Η WebEx φέρνει τους χρήστες πιο κοντά με μια νέα υπηρεσία τηλεδιάσκεψης

, Η WebEx φέρνει τους χρήστες πιο κοντά με μια νέα υπηρεσία τηλεδιάσκεψηςΗ WebEx, κορυφαία εταιρεία στην αγορά εφαρμογών και υπηρεσιών συνεργασίας, παρουσίασε σήμερα μία νέα έκδοση της υπηρεσίας Web meeting, MeetMeNow, ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματίες. Η νέα έκδοση προσφέρει πρόσθετες δυνατότητες τηλεδιάσκεψης και Web meeting με το πάτημα ενός πλήκτρου μέσα από τη σουίτα εφαρμογών Microsoft Office.

Η υπηρεσία MeetMeNow είναι μία εύχρηστη και οικονομικά αποδοτική λύση για συνδιασκέψεις στο διαδίκτυο. Ενσωματώνει δεδομένα, φωνή και βίντεο, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να ξεκινήσουν online συνδιασκέψεις από την επιφάνεια εργασίας, το Microsoft Outlook και το Office, καθώς και πολλαπλές υπηρεσίες αποστολής και λήψης μηνυμάτων. Καθώς προσφέρεται μέσα από το WebEx MediaTone Network, ένα παγκόσμιο δίκτυο ειδικά σχεδιασμένο για ασφαλή παροχή εφαρμογών on demand, η υπηρεσία MeetMeNow προσφέρει αδιάλλειπτη διανομή video και desktop εφαρμογών, χωρίς προβλήματα συμφόρησης του δικτύου ή αξιοπιστίας.

Με την υπηρεσία MeetMeNow ο χρήστης μπορεί:

• Να μοιραστεί όλη τη επιφάνεια εργασίας σε πραγματικό χρόνο, με πλούσια εργαλεία σχολιασμού
• Να δει τους συμμετέχοντες σε ένα Web meeting μέσω της ενσωματωμένης εφαρμογής τηλεδιάσκεψης
• Να ξεκινήσει συνδιασκέψεις απευθείας από τη γραμμή εργαλείων των Windows, το Microsoft Outlook και το Office, το Yahoo, το MSN Messenger ή το AIM
• Να αποκτήσει πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να πραγματοποιηθούν online συσκέψεις, από ένα πάντα διαθέσιμο πάνελ ελέγχου συσκέψεων
• Να προσκαλέσει όλους τους συμμετέχοντες σε μία συνδιάσκεψη
• Να μεταβιβάσει τον έλεγχο εγγράφων ή εφαρμογών σε οποιονδήποτε συμμετέχοντα σε πραγματικό χρόνο

Οι νέες δυνατότητες video συμβάλλουν στη δημιουργία μίας συναρπαστικής διαπροσωπικής εμπειρίας Web meeting. Η υπηρεσία MeetMeNow αυτόματα βρίσκει και ρυθμίζει την κάμερα του χρήστη, μετατρέποντας τη χρήση video σε εύκολη διαδικασία. Ο χρήστης που φιλοξενεί μία συνάντηση μπορεί να μεταβεί σε οποιοδήποτε από τα video streams των συμμετεχόντων για να δημιουργήσει μία εικονική συζήτηση. Επιπλέον, η μπάρα εργαλείων MeetMeNow ενσωματώνεται στη σουίτα Microsoft Office, επιτρέποντας στους χρήστες να ξεκινήσουν ένα Web meeting, ενώ δουλεύουν σε ένα έγγραφο, φύλλο εργασίας ή παρουσίαση.

Δείτε επίσης:
> Νόμιμες κόπιες Blu-ray και HD DVD
> “Μαγειρεύοντας” τα Beat
> Εγκαίνια για το Media Markt Αργυρούπολης

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.