Πολιτικό mobile marketing από την YUBOTO

Η Yuboto (γιουμπότο), πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών mobile marketing και προηγμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων, ανακοινώνει τη λειτουργία μιας ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας για τις εθνικές εκλογές μέσα από την οποία, οι ομάδες πολιτικού σχεδιασμού των υποψηφίων έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν μέσω SMS, Premium SMS, ηχογραφημένων μηνυμάτων (autodialer) και μηνυμάτων video, τη δική τους καμπάνια.

Συγκεκριμένα:
• Επικοινωνία με τους Ψηφοφόρους
• Εγγραφή Ψηφοφόρων (Subscription)
• Ανακοίνωση Προγραμματικών Δηλώσεων
• Εξασφάλιση Χορηγιών & Οικονομικής Ενίσχυσης
• Αυτοματοποιημένες Τηλεφωνικές Δημοσκοπήσεις

www.yuboto.com/elections/2012elections

, Πολιτικό mobile marketing από την YUBOTO

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
madrocker

Ένσταση! Εδώ πάμε να ξεφορτωθούμε το spamming, όχι και να το διαφημίζουμε…

Κώστας Βλαχάκης

Το σκέφτηκα και εγώ έτσι να σου πω την αλήθεια. Tο PR της εταιρείας το τρέχει ένας γνωστός μου και ήθελα να του δώσω push.

Εύχομαι τα στοιχεία που διαχειρίζονται οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των κομμάτων να είναι με τη συγκατάθεση των παραληπτών. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο…

enigma

Κώστα τώρα πρόσφατα βγήκε κάποια απόφαση σχετικά με τα sms των υποψήφιων πολιτικών και την απαγόρευσή τους. Δεν νομίζω συνεπώς να στέλνουν όπου να ναι…

Κώστας Βλαχάκης

enigma, Μακάρι γιατι αν και δεν έχω γραφτεί ποτέ σε κάποιο κόμμα, κάτι ξόφαλτσα SMS μου ερχόντουσαν σε παλαιότερες πολιτικές αναμετρήσεις.

madrocker

Έχει τύχει να είμαι μάρτυρας όπου ένας (μεγαλο)γιατρός έδωσε όλη τη βάση δεδομένων του (ονόματα, διευθύνσεις, ηλικία, ασφαλιστικός φορέας και άλλα ακόμα πιο ευαίσθητα) σε υποψήφιο στις προηγούμενες εκλογές. Οπότε πίστεψέ με σε αυτά όπως και σε πολλά άλλα, τα κόμματα δε δίνουν μία για τη συγκατάθεση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.