ZTE, παρουσίασε νέο logo και νέα στρατηγική

Οι Κινέζοι κατασκευαστές έχουν δείξει τις προθέσεις τους όσον αφορά στην αγορά των Smartphones και πολλοί πλέον δεν περορίζονται μόνο στα δικά τους σύνορα. Ένας από αυτούς είναι και ZTE η οποία χαράσσει νέα στρατηγική. Ανακοίνωσε ότι αλλάζει το design στο logo και το εναρμονίζει με τη νέα CGO φιλοσοφία (Cool – Green – Open) που λανσάρει.

Με σλόγκαν “Tomorrow never waits”, η ZTE επικεντρώνεται πλέον στις mobile τεχνολογίες (M-ICT).

Το logo δεν είναι η μόνη αλλαγή που κάνει ο Κινέζος κατασκευαστής, καθώς στα σχέδιά του είναι να επεκτείνει την παρουσία του στην αγορά των ΗΠΑ. Τον Οκτώβριο έκλεισε deal να γίνουν τα smartphones της οι επίσημες συσκευές σε 3 ομάδες του NBA.

Τον προηγούμενο μήνα, πέρασε από την FCC για πιστοποίηση το dual SIM ZTE tablet με κωδική ονομασία K70 και αναμένεται με 7-7.5 ιντσών οθόνη, υποστήριξη για WCDMA και GSM συνδεσιμότητα, Android 4.4.x KitKat προ-εγκατεστημένο και τιμή κάτω από 200 δολάρια στις ΗΠΑ.

Η ΖΤΕ θα βρίσκεται στην CES 2015 που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα στο Las Vegas, ενώ για τη Δευτέρα έχει προγρμματίσει το το δικό της press event.

ate new logo, ZTE, παρουσίασε νέο logo και νέα στρατηγική

ate new logo, ZTE, παρουσίασε νέο logo και νέα στρατηγική

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dreameateros

Μιλάμε για τεράστια αλλαγή. Να τι έλειπε από την εταιρία

Gabriel

αγνωριστο εχει γινει!!! δυσκολα καταλαβαινεις οτι ειναι zte….

Μάκης

Χαχαχαχαχαχαχ!! Εκπληκτική αλλαγή… πήγε 35 χρόνια πίσω 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.