Tencent: Σε συζητήσεις για να πουλήσει τα νέα headsets της Meta στην Κίνα

Tencent Meta Facebook, Tencent: Σε συζητήσεις για να πουλήσει τα νέα headsets της Meta στην Κίνα

Η Tencent βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Meta για την πώληση των headset εικονικής πραγματικότητας της μητρικής του Facebook στην Κίνα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Tencent θέλει να εξασφαλίσει από την Meta την αποκλειστική διάθεση των Quest 2 headsets στην Κίνα, τη μεγαλύτερη αγορά internet στον πλανήτη. Σύμφωνα με την WSJ, οι συζητήσεις βρίσκονται σε προκαταρκτικό στάδιο και το deal μπορεί να «ναυαγήσει».

Μεταξύ των θεμάτων που βρίσκονται υπό εξετάση είναι το πως θα διαχειριστούν τα δεδομένα των καταναλωτών, το κατά πόσο οι μακροοικονομικές συνθήκες μπορούν να επιτρέψουν ένα deal και το κατά πόσο μια συμφωνία θα επιτραπεί από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές της Κίνας και των ΗΠΑ.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro: Σε αυτές τις 9 χώρες θα κυκλοφορήσει στη συνέχεια

Η Apple θα προσθέσει σύντομα 12 νέες γλώσσες στο εικονικό πληκτρολόγιο του Vision Pro, με βάση τον κώδικα που ανακάλυψε το MacRumors.

Gear Apple featured VR headset

Apple Vision Pro: Χρησιμοποιήθηκε από γιατρούς σε χειρουργεία

Tο Apple Vision Pro αξίας 3.500 δολαρίων χρησιμοποιήθηκε και βοήθησε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη.