίας, παρουσιάζει το Experience Manager Cloud, την πρώτη, εξολοκλήρου cloud-native λύση.