Η Xiaomi ανακοίνωσε την πρώτη της παρουσία στην CES – Τι σημαίνει αυτό;

Το Consumer Electronics Show ή αλλιώς CES είναι η πρώτη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας που λαμβάνει χώρα τις πρώτες μέρες τις νέας χρονιάς στο Las Vegas. Εκεί βρίσκονται κάθε χρόνο μεγάλα ονόματα από διάφορους τομείς και το 2017 θα παρευρεθεί για πρώτη φορά η κινέζικη Xiaomi.

H Xiaomi ανακοίνωσε την παρουσία της στην CES, η οποία θα σηματοδοτήσει την έλευση ολοκαίνουριων προϊόντων στην παγκόσμια αγορά. Το επίσημο event θα πραγματοποιηθεί 5 Ιανουαρίου και στην πρόσκληση γράφει “It’s our first time”.

Μαζί με την πρόταση η Xiaomi είχε και έδωσε και επίσημη ανακοίνωση: “At its CES debut, leading technology company Xiaomi will be showcasing an exciting new product that illustrates how it is pushing the boundaries of innovation. Xiaomi was founded based on the vision “innovation for everyone” — with the belief that high-quality products built with cutting-edge technology should be made widely accessible”.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι θα ανακοινώσει κάτι καινοτόμο. Δεν γνωρίζουμε όμως αν θα ανακοινώσει και την έλευση των ανακοινωμένων smartphones της στην παγκόσμια αγορά, αν θα φέρει κάποια νέα μοντέλα ή κάτι άλλο εκτός από smartphones. Ωστόσο, το ότι έρχεται σε μια έκθεση παγκόσμιου χαρακτήρα δείχνει ότι κάνει βήματα για τη διεθνή αγορά.

Η Xiaomi έχει χαρακτηριστεί ως η Apple της Κίνας και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να κάνει τεράστια βήματα στην αγορά των smartphones. Λανσάροντας φθηνές και δυνατές συσκευές, κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή της Κίνας και να τραβήξει τα βλέμματα από όλο τον κόσμο.

Η επικείμενη είσοδός της στην παγκόσμια αγορά και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, έχει συζητηθεί πολλές φορές. Απαντώντας στις φήμες, ο Αντιπρόεδρος της Xiaomi, Hugo Barra είχε πει ότι πρέπει ακόμη να γίνουν κάποια βήματα μέχρι να έρθει στις ΗΠΑ.

Αν έγιναν τα βήματα είναι κάτι που θα το δούμε στην CES 2017 που θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από 2 μήνες.

xiaomi ces 2017, Η Xiaomi ανακοίνωσε την πρώτη της παρουσία στην CES – Τι σημαίνει αυτό;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στεφανος

Την προηγούμενη εβδομάδα η Xiaomi έφερε επίσημα τα προϊόντα της στην Πολωνία, με τα πρώτα να είναι τα Redmi 3S, Redmi Note 3 και Mi Max. Οπότε πολύ πιθανόν είναι να έρθει και στις υπόλοιπες χώρες, ίσως και στην Ελλάδα! 😉

Πάνος

Θα ανακοινώσει την παρουσία σε νέες αγορές, μαζί με την ανάλογη αύξηση στην τιμή βεβαίως, βεβαίως.

shadgr

Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα το mi max πριν φτάσει η τιμή σε αλλά επίπεδα

Στεφανος

@Πανος @shadgr Που βλέπεται να λέει για αύξηση της τιμής? Επίσημα το Redmi Note 3 στην Πολωνια το φέρνουν στα 220€ με 2 χρόνια εγγύηση. Από Κινα θα το περνεις όπως το περνεις και τωρα. Δεν νομίζω να θέλει να αυξήσει τις τιμές.

Ksagrypnos

Η νέα συσκευή η οποια θα ανακοινωθεί θα είναι κατά τη γνώμη μου το Mi Note 2 pro με QHD.

kostas_falcon

ευτυχής κάτοχος του φοβερού Mi Max!

alxgiann

Πριν από μερικές εβδομάδες πήρα το redmi pro. Οι μισοί συνάδερφοι στο γραφείο θέλουν και αυτοί xiaomi πλέον, οι υπόλοιποι έχουν iphone με συμβόλαιο, δεν μπορούν :p

ster

Μονο Xiaomi .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.