Tim Cook: Το DNA του Steve Jobs θα είναι πάντα ο πυρήνας της Apple

Μιλώντας σε σε φοιτητές του Πανεπιστημίου της Γλασκόβης, ο CEO της Apple, Tim Cook, αναφέρθηκε στο πως ο Steve Jobs και η φιλοσοφία του επηρέασαν την Apple, και την έκαναν την εταιρεία που είναι σήμερα. Ο Tim Cook αναφέρθηκε και στον εαυτό του, λέγοντας ότι ο Jobs ήταν αυτός που τον επηρέασε περισσότερο σε ολόκληρη την ζωή του.

Η Apple συνεχίζει να ζει με την φιλοσοφία του Steve Jobs. Συγκεκριμένα ανέφερε, “Το DNA του Steve Jobs θα είναι πάντα ο πυρήνας της Apple. Ο Steve είναι βαθιά ριζωμένος στην εταιρεία. Τον γιορτάζουμε και γιορτάζουμε την φιλοσοφία του”. Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι η φιλοσοφία του θα είναι παρόν στην Apple ακόμη και 100 χρόνια μετά.

Στην συνέχεια, ο Tim Cook ερωτήθηκε για την απόφαση της Apple να δημιουργήσει το Apple Pencil, παρόλο που ο Steve Jobs είχε αποδοκιμάσει την έννοια του stylus. Υποστήριξε ότι το Apple Pencil δεν έρχεται σε αντίθεση με την φιλοσοφία του Jobs, και ότι εάν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει καταλαβαίνει πόσο διαφορετικό από ένα stylus είναι.

Στο τέλος αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό θέμα των ΗΠΑ, λέγοντας ότι και αυτός είναι γιος ενός μετανάστη. Συγκεκριμένα ανέφερε, “Η Apple δεν θα υπήρχε χωρίς την μετανάστευση”. Επιπλέον, αυτός ο νόμος δημιουργεί μια σειρά προβλημάτων για την Apple και δεν θα μπορούσε να μην αντιδράσει.

CEO Apple Tim Cook Steve Jobs, Tim Cook: Το DNA του Steve Jobs θα είναι πάντα ο πυρήνας της Apple

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Εκατό χρόνια μετά δεν θα υπάρχει ο πλανήτης έτσι όπως πάμε…

Τ.πλ

Τι πρωτοτυποοοο…Apple pencil,wellcome στον κόσμο των note.

Panos7GR

“Στο τέλος αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό θέμα των ΗΠΑ, λέγοντας ότι και αυτός είναι γιος ενός μετανάστη.”

Δεν θελω να στην χαλάσω κ.Cook, αλλά αν δεν κάνω λάθος όλη η Αμερική είναι απόγονοι μεταναστών (μπορεί και πρώτης γεννιάς για τους νεότερους), γιατί τελευταία φορά που είδα Αμερικανό δεν ήταν Ινδιάνος ή έστω να έχει χαρακτηριστικά του.

Kostas

@Τ.πλ άσε ρε φίλε να κουβαλάω πυροσβεστήρα για να πάω να πιω ένα καφέ!
Ακόμα τρώτε σκύλους εκεί κάτω και μου θέλετε και τεχνολογία.

NikosAR

@kostas+
Χαχαχα …ρε φίλε ….

NikosAR

Βεζίρης στη θέση του βεζίρη …

Sosimple

Σε 100 χρόνια κατσε να δούμε αν θα υπάρχει Apple.. Με την επελαση των κινεζων δεν ξερω για ποσο καιρο ακόμα θα μπορεί να πουλάει η apple 1000e ενα κινητο..

giorgosgek

Δεν νομιζω Τακη….

ChristosT

@Sosimple γιατί οι κινέζοι τα πουλάνε τσάμπα;
Άχαχαχα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.