Το Techblog στα Social Media: Σεπτέμβριος 2015

Το Techblog.gr επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες φίλοι της τεχνολογίας για να ενημέρωση και ψυχαγωγία γύρω από τα τα smartphones, τα tablets, τα gadgets και το internet. Η παρουσία του Techblog είναι το ίδιο έντονη και ισχυρή και στα Social Media με ίσως την πιο ενεργή και πολυπληθή ελληνική κοινότητα τεχνολογίας σε αυτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή και την ζωντάνια σας. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Ακολουθήστε μας παντού
Facebook, 51.700 μέλη
YouTube, 57.200 subscribers
Twitter, 16.300 followers
Google+, 57.100 followers

• Επισκεφτείτε το Forum με Αγγελίες για smartphones και tablets με περισσότερα από 5.000 μέλη.

Το Techblog στα Social Media: Σεπτέμβριος 2015, Το Techblog στα Social Media: Σεπτέμβριος 2015

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bagit

Καταπληκτική δουλεια που όταν γινεται σωστα και με μερακι αναγνωρίζεται… θα ήθελα μελλοντικα να δω μια σχεδιαση αλλα gsm arena… κανοντας search ενα μοντελο να εμφανιζει τα χαρακτηριστικα του να μπορω να το συγκρινω με αλλα και γενικα να εχει ενσωματωμενο καθε αρθρο μου γραφτηκε γι αυτο και βαθμολογια χρηστων… οπως και να χει πιστευω το techblog αποτελει την νουμερο 1 πηγη ενημερωσης στην ελλαδα… αξιοι

Αλέξανδρος

Παιδιά το site κάνει καλή δουλειά ούτως ή άλλως μπαίνω χρόνια καθημερινά, αλλά το “forum με αγγελίες” θέλει δουλειά, δύσκολα βγάζεις άκρη. Πρέπει να γίνουν ανά κατηγορίες σε όλα τα είδη.

Kostas Z3

Κώστα ότι και να πω είναι λίγο για αυτό το site γαμ@@@ δεν υπάρχει καλύτερό στην Ελλάδα θα συμφωνήσω με τους απο πανω οτι θα ταν ωραίο να συγκρίνουμε συσκευές και όντως πρέπει να φτιάξετε τις αγγελίες και κάτι άλλο να συνεχίσετε των πίνακα με τις αναβαθμίσεις

panos.last

Πραγματικά καλή δουλειά σε ολο το site! Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν ενα μέρος που να είναι συγκετρωμενα ολα τα reviews έτσι ώστε να τα κατεβάζουμε ως αρχείο (αν δεν υπάρχει θέμα copyright)

Αλέξανδρος

Το καλύτερο τεχνολογικό site στην Ελλάδα ! Γίνεται πολύ καλή δουλειά και εννοείται ότι μπαίνω κάθε μέρα , όλη μέρα !! Μια βελτίωση που θα ήθελα και δεν έχει προαναφερθεί είναι ένα καλύτερο σύστημα για τα σχόλια! Θα ήθελα να έχεις την δυνατότητα για +1 ή -1 στα σχόλια και να μπορείς να δεις τον αριθμό των σχολίων στην desktop έκδοση όπως γίνεται και στη mobile … Η τεχνολογία μας ενώνει

Ekimolaos

@Κώστας Βλαχάκης
Για τα comments δεν μπορείς να κάνεις κάτι μόνος σου, σε κανένα site κανένας δεν μπορεί. Πάντα θα υπάρχουν κλειστόμυαλοι και ανώριμοι σε κάθε είδους site που θα προσβάλλουν χωρίς λόγο… Βοηθάμε κι εμείς όσο μπορούμε, αλλά δεν γίνεται τίποτα άλλο. Η ιδέα του Αλέξανδρου για +1/-1 στα comments ίσως βοηθήσει.

Έτσι κι αλλιώς το θέμα είναι τα άρθρα, και τα άρθρα είναι πάντα καλά! Συγχαρητήρια λοιπόν!! 😀

Και φυσικά τα hands on reviews (αν και μας είχες κακομάθει που παλιά έκανες πιο συχνά και γι’αυτό σου γκρινιάζουμε τώρα :P).

P.S.: Το μόνο που με ανησυχεί είναι η ξαφνική απουσία του Στυλιανού Βασίλη. Χωρίς Στυλιανό το techblog δεν είναι το ίδιο!

giannogeorge

Επίσης νομίζω ότι είναι ώρα να υπάρχει ένας έλεγχος των σχολίων, όχι στις απόψεις αλλά πιστεύω καταλαβαίνεις τι εννοώ, Κώστα. Ίσως να μπορεί κάποιος να αφήνει σχόλια με τον Google+/ Facebook/ Twitter λογαριασμό του. Θα απέφευγα το Disqus, πάντως…

Dapitium

Καλή συνέχεια κ. Βλαχάκη, και καλή εξέλιξη.

kostas13

Keep going Κώστα πάτε τρένο, λίγο τις αγγελίες φτιάξτε ανά κατηγορία (μάρκες) κτλ. Και θα είναι τοπ. Το επίπεδο φτιάχνει λίγο λίγο στης συζητήσεις.

Consigliere

Συγχαρητήρια και απο μένα για την καταπληκτική δουλειά, εγω δεν εχω να προσθέσω κατι αλλο με κάλυψαν απόλυτα τα σχόλια τον άλλων μελών απο πάω. Καλή συνέχεια!! 🙂 .

Κώστας

Συγχαρητήρια Κώστα, το καλύτερο site στην Ελλάδα σχετικά με την τεχνολογία, keep going!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.