Συνέντευξη με τον ο Kim Jin, Regional Head της Honor

Kim Jin Regional Head Honor smartphones

Την προηγούμενη εβδομάδα βρεθήκαμε στο Λονδίνο καλεσμένοι της Honor για να το πανευρωπαϊκό λανδάρισμα του νέου smartphone Honor 10. Μετά το τέλος του event είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον Kim Jin, Regional Head της Honor και να τον ρωτήσουμε για τα σχέδια της Honor αλλά και τον “ανταγωνισμό” με την Huawei.

Techblog: Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για Honor 10;
Kim Jin: Ευελπιστούμε ότι αν κάποιος αγοράσει και δοκιμάσει το τηλέφωνό μας να γίνει κατά κάποιο τρόπο μακροχρόνιος συνεργάτης μας. Να λατρεύει τις υπηρεσίες μας, τα προϊόντα μας και τα πάντα. Βασική μας προσδοκία είναι να κάνουμε τη νέα γενιά χαρούμενη.

Honor 10 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Honor 10 Phantom Blue

Techblog: Το Honor 10 θα είναι η μοναδική ναυαρχίδα για το 2018;
Kim Jin: Έχουμε 4 σειρές με smartphones που κοστίζουν πάνω από 200 ευρώ, τις View, X, Lite και τη σειρά με τους αριθμούς. Αλλά αν ήταν να πω αν έχουμε συγκεκριμένα μόνο μία ναυαρχίδα, έχουμε δύο. Το Honor View καθώς και το Honor 10, τον αντικαταστάτη των προηγούμενων ναυαρχίδων Honor 8 και 9. Στην Ελλάδα θα έχουμε το Honor 10 σίγουρα, τώρα για το View δεν θέλω να σας δίνω ψεύτικες υποσχέσεις καθώς δεν γνωρίζω με σιγουριά.

Techblog: Θα υπάρξει Honor Lite 10;
Kim Jin: Λογικά ναι. Αλλά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά ή το πότε θα λανσαριστεί…θα το μάθετε σε κάποια άλλη συνέντευξη τύπου.

Techblog: Σκοπεύετε να λανσάρετε κι άλλα προϊόντα;
Kim Jin: Δεν παρέχουμε μόνο ένα προϊόν, αλλά ένα ολόκληρο οικοσύστημα για τον καταναλωτή μας. Ωστόσο, σε γενικό πλαίσιο είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε ένα πράγμα με μεγάλη εστίαση.

Honor 10 Phantom Blue

Techblog: Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για το μερίδιο αγοράς στην περιοχή της Ευρώπης;
Kim Jin: Ανάλογα με τις αγορές θα θέλαμε να βρισκόμαστε στην κορυφαία τριάδα και πεντάδα. Οπότε και για την αγορά της Κεντρικής Ευρώπης και της Σκανδιναβίας οι προσδοκίες μας είναι παρόμοιες. Συγκεκριμένα στην Ελλάδα πιστεύω ότι έχουμε μεγάλες δυνατότητες.

Techblog: Σε ποιούς καταναλωτές δίνετε μεγαλύτερη έμφαση; Στους νέους ή στους επιχειρηματίες;
Kim Jin: Για εμάς δεν έχει σημασία η απασχόληση και το επάγγελμα του χρήστη στην κοινωνία. Όλα έχουν να κάνουν με τον σχεδιασμό, τις ελπίδες και τα όνειρα. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να επιτύχουν τα όνειρά τους χρησιμοποιώντας κάποιες από τις βέλτιστές υπηρεσίες μας.

Techblog: Πώς τα καταφέρνετε να μην «κανιβαλίζετε» τα προϊόντα σας εφόσον κάποια μοντέλα της Huawei είναι ανταγωνιστικά της Honor;
Kim Jin: Μπορούμε να φέρουμε τα τηλέφωνα εδώ και να δείτε τις διαφορές (γέλια). Όπως και να έχει ο ανταγωνισμός είναι κάτι το σχετικό. Και με άλλες εταιρείες ανταγωνιζόμαστε, οι οποίες δεν είναι στον τομέα της τεχνολογίας. Για παράδειγμα με τις εταιρείες μόδας. Δεν θέλουμε να προσβάλλουμε κανέναν, αλλά να δείξουμε πόσο καλά προϊόντα έχουμε.

Honor 10 Phantom Blue

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Microsoft

Microsoft: Έφτασε να βγάζει 167 εκ. δολάρια την ημέρα το 2021

Στη Microsoft δεν δικαιούνται να παραπονιούνται για την οικονομική πορεία της εταιρείας μέσα στο 2021, αφού είδαν τα κέρδη να σημειώνουν αύξηση 47%.

Business SpaceX NASA

H SpaceX θα πάει την αποστολή της NASA στην Ευρώπη του Δία

Η SpaceX κέρδισε ένα σημαντικό συμβόλαιο με τη NASA για την επερχόμενη αποστολή της στον δορυφόρο του Δία.

Business featured MLS

MLS Πληροφορική: Πρόστιμα 815.000 ευρώ από την Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε 12 πρόσωπα

Την επιβολή προστίμων, συνολικού ύψους 815.000 ευρώ, σε 12 φυσικά πρόσωπα για την υπόθεση της MLS αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Business featured

Libre Space Foundation: Ασφάλεια στο διάστημα με Ελληνική υπογραφή

Ο προϋπολογισμός του έργου αυτού ανέρχεται στα 750 χιλ. Ευρώ, και θα διαρκέσει 3 χρόνια περιλαμβάνοντας και εκτόξευση νέων αποστολών στο διάστημα.