Ο Wozniak προβλέπει ότι Apple, Google, Facebook θα υπάρχουν και το 2075

wozniak apple google facebook, Ο Wozniak προβλέπει ότι Apple, Google, Facebook θα υπάρχουν και το 2075

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως θα είμαστε σε 50+ χρόνια από τώρα; Τι συσκευές θα χρησιμοποιούμε, πως θα επικοινωνούμε και ποιες θα είναι οι εταιρείες που θα μας απασχολούν; Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα της έκθεσης Comic-Con, «The Future of Humanity: Where Will We Be in 2075?».

Με αφορμή την έκθεση έχουμε μια συνέντευξη του Steve Wozniak, ο οποίος θεωρεί πως και το 2075 Apple, Google και Facebook θα υπάρχουν ακόμη και μάλιστα θα είναι μεγαλύτερες.

«Η Apple θα είναι εδώ για αρκετό καιρό, όπως και η IBM» ανέφερε ο Wozniak. «Δείτε τα μετρητά της Apple. Μπορεί να επενδύσει στα πάντα. Θα ήταν αστείο να μην υπάρχει το 2075. Το ίδιο ισχύει για το Google και το Facebook». Να πούμε εδώ ότι τα μετρητά που έχει αυτή τη στιγμή στα ταμεία της η Apple είναι 246.09 δισ. δολάρια. Αυξήθηκαν κατά 8.49 δισ. δολάρια από το προηγούμενο τρίμηνο και το ποσό είναι μεγαλύτερο από το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της Σρι Λάνκα!

Εκτός από το μέλλον της Apple το 2075, ο Wozniak πιστεύει ότι οι νέες μεγάλες πόλεις θα χτίζονται στην έρημο. Οι άνθρωποι θα ζουν σε κατασκευές με θόλους και θα φοράνε ειδικές στολές για να πάνε έξω. Επιπλέον, ο Wozniak πιστεύει ότι οι γιατροί δεν θα είναι χρήσιμοι στο μέλλον, αφού οι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για να γίνει η διάγνωση.

Ο άνθρωπος μέχρι το 2075 θα έχει καταφέρει να φτιάξει μια αποικία στον Άρη, ωστόσο ο ίδιος δεν είναι σίγουρος για το αν έχουμε την ευκαιρία να εντοπίσουμε εξωγήινους. Αξίζει να προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε, «αλλά δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες», δήλωσε.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

Ήταν στη Comic-on, αν έλεγε τα αντίθετα θα ήταν περίεργο.

bezilys

Εννοείται πως θα υπάρχουν δέν χρειάζεται κάποια έρευνα για τα αυτονόητα!50 χρόνια έτσι κι αλλιώς είναι μόνο

Π. Παν

Με τίποτα. Στον Τομέα γίνονται άλματα δε μένουν στάσιμα. Σίγουρα έχει λόγους που τα λέει κ κυρίως δε θέλει να τα βάλει με κολοσσούς.

Kakal0s

Ασε μας ρε μεγαλε. Αυριο μπορει να γινει ενα νεο κραχ. Μπορει να γινει πυρηνικός πόλεμος. Το να φτιαξεις μια εταιρεια σαν την apple θελει δεκαετίες αλλα το να καταστραφει μπορεί να γινει και σε 1 χρονο.

chris07

Το μονο σιγουρο για το 2075
Ο παοκ δεν θα παρει πρωτάθλημα
(Πλακα κανω χρονια πολλα σε ολους)

Vasilist

Άσε μας ρε Τρόμπνιακ Παϊσιοφ με τις προβλέψεις σου.
Που αν πάρεις το χρήμα το Apple watch είναι ότι καλύτερο έχεις δει και αν δεν πάρεις το παραδάκι δεν βρίσκεις λόγο ύπαρξης του.
Έχει καταντήσει μια μπάλα με μούσι προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις.

giannis

Εδώ θα είμαστε και θα δούμε αν επιβεβαιωθεί ο Βοσνιακ.

ΝΙΚΟΣ

Και ο προφήτης Δανιήλ είχε πει ως η Πανάθα είναι 100 χρόνια μπροστά και την επόμενη χρονιά βγήκε 5ος. 🙂

KnightRider

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Apple θα είναι μια ζωή 2 χρόνια πίσω στην τεχνολογία και θα τα παρουσιάζουν ως καινοτομία.

Η πιο λογική πρόβλεψη που θα πρεπε τουλάχιστον να πει είναι ότι θα υπάρξει 3D Facebook ώστε με τα VR και τα Smart glasses θα φαίνονται λες και βρίσκονται σε κάποιο χώρο και θα βλέπουν βίντεο και εικόνες σαν να το ζεις από κοντά, κάτι σαν το Matrix ένα πράγμα.

bezilys

@KnightRider δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι πως θα είναι το 3d Facebook!!!

Πάνος®

Η Apple, η Google και το Facebook κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρχουν. Από την άλλη, για το ανθρώπινο είδος δε βάζω στοίχημα ότι θα υπάρχει, έτσι όπως βαδίζουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.