Yahoo: Η αξία της μπορεί να πέσει ακόμα και στα 2 δις δολάρια

Η Yahoo εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικά διάστημα αναζητά αγοραστή και ως υποψήφιοι αγοραστές έχουν ακουστεί αρκετά μεγάλα ονόματα όπως η Βρετανική Daily Mail ή ο δισεκατομμυριούχος Warren Buffet. Τελευταίος μνηστήρας είναι η Verizon, οι πληροφορίες όμως θέλουν το τίμημα να είναι ιδιαίτερα χαμηλό μεταξύ 2 και 3 δις δολάρια.

Σύμφωνα με ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν καλά την Yahoo μιλούν για προηγούμενες προσφορές οι οποίες κυμαίνονται μεταξύ 4 και 8 δις δολαρίων, κάτι όμως που στη παρούσα φάση φαντάζει απίθανο. Αυτό είναι αποτέλεσμα των προσφορών που γίνονται οι οποίες έχουν πλέον μειωθεί σημαντικά σε αξία.

Η αιτία της μείωσης του τιμήματος είναι μια σειρά παρουσιάσεων που έκανε η CEO Marissa Mayer στα κεντρικά γραφεία της Yahoo και οι οποίες αφορούσαν πωλήσεις. Η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση προσφορών είναι η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημα σχόλια από τη Yahoo.

Yahoo, Yahoo: Η αξία της μπορεί να πέσει ακόμα και στα 2 δις δολάρια

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business yahoo

H Yahoo βάζει τέλος στην προσπάθεια να ανταγωνιστεί Google και Meta

Η Yahoo αναμένεται να απολύσει το 20% του συνολικού προσωπικού της στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της λειτουργίας του ομίλου.

Internet Hackers yahoo

Οι hackers προτίμησαν να μιμούνται το Yahoo

Μία έρευνα που παρουσίασε η Check Point Research έδειξε ότι οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο προτιμούν να μιμούνται το Yahoo στις απόπειρές τους να εξαπατήσουν χρήστες του διαδικτύου.

Software yahoo

Yahoo: Αποσύρεται οριστικά από την Κίνα

«Σε αναγνώριση του ολοένα και πιο δύσκολου επιχειρηματικού και νομικού περιβάλλοντος στην Κίνα, η σειρά υπηρεσιών της Yahoo δεν θα είναι πλέον προσβάσιμη από την ηπειρωτική Κίνα από την 1η Νοεμβρίου»

Business Verizon yahoo

H Verizon σκέφτεται να πουλήσει τη Yahoo και την AOL

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η Verizon σκέφτεται να προχωρήσει στην πώληση της Yahoo και της AOL.