To PlayStation αποχωρεί από τις πλατφόρμες του Facebook ως ένδειξη διαμαρτυρίας #StopHateForProfit

, To PlayStation αποχωρεί από τις πλατφόρμες του Facebook ως ένδειξη διαμαρτυρίας #StopHateForProfit Όπως και άλλες μεγάλες εταιρείες, έτσι και η Sony αποφάσισε να αποσυρθεί εντελώς από όλες τις social media πλατφόρμες του Facebook, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους κανόνες που διατηρεί η εταιρεία σχετικά με τη ρητορική μίσους και την παραπληροφόρηση.

Εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter άρχισαν να παίρνουν δραστικά μέτρα κατά της παραπληροφόρησης και του επιθετικού περιεχομένου, όμως το Facebook συνεχίζει να μην παίρνει κάποια θέση σχετικά με το θέμα. Αυτό ξεκίνησε μία νέα ιντερνετική καμπάνια, με την ονομασία #StopHateForProfit, στην οποία συμμετέχουν ονόματα όπως Verizon, North Face, Levi Straus και Microsoft.

, To PlayStation αποχωρεί από τις πλατφόρμες του Facebook ως ένδειξη διαμαρτυρίας #StopHateForProfit

Σχετικά με την αποχώρηση της από Facebook και Instagram, η Sony δήλωσε:

“Για να υποστηρίζουμε την καμπάνια #StopHateForProfit, αναστέλλουμε παγκοσμίως τις δραστηριότητες μας σε Facebook και Instagram, συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων και δωρεάν περιεχομένου, μέχρι και το τέλος του Ιουλίου. Υποστηρίζουμε το να δουλεύουμε (και να παίζουμε) μαζί για το καλό.”

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.