Tim Cook: “Τα καλύτερα έρχονται για το iPhone”

Μέσα στο 2016 το iPhone της Apple είδε για πρώτη φορά πτώση στις πωλήσεις, η οποία μάλιστα ήταν και παρατεταμένη. Αυτό όπως είναι λογικό προκάλεσε κάποια αναστάτωση σε αναλυτές και fans της Apple, αλλά μάλλον όχι την ίδια, ή τουλάχιστον δεν το δείχνει.

Το iPhone σήμερα κλείνει τα 10 του χρόνια, καθώς είχε παρουσιαστεί επίσημα από τον Steve Jobs στις 9 Ιανουαρίου του 2007. Με αφορμή τα γενέθλια του iPhone, ο Tim Cook μέσα από δελτίο Τύπου δηλώνει αρκετά αισιόδοξος και υπόσχεται ότι τα “καλύτερα έρχονται”.

Στη επίσημη δήλωσή του ο Cook αναφέρει ότι το iPhone είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής των χρηστών και σήμερα περισσότερο από ποτέ, καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε, διασκεδάζουμε, δουλεύουμε και ζούμε. Το iPhone έθεσε τα standards για το mobile computing στην πρώτη δεκαετία του, αλλά μόλις ξεκίνησε καθώς τα καλύτερα έρχονται.

“iPhone is an essential part of our customers’ lives, and today more than ever it is redefining the way we communicate, entertain, work and live. iPhone set the standard for mobile computing in its first decade and we are just getting started. The best is yet to come”.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι εννοεί ακριβώς ο Cook, αν όντως έχει κάτι σημαντικό στα σκαριά ή απλώς εκφράζει την αισιοδοξία του. Πάντως για το 2017 και με αφορμή τα 10α γενέθλια του iPhone πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν τουλάχιστον μια μεγάλη ανακοίνωση από την Apple, είτε είναι κάποιο επετειακό iPhone είτε οι μεγάλες αλλαγές στο iPhone 8.

Για το iPhone 8/7s οι φήμες είναι περισσότερες από ποτέ και κάνουν λόγο για OLED οθόνη σχεδόν χωρίς περιθώρια, για αφαίρεση του home button και ενσωμάτωση του αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, ασύρματη φόρτιση, κατασκευή από γυαλί και μέταλλο και άλλα πολλά.

Διαβάστε επίσης: Σαν σήμερα πριν από 10 χρόνια ο Jobs παρουσίασε το πρώτο iPhone

tim cook iphone, Tim Cook: “Τα καλύτερα έρχονται για το iPhone”

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Arcos

Σαν την ελπίδα του Αλέξη κι εσύ Tim!

KnightRider

Ποια καλύτερα μας δουλεύει τώρα αυτός ??? Ασύρματη φόρτιση έχουμε εδώ και ~2 χρόνια και δεν το έβαλε στα προηγουμενα μοντελα !!! + που το iOS 10 είχε ενα σωρό προβληματα και εβγαζε update με bugfixes.

Δηλ νταξει πολύ φόρα πήρε !!

keysmith

λογικό να πέσουν οι πωλήσεις των iphone
α) αφού ακρίβυνε σε δυσθεώρητα ύψη για κινητό. Κάθε μοντέλο που βγαίνει όλο και λιγότεροι μπορούν να το αγοράσουν. Σκεφτείτε πόσο έκαναν οι πρώτες εκδόσεις Iphone και πόσο κάνουν σήμερα.
β) προσφέρουν λιγότερα τολμώντας όλο και πιο παράλογους περιορισμούς. Αναφέρομαι στην αφαίρεση θύρας mini jack ακουστικών. Κανέναν δεν ενοχλούσε και μην ακουω για αντάπτορες. Το επόμενο iphone θα θέλει αντάπτορα να πάρει τηλέφωνο. Αρκετά..
γ) υπάρχουν εξαιρετικά android χωρίς τα προβλήματα α και β..

KnightRider

@keysmith

Και όχι μόνο !!
Εδώ καλά καλά όλως τυχαίως όταν λήγει η εγγύηση και βγαίνει ένα software update “ξαφνικά” κάτι θα στραβώσει στη συσκευή + που είναι πολύ περίεργο να μην δίνουν δυνατότητα για downgrade !!

Αν το πρόσεξες οι χρήστες iPhone που δεν έκαναν καμία αναβάθμιση δεν ανέφεραν κανένα πρόβλημα.

shadgr

Προφανώς όλο και περισσότεροι χρήστες ανοίγουν τα μάτια τους και βλέπουν την κοροϊδία.

Giotoball

Εύκολα το μεγαλύτερο troll ο Cook

ΑΝΔΡΕΑΣ

Έτσι!! Καλά τα λέει ο Κύριος Κούκ! Με το τρέχων μοντέλο μας που είναι ένα διαμάντι ήδη ανοίξαμε την ψαλίδα από τους άλλους! Οι πιστοί μας ,μαγεμένοι κάνουν ουρές για να το αποκτήσουν , όπως άλλωστε και το 100% professional oriented MacBook pro -touch bar !! Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος για να μπείτε στο club των ακόλουθων ?
Apple rules , haters gona hate!!!!

KnightRider

Ναι είδαμε και τις προηγούμενες φόρες το τι έκανε, σε λίγο θα βγει iPhone 8 χωρίς κουμπί,χωρίς θύρα και με iOS 11 γεμάτο προβλήματα πχ με ασύρματη φόρτιση κλπ

b16bkostas

Αν και δεν εχω παρει ποτε ούτε ήθελα πέρα από περιέργεια τωρα ειναι ακομα πιο περίεργος να δω πως θα ειναι με amoled και τι θα κάνει για υα 10 χρονια iphone

Charis

Καλά κρασιά.
Waiting for the legendary Surface Phone!

James

Γιατί προκάλεσε αναστάτωση στους fans της Apple; Μία πτώση πωλήσεων μόνο καλό κάνει στους καταναλωτές. Είτε πέφτουν οι τιμές είτε το επόμενο μοντέλο είναι πολύ καλύτερο.

ChristosT

Έρχεται η “ανάπτυξη” όπως όλους τους μνημονιακούς fans που λέμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.