unlocked International, Δίνει σε ελληνικές εταιρείες «το κλειδί» για διεθνείς αγορές

Η εταιρεία παροχής συμβουλευτικών και ηλεκτρονικών υπηρεσιών διεθνοποίησης unlocked International GmbH, δραστηριοποιείται πλέον και στην Ελλάδα. Μέσα από ένα εκτενές, παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών, προσφέρονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που αποσκοπούν στην προβολή επιχειρήσεων σε τοπικές αγορές, εκτός της χώρας καταγωγής τους, ξεπερνώντας γλωσσικά, πολιτισμικά και τεχνολογικά εμπόδια.

Στόχος της unlocked International είναι να συνεισφέρει ενεργά στην ανάπτυξη της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας.

Οι υπηρεσίες της unlocked International δίνουν σε επαγγελματίες που επιθυμούν να επεκτεινουν τη δραστηριότητα τους εκτός των συνόρων τους, τη δυνατότητα να προβληθούν ενεργά στον κυβερνοχώρο οποιασδήποτε χώρας, αξιοποιώντας πολιτισμικά και επιχειρηματικά στοιχεία που θα αυξήσουν τη διεισδητικότητα του μηνύματός τους. Με τη βοήθεια της unlocked International και των τοπικών συνεργατών της, ο πελάτης μπορεί, σε κάθε αγορά, να κατανοήσει καλύτερα το περιβάλλον και τον ανταγωνισμό, να ορίσει το κοινό-στόχο του και να αναπτύξει τις βέλτιστες μεθόδους προβολής.

Ωστόσο μια μακροχρόνια επιτυχία στην παγκόσμια αγορά δεν επιτυγχάνεται μόνο με μία υψηλής ποιότητας ηλεκτρονική παρουσία. Η unlocked International έρχεται να προσφέρειτο πλήρες πακέτο διεθνούς e-Promotion, από τον σχεδιασμό και την έκδοση ηλεκτρονικού περιεχομένου και διαφημιστικού υλικού έως και την ανάπτυξη και εφαρμογή μιας ποιοτικής επικοινωνιακής πολιτικής με τους αλλόγλωσσους πελάτες της κάθε εταιρείας. Το ηλεκτρονικό περιεχόμενο που παράγει η unlocked International σήμερα, διαβάζεται από περίπου 300 εκ. χρήστες διαδικτύου σε όλο τον κόσμο.

«Η παγκόσμια αγορά αποτελείται από μια πληθώρα πολιτισμών, με διαφορετική νοοτροπία, διαφορετικούς κώδικες επικοινωνίας και φυσικά, διαφορετικές γλώσσες. Πολλές εταιρείες που θέλουν να αναπτυχθούν με εξωστρέφεια, αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις μέσα από αυτή την ποκιλομορφία. Για εμάς στην unlocked International, αυτές ακριβώς οι διαφοροποιήσεις, αποτελούν ευκαιρία ανάπτυξης! Η προώθηση μέσα από το internet προσφέρει τεράστιες προοπτικές, εάν προσεγγιστεί με τον σωστό τρόπο,» δήλωσε σχετικά ο κ. Άγγελος Κόλλας, Διευθύνων Σύμβουλος της unlocked International GmbH.

«Πιστεύω πως ιδιαίτερα για τη χώρα μας, που κάνει βήματα εξόδου από την κρίση και πλέον εισέρχεται σε μια αναπτυξιακή πορεία, η εξωστρέφεια και οι εξαγωγές πρόκειται να αποτελέσουν βασικό πόλο προόδου. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που μπορούμε και εμείς πλέον να συνεισφέρουμε στην ανάκαμψη αυτή», προσέθεσε ο κ. Κόλλας.

www.unlocked-international.com

, unlocked International, Δίνει σε ελληνικές εταιρείες  «το κλειδί» για διεθνείς αγορές

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Disney featured

Disney: Συγχώνευση με την Reliance στην Ινδία – Tεράστιο deal 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Reliance, ο κορυφαίος όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων της Ινδίας, και η Walt Disney ανακοίνωσαν μια σημαντική συνεργασία στην Ινδία.

Business AI Apple featured

Tim Cook: Η Apple θα “ανοίξει νέους δρόμους” στη γενετική τεχνητή νοημοσύνη το 2024

Η Apple πραγματοποίησε την ετήσια συνέλευση των μετόχων της και ο Tim Cook σχολίασε ξανά τα σχέδια της εταιρείας για την τεχνητή νοημοσύνη.

Business

Η Sony απολύει 900 υπαλλήλους από το Playstation – Επηρεάζονται Spider-Man, The Last of Us & Horizon

Η Sony Interactive Entertainment (SIE) ανακοίνωσε ότι απολύει περίπου 900 υπαλλήλους από το τμήμα PlayStation.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.