Αpple: O Cook καλεί σε ενότητα τους υπαλλήλους μετά την εκλογή Trump

Μπορεί κανένας να μην το περίμενε, ούτε και οι ίδιοι οι δημοσκόποι που απέτυχαν παταγωδώς στις προβλέψεις τους, όμως ο Donald Trump είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ. Σε σχετικό άρθρο είδαμε ότι οι Αμερικανοί ξεκίνησαν να κάνουν αναζητήσεις στο Google όπως “μετανάστευση” και “το τέλος του κόσμου”.

Όπως φαίνεται η εκλογή του νέου Προέδρου προκαλεί ανησυχία και στην Apple. Στο παρελθόν ο Trump έχει καλέσει σε μποϊκοτάζ των προϊόντων της Apple όταν εκείνη αρνήθηκε να συνεργαστεί με το FBI για να ξεκλειδώσει το iPhone 5c που ανήκε σε τρομοκράτη. Επίσης, ο ίδιος υποσχέθηκε πως αν εκλεγεί θα αναγκάσει την Apple να κατασκευάζει τις συσκευές της στις ΗΠΑ και όχι έξω: “get Apple to start building their damn computers and things in this country”.

Σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους υπαλλήλους του μετά την κατά πολλούς σοκαριστική νίκη του Trump, ο CEO της Apple, Tim Cook, έστειλε μια επιστολή την Τετάρτη. Απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους, ο Cook ζήτησε να είναι ενωμένη και επανέλαβε την αφοσίωση της Αpple στη διαφορετικότητα.

“Έχουμε μια εντελώς ποικιλόμορφη ομάδα υπαλλήλων, συμπεριλαμβανομένων υποστηρικτών από κάθε πλευρά υποψηφίων. Ανεξάρτητα με το ποιον υποψήφιο υποστήριξε ο κάθε ένας μας ως άτομο, ο μόνος τρόπος να προχωρήσουμε είναι να προχωρήσουμε μαζί”.

Ο Cook συνεχίζει λέγοντας: “While there is discussion today about uncertainties ahead, you can be confident that Apple’s North Star hasn’t changed. Our company is open to all, and we celebrate the diversity of our team here in the United States and around the world — regardless of what they look like, where they come from, how they worship or who they love”.

tim cook trump, Αpple: O Cook καλεί σε ενότητα τους υπαλλήλους μετά την εκλογή Trump

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Διακρίνω ένα χαμούλη χωρίς λόγο λες και τώρα που βγήκε ο Trump θα γίνει το τέλος του κόσμου!!το τέλος του κόσμου πάρα λίγο να ερχόταν αν έβγαινε η Χίλαρι!!!!

Fotis

Τραμπ θέλανε τραμπ πήρανε οι αμερικανοί θα δουν σύντομα τις συνέπειες όχι ότι η χιλαρι ήταν κάτι το σπουδαία αλλα σε σχέση με τον πρώτα 70 φορές καλύτερη

Giannis

Ωραία η επιστολή του Cook.
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι κλίμα επικρατεί στις Η.Π.Α. αλλά νομίζω ότι φοβούνται κάποιου είδους μπαράζ ρατσιστικών επιθέσεων.

Techskepticon

Χαζομάρες… Τα ίδια λένε και για εδώ Αγγλία και δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως στην καθημερινότητα μας. Πραγματικά νομίζω πως όλα γίνονται για τα φράγκα στις μεγάλες εταιρίες γιατί παρόλο που εμείς δεν είδαμε καμία απολύτως διαφορά σε τιμές υπηρεσίες ή μισθούς η λίρα πήρε την κατρακύλα. Τόσο δήθεν και εικονική έχει γίνει η οικονομία. Έλεος cookie

Techskepticon

Και όλα αυτά χωρίς να έχει γίνει ουσιαστικό brexit η ο Τραμπ να μπει στο λευκό οίκο..

Filipp Drake

Για πες μας Φώτη, για ποιον λόγο η Κίλαρι είναι 70 φορές καλύτερη από τον Τραμπ; Μάθανε όλοι οι ελληνάρες και έχουν άποψη για τα πάντα…Αλλά είναι γνωστό με τι μοιάζουν οι απόψεις, οπότε δεν το συνεχίζω.
Όσο για την Κίλαρι, μια βόλτα από Wiki Leaks θα σε διαφωτίσει για το πόσο καλύτερη είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.