TEDx University of Piraeus 2017: 28 Μαίου στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το TEDxUniversityofPiraeus 2017 ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του και να υποδεχτεί το κοινό του για μία ημέρα γεμάτη ομιλίες, workshops και performances που θα το συναρπάσουν. Το Techblog είναι Χορηγός Επικοινωνίας του μεγάλου event.

Μετά το Πανεπιστήμιο Πειραιά (2013), το Δημοτικό Θέατρο (2014), τον ΟΛΠ (2015) και το πλοίο SS Liberty (2016) ήρθε η σειρά για ένα ακόμα venue που δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το πολιτιστικό κέντρο Μιχάλης Κακογιάννης που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς, την κύρια οδό που ενώνει τον Πειραιά με την Αθήνα ή αλλιώς το κεντρικό λιμάνι με την πρωτεύουσα.

Μία τέτοια ένωση επιχειρεί και η φετινή θεματική του event. Μετά από το BELIEVE.ACT.CHANGE (2013), το Time Voyagers (2014), το Taming Waves (2015) και το Spectrum (2016), το όνομα του φετινού event θα είναι «Zero to Infinity», με βασικούς άξονες την Εκπαίδευση και την Τεχνολογία.

Τα αρχικά του TED προέρχονται από τις λέξεις Technology, Entertainment και Design. Έτσι λοιπόν αφήνοντας πίσω μας mainstream θεματικές, όπως η επιχειρηματικότητα και οι νεοφυείς επιχειρήσεις που έχουν χιλιο-ειπωθεί, θα γνωρίσουμε πως ξεκινώντας από την εκπαίδευση, που είναι το δικό μας zero point και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ή αλλιώς technology μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μία ανάβαση στο άπειρο (∞). Δύο πυλώνες που αλληλεξαρτώνται και μας οδηγούν στην εξέλιξη, στη δική μας προσωπική ανέλιξη, στο δικό μας Infinity.

Αν λοιπόν θέλεις να είσαι και εσύ κομμάτι του TEDxUniveristyofPiraeus 2017 κάνοντας ένα μοναδικό ταξίδι ως το άπειρο τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να παρευρεθείς στις 28 Μαίου 2017 στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και να παρακολουθήσεις το «Zero to Infinity».

Περισσότερες πληροφορίες στο tedxuniversityofpiraeus.com

TEDx University of Piraeus 2017 Μιχάλης Κακογιάννης Techblog, TEDx University of Piraeus 2017: 28 Μαίου στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Μι

Φανταστικά νέα!!!
Συγχαρητήρια για την χορηγία και καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!!!
Ελλάδα=παρελθόν+μέλλον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.

Business Apple iOS

Απόλυση και μήνυση σε μηχανικό της Apple που έστελνε leaks με το iPhone του στα μέσα

Όταν ο μηχανικός της Apple έτρεχε στο διάλειμμά του στην τουαλέτα, το έκανε όχι γιατί τον καλούσε η φύση αλλά για να διαγράψει εφαρμογές,