You.gr: Νέα υπηρεσία “bye buy” για επιστροφή Smartphone από το σπίτι

, You.gr: Νέα υπηρεσία “bye buy” για επιστροφή Smartphone από το σπίτι

Tο you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest, με στόχο να εξυπηρετήσει, αλλά και να επιβραβεύσει τους πελάτες του που θέλουν εμπράκτως να συμμετέχουν στην προστασία του πλανήτη και στο νέο μοντέλο κυκλικής οικονομίας, ανακοίνωσε την υπηρεσία “bye buy”, που δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να πουλήσουν το παλαιό τους Smartphone για επιστροφή και επανάχρηση, λαμβάνοντας ταυτόχρονα άμεση ανταμοιβή έως και 1.020€.

Η υπηρεσία “bye buy” , που παρέχεται σε συνεργασία με την Pandas (πρώην Green Panda) την πρώτη ελληνική recommerce startup που εξειδικεύεται στη σχεδίαση καινοτόμων trade-in προγραμμάτων, κάνει την επιστροφή του Smartphone πιο εύκολη από ποτέ, σε 3 απλά βήματα. Μέσα από ένα γρήγορο online οδηγό o χρήστης μπορεί να λάβει μία εκτίμηση της αξίας του Smartphone που θέλει να επιστρέψει και να κλείσει ραντεβού στον χώρο του με το Panda Scooter, την ημερομηνία και ώρα που τον εξυπηρετεί για να το παραδώσει. Ο ειδικός της Pandas σε ελάχιστα λεπτά, θα αξιολογήσει τη συσκευή και θα δώσει την τελική προσφορά. Η διαδικασία ολοκληρώνεται άμεσα, με την παράδοση ενός voucher ανταμοιβής / έκπτωσης έως €1.020 ανάλογα με την κατάσταση της συσκευή, το οποίο ο πελάτης μπορεί να αξιοποιήσει για αγορές εντός 6 μηνών στο you.gr, επιλέγοντας ανάμεσα στα 20.000 διαφορετικά προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες Smartphones, ανεξάρτητα από το πού έχουν αγοράσει το κινητό τους, για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Το Smartphone θα πρέπει να βρίσκεται σε λειτουργία με τουλάχιστον 5% μπαταρία.

Με την υπηρεσία “bye buy” και τη συνεργασία με την Pandas, το you.gr καλεί τους καταναλωτές, να συμμετάσχουν και να υποστηρίξουν ένα βιώσιμο μοντέλο κυκλικής οικονομίας, μέσω της επιστροφής και επαναχρησιμοποίησης Smartphones, συμβάλλοντας έμπρακτα στη μείωση της παγκόσμιας ρύπανσης από ηλεκτρονικά απορρίμματα (e-waste).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση:
https://www.you.gr/special-pages/promo/bye-buy

*Το μέγιστο όφελος των trade-in προγραμμάτων είναι δυναμικό και δύναται να αλλάζει, οπότε παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του You.gr για να ενημερωθείτε για το ακριβές ποσό, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

QUEST ONLINE

H εταιρεία Quest Online MΑΕ, ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Quest και εξειδικεύεται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία, τις υποδομές και τις συνέργειες του Ομίλου Quest, η Quest Online, σχεδιάζει, αναπτύσσει και υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας και προϊόντων καθημερινής χρήσης www.you.gr, ένα από τα πλέον δημοφιλή, αξιόπιστα και γοργά αναπτυσσόμενα Ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα.

Pandas

Η Pandas (πρώην Green Panda) ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2020 και είναι η πρώτη ελληνική recommerce start-up που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πουλήσουν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια ένα smartphone -και να λάβουν χρήματα στη στιγμή- ώστε αυτό να αποκτήσει ξανά ζωή, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη μείωση των ηλεκτρονικών απορριμμάτων (e-waste). Εφαρμόζοντας στην πράξη το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας, η Pandas έρχεται να δώσει μία σύγχρονη, βιώσιμη λύση στους καταναλωτές ώστε τα smartphones που δεν τους είναι πλέον χρήσιμα, να μην μένουν ξεχασμένα σε ένα συρτάρι ή να καταλήγουν σε συμβατικούς κάδους απορριμμάτων, επιβαρύνοντας το περιβάλλον μας. Για να μάθετε περισσότερα για την Pandas, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της.

Δελτίο Τύπου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.