Twitter: Βρέθηκε τελικά ποιος θα τo αγοράσει;

Στο παρελθόν έχουν ακουστεί αρκετές φήμες ότι το Twitter θέλει να πουλήσει την εταιρεία, με άγνωστο μέχρι στιγμής αγοραστή. Σύμφωνα όμως με μια νέα αναφορά, οι συζητήσεις για την πώληση της εταιρείας θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 27 Οκτωβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι στις 27 Οκτωβρίου αναμένουμε να μάθουμε το όνομα του αγοραστή, εάν οι διαπραγματεύσεις πάνε καλά, ή να μην ακούσουμε τίποτα απολύτως, πράγμα που θα σημαίνει ότι οι διαπραγματεύσεις απέτυχαν. Αρχικά, οι φήμες για τους αγοραστές αφορούσαν εταιρείες όπως την Salesforce, Google, ακόμη και την Disney.

Κάποιες άλλες αναφορές, κάνουν λόγο ότι η Google και η Disney έκαναν πίσω. Αν αυτό ισχύει έχει μείνει στο παιχνίδι μόνο η Salesforce, πράγμα που αποκτά ενδιαφέρον αφού οι αναλυτές έχουν σχολιάσει ότι η συμμαχία μεταξύ Twitter και Google θα έβγαζε περισσότερο νόημα σαν κίνηση. Αναμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων.

Twitter sale Google Salesforce Disney, Twitter: Βρέθηκε τελικά ποιος θα τo αγοράσει;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.