Παρασκευή
06/06/2014

WIND, Ειδικές τιμές roaming για τη Βραζιλία

Έκπτωση 50% σε όλες τις εξερχόμενες κλήσεις από Βραζιλία προς Ελλάδα και στη χρήση data εξασφάλισε η WIND για όλους τους συνδρομητές της που θα ταξιδέψουν στη χώρα της σάμπα από 10 Ιουνίου έως και 15 Ιουλίου. Ακόμα και για τις εισερχόμενες κλήσεις, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει μείωση 25%.

Οι συνδρομητές καρτοκινητής WIND F2G, WIND to all και W θα μπορούν να κάνουν εξερχόμενες κλήσεις και χρήση GPRS από όλα τα δίκτυα που ανήκουν στην TIM (θα εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού με μια από τις ονομασίες: TIM, TIM Brazil, 724 02, BRA 02, BRA RN, 724 03, BRA 03, BRA SP, 724 04, BRA 04, BRA CS) & Telefonica (θα εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού με μια από τις ονομασίες: VIVO, 724 10, 724 11, 724 06, BRA06, BRA10, BRA11, Telemig Cel) ενώ οι συνδρομητές  καρτοκινητής Q θα μπορούν να κάνουν εξερχόμενες κλήσεις και GPRS μόνο από τα δίκτυα της Telefonica.

Οι συνδρομητές WIND πριν την αναχώρησή τους, συστήνεται να ενεργοποιήσουν τη δωρεάν Υπηρεσία Ενημέρωσης/Φραγής GPRS Roaming, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση και προστασία αναφορικά με την Περιαγωγή δεδομένων. 

Για συνδρομητές συμβολαίου: G60 ΝΑΙ στο 1202.
Για συνδρομητές WIND to ALL, καρτοκινητής WIND F2G και καρτοσύνδεσης: G ΝΑΙ στο 1284.
Για περισσότερες πληροφορίες πριν το ταξίδι.

WIND new logo

Μάθε για:

Συντάκτης: .

5 Σχόλια

 1. Ο/Η Giannis Mantas λέει:

  Αυτοί που θα πάνε Βραζιλία μάλλον αν όχι σίγουρα έχουν λεφτα για το Roaming , για ποιό λόγο να κάνει έκπτωση η WIND ? Άν όμως κάποιος αναγκαστει να βρέθει εκτός Ελλάδος για λόγους υγείας δικούς του ή της οικογένειας του εκεί χρεώνουμε κανονικά !!!! Ωραίο κοινωνικό έργο μπράβο WIND! Τώρα διοργάνωσε και κανένα αγώνα δρόμου να διαφημίσεις και τους ντολμάδες – γλάστρες της τηλεόρασης ! Μην με παρεξηγήσεται και οι υπόλοιπες εταιρείες τα ίδια είναι δεν υποστηρίζω κανέναν !

 2. Ο/Η jonjon λέει:

  Εγώ που θα είμαι Ρίο και θα παω Αντίρριο θα έχω κάποια έκπτωση;

 3. Ο/Η Αποστόλης Ρόδος λέει:

  @jonjon … με πέθανες ρε φίλε… :D

 4. Ο/Η jonjon λέει:

  @Αποστολής Ρόδος ;-)

 5. Ο/Η xristos λέει:

  @jonjon Κλαίω!!!!!!
  Αξίζεις όντως την έκπτωση!!!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.