Θα εγκατέλειπες τον τηλεφωνικό σου αριθμό για μία δωροεπιταγή;

, Θα εγκατέλειπες τον τηλεφωνικό σου αριθμό για μία δωροεπιταγή;

Ένα ενδιαφέρον… “πείραμα” συμβαίνει στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους και το Πουέρτο Ρίκο από την AT&T. Οι συνδρομητές της AT&T που θέλουν να παραμείνουν στην εταιρεία καλούνται να εγκαταλείψουν τον παλιό τους αριθμό και να πάρουν ως αντάλλαγμα μία δωροεπιταγή 100 δολαρίων.

Η δωροεπιταγή της AT&T δίνεται μέσω του προγράμματος Visa Reward, ενώ απευθύνεται σε όλους τους συνδρομητές της AT&T που χρησιμοποιούσαν τα κινητά τους στην αμερικανική επικράτεια. Το 2019, η AT&T πούλησε την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας στην εταιρεία Liberty για τις περιοχές των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων και του Πουέρτο Ρίκο, επομένως είχαν περάσει τα τηλεφωνικά νούμερα στη νέα υπηρεσία. Κάποιοι συνδρομητές, όμως, είχαν διατηρήσει τις συνδέσεις τους και τώρα καλούνται να αφήσουν τον παλιό τηλεφωνικό τους αριθμό, κερδίζοντας 100 δολάρια, προκειμένου να μείνουν στην AT&T.

Αυτό είναι ενδιαφέρον, καθώς ένα παρόμοιο σενάριο θα μπορούσε να ισχύσει και στην Ελλάδα. Φαντάσου να καλείσαι να αλλάξεις νούμερο, με δέλεαρ μία δωροεπιταγή 100 ευρώ, όταν πηγαίνεις από τη μία εταιρεία σε μία άλλη, ειδικά όταν μιλάμε για έναν τηλεφωνικό αριθμό που χρησιμοποιείς εδώ και χρόνια. Θα το έκανες;

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

για 100EUR σιγουρα οχι, για κανα τετραψηφιο ποσο το συζήταγα ναι…

Jimis

Καλημέρες, νομίζω ότι είναι πολύ μικρό το ποσό για να σκεφτεί κάποιος να αλλάξει το νούμερο του. Ειδικά αν είσαι πολύ παλιος συνδρομητής.

AlexxKats

είμαστε όλες πορνες του καπιταλισμού, η διαφορά είναι στο ποσό του καθενως

Λάουρα

κανονικές δηλωμένες;;

SUPS 👨‍⚖️

Πσσσσσσσ τι φασεικο ηταν αυτο που πεταξες βρε Αλεξ?

Θοδωρής Χ.

Όταν κάποιοι έκαναν το εμβόλιο, μόνο και μόνο για το voucher των 200€, τότε σίγουρα κάποιοι θα άλλαζαν και τον τηλεφωνικό τους αριθμό για 100€ ή και λιγότερα.

Θοδωρής Χ.

*150€ το voucher για τον εμβολιασμό.

SUPS 👨‍⚖️

ναι αν εισαι κανα 20χρονο που για επαφες εχεις μονο φιλους και γκομενους/ες τοτε ισχυει δεν θα δυσκολευτεις να δωσεις τον αριθμο σου…Αν εισαι ομως 30+ που για επαφες εχεις ενα καρο ατομα απο δουλειες,πελατες εργοδοτες συναδελφους και γενικα πιο σοβαρα ατομα και επιχειρησεις, θα δυσκολευτεις παααρα πολυ να δωσεις τον αριθμο σου.

Last edited 2 years πριν by SUPS 👨‍⚖️

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Chip Japan USA

Ιαπωνία: Περιορισμός στις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip

Η ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει στην επιβολή περιορισμών ως προς τις εξαγωγές εξοπλισμού για την κατασκευή chip.

Internet Social Media TikTok USA

ΗΠΑ: Επιταχύνουν τον αποκλεισμό του TikTok

Οι ΗΠΑ επιταχύνουν τις διαδικασίες για το νομοσχέδιο που σχετίζεται με το TikTok και τα θέματα εθνικής ασφαλείας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Κέβιν Μακάρθι.

Business Social Media TikTok USA

TikTok: Ο Shou Zi Chew “απολογείται” στο Κογκρέσο των ΗΠΑ

Ενώπιον του αμερικάνικου Κογκρέσου αναμένεται να βρεθεί ο CEO του TikTok, Shou Zi Chew μετά τις κατηγορίες για παραβίαση των δεδομένων των χρηστών και τον αποκλεισμό της εφαρμογής σε αρκετές χώρες του πλανήτη.

Smartphones Facebook Instagram Meta

Meta: Εγκαινιάζει την συνδρομητική υπηρεσία για Facebook και Instagram

Η Meta λανσάρει στις ΗΠΑ τη νέα της συνδρομητική υπηρεσία, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες των Facebook και Instagram να διαθέτουν επαληθευμένους λογαριασμούς, αλλά έναντι πληρωμής.