Συνεργασία ΘΕΡΜΟΙΛ και ΕΠΑ στον τομέα του φυσικού αερίου

, Συνεργασία ΘΕΡΜΟΙΛ και ΕΠΑ στον τομέα του φυσικού αερίου

Η ΘΕΡΜΟΙΛ, εταιρεία πετρελαιοειδών και παροχής υπηρεσιών κτιρίων, η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για περισσότερο από 30 χρόνια και η Εταιρεία Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Αττικής Α.Ε, “Φυσικό Αέριο Αττικής”, αποκλειστικός διανομέας του φυσικού αερίου για οικιακή και επαγγελματική χρήση στην Αττικής από το 2001, προχώρησαν σε υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας.

Η ΕΠΑ Αττικής αφοσιωμένη στην ποιότητα, ευέλικτη, με ανθρώπινο πρόσωπο, έχοντας πάντα για γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή, και με σεβασμό προς το περιβάλλον, προσφέρει αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις σε κάθε ενεργειακή ανάγκη αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής.

Συνεργάτης κορυφαίων εταιρειών στο χώρο της ενέργειας, εφαρμόζοντας μια δυναμική επιχειρηματική στρατηγική, έχει επικεντρώσει την αποστολή της στο να γνωρίσει στους κατοίκους της Αττικής τις χρήσεις και τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου, συμβάλλοντας στην προσπάθεια της Ελλάδας για κοινωνική και οικονομική ευημερία.
Η ΘΕΡΜΟΙΛ, με κύρια συγκριτικά πλεονεκτήματα την τεράστια εμπειρία της, το αξιόπιστο στελεχιακό και επιστημονικό προσωπικό και την εξαίρετη τεχνογνωσία της κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά, όσον αφορά στην αναγνωρισιμότητα του ονόματός της.

Η φιλοσοφία της ΘΕΡΜΟΙΛ διέπεται από την αρχή της απόλυτης εξυπηρέτησης των πελατών της και της πλήρους υποστήριξης προς τους συνεργάτες της.
Η στρατηγική της ΘΕΡΜΟΙΛ αφορά στην δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου συνεργατών, που παρέχει στο καταναλωτικό κοινό (ιδιώτες και επιχειρήσεις) πλήρεις υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς με άριστη εξυπηρέτηση και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Με στόχο την ταχύτερη διείσδυση στην ελληνική αγορά, η ΕΠΑ αναπτύσσει ένα ισχυρό Δίκτυο Συνεργατών που προσβλέπει στην άρτια ενημέρωση των τελικών καταναλωτών και στην προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας σε αυτούς.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΘΕΡΜΟΙΛ εντάσσεται στο επίσημο δίκτυο Εξουσιοδοτημένο Εμπορικών Συνεργατών της ΕΠΑ και προσφέρει στους πελάτες της τη δυνατότητα να μειώσουν τα έξοδα κατανάλωσης ενέργειας.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της ΘΕΡΜΟΙΛ είναι σε θέση να παρέχει την απαραίτητη πληροφόρηση και τη σωστή καθοδήγηση στους πελάτες της για τις δραστηριότητες της ΕΠΑ, καθώς και για τον τρόπο μεταφοράς στο δίκτυο της, στον καλώντας πενταψήφιο 18136.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.