Φωτογραφίες από την επίσκεψη του Tim Cook σε εργοστάσιο της Foxconn στην Κίνα

Business

H Apple έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες από την επίσκεψη του Tim Cook σε νέο εργοστάσιο παραγωγής iPhone της συνεργάτιδας εταιρείας Foxconn στην Κίνα και στην περιοχή Zhengzhou. Το εν λόγο εργοστάσιο απασχολεί 120.000 εργαζόμενους και διαθέτει 95 γραμμές παραγωγής. Είναι η πρώτη φορά που CEO της Apple επισκέπτεται εργοστάσιο παραγωγής των προϊόντων της.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Tim Cook είχε συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Κίνας κ. Li Keqiang δείχνοντας τη διάθεση της Apple να συνεργαστεί ακόμα πιο στενά με την Κίνα.

, Φωτογραφίες από την επίσκεψη του Tim Cook σε εργοστάσιο της Foxconn στην Κίνα

, Φωτογραφίες από την επίσκεψη του Tim Cook σε εργοστάσιο της Foxconn στην Κίνα

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Τρελαίνομαι με τα ψεύτικα χαμόγελα!!

Γιώργος

Δημοσιευσανε μονο δυο φωτογραφιες επειδη σε ολες τις αλλες τον μουτζωνανε….

alex M

Like και στα 2 παραπάνω σχόλια !!!!! 😀

Vasilis

οχι στην πρώτη τον μουτζώνουν… αλλά αυτός νομίζει οτι τον χαιρετάνε!

vitalogy

Για ποιο λόγο να τον μουτζώνουν, έχουν φάει πολύ ψωμί από την apple εκεί κάτω. Τώρα αν είναι χαμηλοί οι μισθοί δεν νομίζω ότι φταίει η apple. Μονο για την παραγωγη του iphone 5 άκουσα ότι θα προσληφθούν πάνω από 20.000 εργαζόμενοι.

Μιχάλης

Άμα αυτό που φαίνεται στην δεύτερη φωτογραφία είναι το iPhone 5 τότε θα είναι στις ίδιες ίντσες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ