Το Apple Store πλέον πουλάει εξοπλισμό και στρώματα γιόγκα

Apple Store, Το Apple Store πλέον πουλάει εξοπλισμό και στρώματα γιόγκα

Η Apple προετοιμάζεται για την έναρξη της υπηρεσίας Fitness+ και προσφέρει εξοπλισμό και στρώματα γιόγκα μέσω του Apple Store. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας στην Αμερική μπορεί πλέον κάποιος να βρει προϊόντα για γιόγκα της εταιρείας Menduka, όμως με τσιμπημένες τιμές.

Για παράδειγμα, το Manduka Cork Yoga Block, ένα “τούβλο” για να σας βοηθήσει στις ασκήσεις σας, κατασκευασμένο από βιώσιμο φελλό, κοστίζει 20 δολάρια. Αν θέλετε στρώμα για να κάνετε γιόγκα το οικονομικότερο κοστίζει 77,95 δολάρια, ενώ η απόλυτη πρόταση του Apple Store, το Manduka 6mm Performance Yoga Mat, θα σας κοστίσει περίπου 119,95 δολάρια.

Για όσους δε γνωρίζουν, η υπηρεσία Apple Fitness+ υπόσχεται να προσφέρει ασκήσεις στους συνδρομητές σα να βρίσκονται στο γυμναστήριο, ενώ όσοι έχουν Apple Watch θα επωφεληθούν με πραγματικές μετρήσεις real-time καθώς και πίνακα αποτελεσμάτων για την κάθε άσκηση. Η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη στις 14 Δεκεμβρίου, δυστυχώς όχι για τη χώρα μας. Το κόστος της υπηρεσίας ανέρχεται στα 9,99 δολάρια ανά μήνα ή 79,77 δολάρια το χρόνο.

Μελλοντικά, αναμένουμε το Apple Store να προμηθεύει τους πελάτες του με ακόμα περισσότερα όργανα γυμναστικής και όχι να περιοριστή στον εξοπλισμό για γιόγκα. Επίσης, αναμένουμε την υπηρεσία να επεκταθεί σταδιακά σε περισσότερες αγορές.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AtiX

Μετά την Πετρουλάκη, λέτε να κτυπήσει και τον Πετρεζίκη???

Γιαννης

Περιμενω yoga mat με σημα το μηλο στην προνομιακη τιμη των 399 ευρω για να το χτυπησω. Ελπιζω να μην κανουν γυφτιες και να το βαλουν φθηνοτερα. Εμεις οι κατοχοι μηλου ειμαστε πολυ φραγκατοι και δεν θελουμε να μπορει να τα αγορασει η πλεμπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.