Toyota: Συζητά την εξαγορά της Boston Dynamics από την Google

Από τον Μάρτιο ακούγονται οι πληροφορίες ότι η Google έχει βγάλει προς πώληση την Boston Dynamics. Οι δυο υποψήφιοι για αγορά τότε ήταν η Toyota και η Amazon, αλλά οι νέες αναφορές λένε ότι η Toyota βρίσκεται πλέον σε προχωρημένες συζητήσεις.

Οι οικονομικοί όροι του deal δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμη. Αν όλα πάνε καλά, η Toyota σχεδιάζει να κάνει την Boston Dynamics κομμάτι του Toyota Research Institute (TRI), ένα νέο τμήμα που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2015 και επικεντρώνεται στην τεχνητή νοημοσύνη και την έρευνα πάνω στην ρομποτική.

Μέσα στο 2016, ο επικεφαλής του τμήματος ρομποτικής της Google, James Kuffner, έφυγε από την εταιρεία για να πάει στην TRI.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Boston Dynamics είναι γνωστή για την ανάπτυξη τα ανθρωποειδών αλλά και ρομπότ σε μορφή ζώων. Ένα από αυτά είναι το BigDog στο παρακάτω video:

toyota boston dynamics, Toyota: Συζητά την εξαγορά της Boston Dynamics από την Google

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

deal closed !

One

Toyota’s Robot Quartet Band

https://youtu.be/NczsRWqm9pc

Paraksenos

Ναιιιιι!
Θα καβαλάμε ηλεκτρικά τετράποδα αντί για αυτοκίνητα και όταν τρακάρουμε, ο ένας θα κλωτσάει το τετράποδο ρομπότ του άλλου!

ΔΕ ΦΙΟΎΤΟΥΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.