Business

Το Twitter θα δώσει την επιλογή επεξεργασίας όταν όλοι θα φορούν μάσκα

Αν και όλες οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης δίνουν στους χρήστες την επιλογή να κάνουν επεξεργασία τις κοινοποιήσεις τους, το Twitter αρνείται εδώ και καιρό να αλλάξει την πολιτική του και να προσφέρει κάποια αντίστοιχη επιλογή.

Στο επίσημο λογαριασμό του, το Twitter γνωστοποιεί πως θα δώσει την επιλογή για επεξεργασία, αλλά μόνο όταν όλοι θα φοράνε μάσκα. Αυτή η κίνηση της πλατφόρμας έγινε για να ευαισθητοποιήσει τους χρήστες να φοράνε προστατευτική μάσκα, όσο ακόμα η απειλή του COVID-19 είναι υπαρκτή.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Senior Communications Manager της πλατφόρμας, Nick Pacilio, επιβεβαιώνει πως αυτό δεν είναι αστείο και το Twitter όντως θα προχωρήσει στην προσθήκη του edit button όταν όλοι θα φοράνε μάσκα. Βέβαια, με την κατάσταση που επικρατεί, ο κόσμος θα έπρεπε να φοράει μάσκα και χωρίς το Twitter.

Η πλατφόρμα έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι η προσθήκη επεξεργασίας εξετάζεται, με την καλύτερη ιδέα μέχρι στιγμής να είναι η επεξεργασία των Tweets εντός των πρώτων 2 με 5 λεπτών, ώστε να διορθωθούν τα όποια ορθογραφικά και συντακτικά λάθη. Πάντως, τα παραπάνω φαίνονται περισσότερο σαν παρότρυνση για την υγεία των χρηστών.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Ιουλίου 2020 10:29

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.