Η WIND γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή με ένα μοναδικό….διπλό δώρο για όλες τις νέες συνδέσεις WIND ONE 10GB!
Η WIND γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή με ένα μοναδικό….διπλό δώρο για όλες τις νέες συνδέσεις WIND ONE 10GB. Συγκεκριμένα έως και την επόμενη Παρασκευή 19/03 οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της προσφοράς της WIND για την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή όπου με κάθε νέα σύνδεση WIND ONE 10 GB μπορούν να πάρουν δώρο συνολικής αξίας €390, ένα smartphone Samsung Galaxy A21s 64GB & ένα smartphone Samsung Galaxy A02s 32GB.
Με το WIND ONE 10GB οι συνδρομητές της WIND μπορούν να απολαύσουν
Σταθερό Internet | Πραγματικές ταχύτητες έως 100Mbps
Κινητή Τηλεφωνία | 10GB Μobile Ιnternet, Απεριόριστα λεπτά προς όλους, Απεριόριστα SMS προς όλους
Να συνδυάσουν το πρόγραμμά τους με WIND VISION και πλούσιες επιλογές περιεχομένου
Καθώς και επιπλέον προνόμια εμπειρίας πελάτη όπως εξυπηρέτηση απευθείας από εκπρόσωπο, δωρεάν τεχνικός στο σπίτι, απεριόριστη ομιλία με όλη την οικογένεια και πολλά άλλα.
Η προσφορά αφορά νέα ενεργοποίηση κινητής σε συνδυασμό με νέα ενεργοποίηση σταθερής. Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά της Παγκόσμιας Ημέρας Καταναλωτή από την WIND στο 13800, στο wind.gr και στα καταστήματα WIND.
Έρευνα της Proton δείχνει ότι το 75% των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων φοβάται kill switch από αμερικανικές tech εταιρείες — και πάνω από τις μισές δεν αντέχουν ούτε μία ημέρα χωρίς cloud.
Η Cisco διοργανώνει στις 12 Νοεμβρίου το Cisco Connect 2026 Greece στο InterContinental Athenaeum Athens, με επίκεντρο τις εφαρμογές της τεχνητής νοημοσύνης.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε πρόστιμο 890 εκατ. ευρώ στη Google για παραβιάσεις DMA στην Αναζήτηση και το Play Store, με 60 ημέρες προθεσμία συμμόρφωσης.
Σχόλια