WWDC 2017: Η Apple στέλνει προσκλήσεις για event στις 5 Ιουνίου

WWDC 2017, WWDC 2017: Η Apple στέλνει προσκλήσεις για event στις 5 Ιουνίου

H Apple ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για event που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Worldwide Developers Conference, στις 5 Ιουνίου. Από τον Φεβρουάριο η ίδια έχει επιβεβαιώσει ότι το WWDC 2017, θα λάβει χώρα από 5 έως και 9 Ιουνίου στο San Jose στην California και όχι στο San Francisco και το Moscone Center.

Παραδοσιακά η Apple την πρώτη μέρα του συνεδρίου πραγματοποιεί press event για να κάνει ανακοινώσεις σχετικά με το software.

Φέτος αναμένουμε να δούμε νέες εκδόσεις σε iOS, macOS, tvOS και watchOS. Δεν αποκλείεται να δούμε και hardware, όπως για παράδειγμα ένα ανανεωμένο iMacs ή το φημολογούμενο Siri speaker.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 1599 δολάρια και λόγω της μεγάλης ζήτησης η Apple τα μοίρασε με κλήρωση. H Apple αναμένεται να υποδεχτεί περίπου 5000 developers ενώ εκεί θα υπάρχουν και εκατοντάδες μηχανικοί της για να απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις.

Όσοι δεν θα παρευρεθούν στο WWDC έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν μέσω του WWDC 2017 website και του WWDC app για iPhone, iPad, Apple TV.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris07

(Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 1599 δολάρια)🙈🙉🙊

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.