Xiaomi: Κατάφερε να φτάσει το μερίδιο αγοράς της Samsung;

xiaomi samsung, Xiaomi: Κατάφερε να φτάσει το μερίδιο αγοράς της Samsung;

Το 2017 είναι η χρονιά της για την Xiaomi, η οποία ετοιμάζεται να σπάσει το δικό της ρεκόρ με πάνω από πάνω από 70 εκατ. αποστολές smartphones. Ο Κινέζος κατασκευαστής επανήλθε δυναμικά με τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο να κάνει 10 εκατ. αποστολές, αντίστοιχα.

Στην αγορά της Ινδίας, η οποία έχει τεράστια σημασία πλέον για όλους τους κατασκευαστές, η Xiaomi κατάφερε να φτάσει τα ποσοστά του μεγαθήριου που ονομάζεται Samsung.

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών IDC, οι αποστολές smartphones στην Ινδία έσπασαν ρεκόρ για το τρίτο τρίμηνο του 2017 φτάνοντας τα 39 εκατ. Σημειώθηκε αύξηση 40% από το προηγούμενο τρίμηνο και 21% από το τρίτο τρίμηνο του 2016.

xiaomi samsung, Xiaomi: Κατάφερε να φτάσει το μερίδιο αγοράς της Samsung;

Η Xiaomi κατάφερε να φτάσει το ποσοστό της Samsung (23.5%) και πλέον οι δυο τους αγωνίζονται για την πρωτιά. Αυτό που βοηθά την Xiaomi είναι οι online πωλήσεις και οι διάφορες προσφορές, αλλά και η επέκταση με offline πωλήσεις έχει θετική ανταπόκριση.

Στην τρίτη θέση για την αγορά της Ινδίας είναι η Lenovo, τέταρτη είναι η vivo με εντυπωσιακή άνοδο 153% από πέρσι και μερίδιο 8.5% και την πεντάδα κλείνει η Oppo με μερίδιο αγοράς 7.9%.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis

39 και όχι 93 εκατομμύρια. 🙂

bezilys

Mission passed

VasiliS7edge

Το θέμα είναι ποσά λεφτά βγάζεις. Η Xiaomi αυτήν την στιγμή δίνει τσαμπα κινητά και λογικό είναι να ανέβει.

Αρης

Μου αρέσει να δω στροφή στις φτηνές συσκευές παγκόσμια. Παράγινε με την αύξηση τιμών. Είναι η μόνη μας άμυνα.

Τακιςπ

Όχι φίλε, το θέμα είναι πόσα λεφτά δίνουμε εμείς. Πόσο μας αρμεγουν. Σιγά μη μας νοιάζει εμάς ποιος από αυτούς κερδίζει πιο πολλά.

Georgerapp

VasiliS7edge σωστος αλλα αυτο θα στο πει η apple γιατι και η sammy τα φτηνά ειναι τα best seller της.
Φυσικά μεγαλύτερο κέρδος πάντα σε σχεση με xiaomi.

antonis

Επιτέλους η σαμσουγκ παιρνει σιγά σιγά τη θέση που της αρμόζει.Αλήθεια τα αι σιχτιρ δεν τα βλέπω στις πρωτες θέσεις.Που είναι οεο;

Ντουπης

Κοίτα που κάποιοι χαίρονται όταν οι εταιρείες βγάζουν λεφτά… Είμαστε πολύ κακομοιρηδες και θύματα τελικά. Άξιοι για όλα τα δεινά..

antonis

Έχω ιστορικό με την σαμσουγκ.Τουλαχιστον με την εδώ αντιπροσωπεία που δεν δέχτηκε να αντικαταστήσει ελαττωματικό κινητό 2 μηνών.Τα νούμερα παγκοσμίως δεν με ενδιαφερουν, στα δικά μου ματια όμως τελειωσε.Κι αν θέλουν κοροιδα να ψάξουν αλλου……

vtag

Xiaomi δυνατά ρε!!!

Πέτρος Π

@VasiliS7edge: Δεν κατάλαβα, μήπως είσαι μέτοχος της Samsung? Αλλιώς δεν εξηγείται το απαράδεκτο σχόλιό σου… Η Xiaomi απλά τιμολογεί όπως θα έπρεπε και γι αυτό τα πηγαίνει τόσο καλά.. Δηλαδή οι ναυαρχίδες της Samsung που βγαίνουν στα 900 € και μετά από δύο μήνες έχουν πέσει στα 400, τι σημαίνει? Ότι τιμολογεί με καπέλα των 500 € απλά λόγω ονόματος? Αυτό δεν δείχνει σοβαρή εταιρεία που σέβεται τους καταναλωτές της, δείχνει αλητεία..!

antonis

όπως σου είπα χεσ@@κα για τα νούμερα.Εγώ κοιτάζω την τσέπη μου και αυτή μου την καταρράκωσε η φιλη σου η σαμμη.Και τα λεφτά δεν μου τα δίνει ουτε ο νονός μου ουτε ο μπαμπάς μου αλλά τα τα χερια μου.Απο μένα και να μου το χαρίζουν δεν το παίρνω……

antonis

απλα καθόμουνα και άκουγα κάποιους σαν και σένα που ελεγαν οτι εχει τις καλυτερες συσκευές και την πήρα.Αλλά ευτυχώς για μένα,μετα το στραπατσο που επαθα ξαναγυρισα στην Σόνυ και είδα την υγεια μου.Για την ιστορία αυτό το σαμσουγκ το έχω ακόμη και οποτε θέλεις έλα να στο δείξω.

Σταύρος Χρι

Διαφωνώ με το σχόλιο ότι η Samsung πήρε την θέση που της αξίζει… Μάλλον η Xiaomi πήρε την θέση που της αξίζει ! Όταν βγάζεις συνεχώς αξιόπιστες αξιόλογες οικονομικές και ποιοτικές συσκευές η άνοδος είναι μονόδρομος….

bezilys

Ρε παιδιά ο vassiliS7edge είναι μέτοχος της Samsung το λέει άλλωστε και το όνομα του γιαυτό χερεται που η Samsung βγάζει περισσότερα από τα κορόιδα πρόβατα της αλλά σιγά σιγά ξυπνάει ο κόσμος γιαυτό και ανεβαίνει η xiaomi…..

Σταύρος Χρι

@bezilys Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά περίπου έτσι… Δεν είναι η Samsung η κακή εταιρία και η Xiaomi η άγια… Να είσαι σίγουρος ότι όσο ανεβαίνει η Xiaomi τόσο θα ανεβάζει και τις τιμές τις… Η Xiaomi δεν ανεβάζει τόσο τις τιμές τις απλά γιατί δεν μπορεί ενώ η Samsung μπορεί. Δεν είναι ο κόσμος που ξυπνάει ή ο κόσμος που είναι κορόιδο.. Πρέπει να καταλάβετε ότι το όνομα μετράει και μετράει και πάρα πολύ μάλιστα… Ούτε η Σαμη έχει τα καλύτερα κινητά ώστε να είναι η πιο ακριβή ούτε η Xiaomi είναι πονόψυχη και τιμολογεί έτσι… Όταν θα μπορεί και θα τιμολογεί σαν την Huawei και μετά θα ήμαστε οι ίδιοι που θα λέμε ότι προσπαθεί να μας κοροιδέψει και οι υπόλοιποι θα λένε ότι απλά τα Xiaomi είναι τα καλύτερα ! Αυτή την στιγμή οι συσκευές της Xiaomi δεν έχουν να ζηλέψουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό, όμως ο λόγος που τιμολογούνται παρόμοια είναι γιατί η Xiaomi δεν μπορεί !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.