You.gr: Παράδοση στα ACS Smartpoint Lockers + δωρεάν για 1 μήνα

, You.gr: Παράδοση στα ACS Smartpoint Lockers + δωρεάν για 1 μήνα

Το you.gr το ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών τεχνολογίας και smart living του Ομίλου Quest, στοχεύοντας συστηματικά στην αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών του, ενέταξε τα ACS Smartpoint Lockers ως επιλογές σημείων παράδοσης.

Το Smartlocker είναι μία πραγματικά έξυπνη και ασφαλής επιλογή παραλαβής, που λύνει τα χέρια. Η παραλαβή μπορεί να γίνει 24×7, ακόμα και Κυριακή ή αργίες, ενώ τα κόστη μεταφορικών είναι χαμηλότερα από κάθε άλλη προσφερόμενη εναλλακτική. Με έναν αυτοματοποιημένο τρόπο παρέχονται ως δυνατότητα παραλαβής, μόνο εάν βρίσκονται κοντά σε σημείο που εξυπηρετεί τον πελάτη και υπάρχει διαθέσιμη θυρίδα για τον όγκο του πακέτου, απαλλάσσοντάς τον από προβληματισμούς ή τυχόν αστοχίες. Είναι τοποθετημένα σε κομβικά σημεία με εύκολη πρόσβαση και δυνατότητα σύντομης στάθμευσης για όσους χρησιμοποιούν αυτοκίνητο. Η άφιξη του πακέτου γίνεται με ειδοποίηση ενώ αποστέλλονται μοναδικοί κωδικοί για την παραλαβή. Το πακέτο παραμένει στη θυρίδα 3 ημέρες και σε περίπτωση μη παραλαβής προωθείται στο κοντινότερο κατάστημα της ACS. Tέλος, αλλά ιδιαιτέρως σημαντικό, πρόκειται για την μόνη επιλογή lockers που διαθέτουν POS και δίνουν τη δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή με τη χρήση κάρτας.

Το you.gr, δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους πελάτες του να γνωρίσουν και να αξιοποιήσουν την ευκολία των lockers, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες των πασχαλινών αγορών, μηδενίζοντας το κόστος μεταφορικών για παραλαβή από Lockers από 6/4 και για ένα μήνα.

Δελτίο Τύπου

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.