Η Walmart σχεδιάζει να βάλει “λουκέτο” σε τρία τεχνολογικά hubs

Business

Η Walmart σχεδιάζει το κλείσιμο τριών τεχνολογικών hubs και ενημερώνει τους εργαζομένους που απασχολούνται στα συγκεκριμένα hubs να μετακινηθούν, προκειμένου να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους.

Η Walmart σχεδιάζει το κλείσιμο τριών τεχνολογικών hubs και ενημερώνει τους εργαζομένους που απασχολούνται στα συγκεκριμένα hubs να μετακινηθούν, προκειμένου να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους.

Παράλληλα, η εταιρεία ετοιμάζεται να ζητήσει από όλους τους εργαζομένους της στον κλάδο της τεχνολογίας να προσέρχονται στο γραφείο για εργασία, τουλάχιστον δύο ημέρες την εβδομάδα, σε μια ένδειξη ότι πλέον οι εταιρείες φαίνεται να εγκαταλείπουν την επιλογή της τηλεργασίας που κατέστη αναγκαία λόγω της πανδημίας.

Ο «γίγαντας» της λιανικής αναμένεται, συγκεκριμένα, να βάλει «λουκέτο» στα γραφεία που στεγάζουν προσωπικό τεχνολογίας στο Όστιν του Τέξας, στο Κάρλσμπαντ στην Καλιφόρνια και στο Πόρτλαντ στο Όρεγκον.

Η εταιρεία αναμένεται να πληρώσει για τις ανάγκες των εργαζομένων, προκειμένου να μεταφερθούν σε άλλα γραφεία.

Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων