Ανοίγει το πρώτο κατάστημα Tesla στην Ελλάδα

Tesla Ελλάδα, Ανοίγει το πρώτο κατάστημα Tesla στην Ελλάδα

Η Tesla προχωρά στο άνοιγμα της αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα. Το γραφείο της εταιρίας του Elon Musk βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι στο δρόμο προς Αθήνα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να φτάσουν στην αντιπροσωπεία όλα τα μοντέλα της εταιρίας και να εγκατασταθούν. Η Tesla Greece, η οποία ελπίζει να ενισχύσει τη θέση της στην κατηγορία των ηλεκτρικών οχημάτων, πούλησε σχεδόν εκατό αυτοκίνητα τον Σεπτέμβριο μέσω του διαδικτύου. Πιο συγκεκριμένα ενενήντα από τις εκατό παραδόσεις αφορούσαν το Model 3 ενώ υπήρχαν και αρκετές που σχετίζονται με παραδόσεις του νέου Model Y, που ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων αναψυχής.

Το Model 3 διατίθεται με 45.990 ευρώ και με αυτονομία 448 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα, το Model Y που βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στους ελληνικούς δρόμους διατίθεται προς 60.990 ευρώ και με αυτονομία 507 χιλιόμετρα.

Ο Elon Musk είπε πρόσφατα ότι η εταιρεία του εξετάζει το ενδεχόμενο εισαγωγής ενός μικρότερου αυτοκινήτου στην τρίτη πλατφόρμα ηλεκτρονικών οχημάτων της που αναμένεται να είναι πιο προσιτή στην κατασκευή. Ο Musk επεσήμανε αυτή τη νέα εξέλιξη κατά τα κέρδη του τρίτου τριμήνου του 2022 της Tesla, σημειώνοντας ότι η επόμενη πλατφόρμα θα είναι μικρότερη από την τρέχουσα συμπαγή και θα κοστίζει περίπου το μισό της αρχιτεκτονικής του Model 3.

Η φωτογραφία είναι από το Facebook group “Tesla Fans Greece”.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.